Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво състезание искате да гледате?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво състезание искате да гледате?

Аз също съм на това мнение, затворено трасе няколко километра, с естествен релеф за трофи елементи и няколко траялни заигравки. Трасето да е по универсално /да не се готвят коли за рали, траял ... /
    Втория ден на Приморско 4х4 се получи някаква такава ситуация ....
    А ако приемат любители, бих карал
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

За мен нормалното е да има поне профи и любителски клас...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Даже е наложително,неможе да се борят любители и профита...те,че могат-могат,ама ...

Коментар

И лиценз от БФАС, за да има кой да кара в Профи класа. Насов, ако наистина си готов да се хвърлиш в тая дълбока вода, ще има кой да ти помага. На мен от отдавна ми се въртят някакви шантави идеи, които никога няма да направя, но поне ще ги споделя с удоволствие с теб.
          Последно редактирано от zzlatev; 20-04-09, 16:41.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Насов, не се притеснявай от липса на участници, дори и роккроулинг да организираш, пак ще има кой да кара.
            Аз съм имал щастието случайно да попадна на любителско състезание тип роккроулинг в Аризона през 2002г. Лично на мен ми харесва, но с риск да си навлека гнева на много ентусиасти ще ви кажа че аз не знам в България да има подготвен за такова състезание джип. Да не говорим, че за Траял също няма. Организаторите могат да си го кръщават както искат, но това в никакъв случай няма да го направи истинско.
            Тук в анкетата не виждам предпочитаният от мен вид състезания, но във всички случаи предпочитам преходите, независимо дали са тип трофи, или рали рейд, пред затворените искуствени тасета.
            Щом е оффроуд ми харесва, според мен в държава където няма нито едно състзание, което да отговаря на името си, такива анкета са напълно излишни, и вън от фундамента. А фундамента е тип "пенкилер". Точно поради тази причина гласувах с "не се занимавай с глупости".

Коментар

Викторе не те разбирам. Поне кажи какво би ти харесало. Ще гледам с каквото се занимавам, да не е глупсот поне.

Коментар

За мен нормалното е на първо място организаторът да реши какво състезание иска да прави и за кого. Дали ще търси по-масово участие за сметка на по-леко трасе, което да може да бъде преодоляно от непрежалени джипове с минимални модификации или ще направи тежко трасе, което да е по-силите само на подготвени и прежалени машини.
                И нормалното е характерът на състезанието (и трасето) да е ясно обявен предварително, за да могат хората, които инцидентно са решили да се пробват в състезание, да си преценят до каква степен си струва и дали изобщо искат да рискуват семейната си кола, на която са сложили само едни кални гуми.

... Поне кажи какво би ти харесало ...
                Ами той доста ясно е казал какво му харесва да кара:

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
                ... във всички случаи предпочитам преходите, независимо дали са тип трофи, или рали рейд, пред затворените искуствени трасета ...
                Подкрепям. Въпреки че от гледна точка на публиката точно този тип състезания са по-малко атрактивни.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  За мен нормалното е на първо място организаторът да реши какво състезание иска да прави и за кого.

Нещо се гъбаркате с мен, но скептицизъм не ми е нужен ...

Темата я пуснах точно с идея да ми стане ясно кой какво иска за да е по-лесно да се реши какво да се направи. Няма да се огранича само с тази тема, но старите кучета определено не ми помагате, поне офицялно, тук. Защо ли? Аз ли съм калпав или нечии интереси може да засегна? К'ъф е проблема реално??? Кой е казал, че ще е само затворено/отворено трасето? Изобщо на този етап няма нищо конкретно освен моето желание да направя нещо. Та опитите ви да ми попарите желанието ми се струват доста неоснователни, ама вие си знаете

Коментар

Нещо се гъбаркате с мен, но скептицизъм не ми е нужен ...

Темата я пуснах точно с идея да ми стане ясно кой какво иска за да е по-лесно да се реши какво да се направи. ...
                    Това, дето го цитираш, съм ти го написал най-сериозно и без никакво "гъбаркане".
                    Също така съвсем сериозно ти казах преди това, че предпочитанията на публиката са ясни и без тази анкета - затворено трасе. Ето и тя (колкото и неправилно да са зададени въпросите) ти показва същото - с около 3/4 от гласовете. Така че, ако ще се водиш по предпочитанията на публиката, както го анонсира в началото, случаят е ясен - имаш да правиш гърчаво затворено трасе. Ако няма да се интересуваш от мнението на хората, тогава за чий изобщо си пуснал питането?

А съм ти гласувал с "Не се занимавай с глупости" не защото имам някакъв мерак да ти "попаря желанието", а защото не вярвам, че ще направиш нещо повече от това да си почешеш езика във форума.

Сериозните хора като решат да направят нещо просто го правят, а не пускат парата в свирката.
                    Ей ти примера и на Явор, и на Жоро Василев, и на колегите от Приморско!

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      ...Ей ти примера и на Явор, и на Жоро Василев, и на колегите от Приморско!..
                      +1
                      --------------------------------------------------------------
                      Ал. Иванов
                      +359888561561

Коментар

Направи го каквото ти харесва на теб. Състезанието не се прави за публиката. Въпросът ти трябваше да е зададен - каво състезание предпочитате да карате?. Публиката винаги си намира мястото.
                        Аз не харесвам затворено трасе, но не значи че утре нещата няма да се променят. Предпочитам трофи, но 95% от състезаващите се в шампионата предпочитат рали, въпреки, че независимо от това кой как е кръстил състезанието то си остава микс. Поне това съм видял досега. Траял въпреки изприказваното и изписаното по въпроса, все още не съм видял. Можеш да пробваш, поне имаш богат снимков материал от колегите от Испания.

Коментар

Когато осигуриш добър награден фонд тогава и публика и състезатели ще дойдат.След това ще питат за регламент и формат на състезанието, защото на всички им е писнало да бъдат лъгани. Ралито също е интересно стига да съумееш да организираш адекватно места за зрители. Ако си идвал редовно на състезанията нямаше да ни задаваш тези въпроси.В края на крайщата, който плаща той поръчва музиката!
                          0888 69 88 72
                          https://www.youtube.com/channel/UC2lB8CKbb5eIV1Aj8ikgayw

Коментар

Браво, точно това си мислех да напиша, но се спрях някой да не се обиди С пари всичко се случва, и добре организирано състезание, и доста участници, и ......
                            BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Аз гласувах с ориентиране........виждат ми се някак си много неориентирани повечето колеги, може пък да се понаучат........

Коментар

гледа ми се рали крос (затворен кръг) пресечен терен, на места с скоростни дълги прави ....
                                нещо от типа (Шумен 4x4 на танковия полигон ) невероятно състезание стана,пускаха се по 2 джипа едновртеменно по две различни трасета , след завършване на обиколката си разменяха местата и така до финала нямаше закъсвания ,опъване на лебедки и темподобни еднообразни опражнения....
                                и най-важното джипките можеха да се наблюдават от публиката през цялото време
                                Последно редактирано от jivo_pr; 25-04-10, 23:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X