До: Какво състезание искате да гледате?
За мен най реалния и интересен офроуд си е Трофито с Трални елементи,малко водни препядствия,блата,повални дървета и хубави наклони,че да се изпотят и навигаторите,да позагреят и лебедките.Хубаво е да се направи и отборно класиране,като се сформират екипи от по два или повече джипа,и така да се оцени и работата в екип,аве да се получи едно истинско зрелищтно Трофи поне 100-150км кръг.
					За мен най реалния и интересен офроуд си е Трофито с Трални елементи,малко водни препядствия,блата,повални дървета и хубави наклони,че да се изпотят и навигаторите,да позагреят и лебедките.Хубаво е да се направи и отборно класиране,като се сформират екипи от по два или повече джипа,и така да се оцени и работата в екип,аве да се получи едно истинско зрелищтно Трофи поне 100-150км кръг.
 ) ,та организатора трябва така да направи състезанието ,че да могат да участват повече хора с не толкова добре подготвени джипове, не всеки може да си позволи гуми от по 1000 лв ,нито лебедка за 700 лв ,нито специални окачвания ,клетки и незнам какво още . Средна трудност с повече замисъл да се видят екипната работа на екипажа и майсторството на водача на МПС-то ,защото кво ме е.е за публиката ,след като аз съм налял сума ти е пари в тоя джип ,колко безсънни нощи съм стоял в гаража за да го обмислям кое как да стане по добре ,накрая си плащам и горивото и таксата за участие и си чупя машината за нечий сеир е айде моля без такива ,отивам карам и си гледам моя кеф.Публиката иска зрелище ,много кал много обърнати джипове и много форсаж-ами ОК  ,ако ми дават 1000 лв за да участвам съм съгласен да си потроша джипа ,ама после да знам що го правя!!!

Коментар