Спонтанно и много силно ме връхлетя идеята да организирам състезание по 4х4. Много добре съм наясно с неприятностите и трудностите, но се занимавам с организиране на различни видове събития и реално разликата със състезанието е в трасето. Все пак никога не съм правил такова и няма как да се изметкам с главата напред без много да му мисля. Също така не бързам за никъде, но знаете, хване ли те крастата, какво става. Така и реших да пусна тази тема с анкета за да сондирам мнението на всички вас. Интересува ме предимно мнението на публиката, щото нея никой не я пита в наши дни, пък за мен е основен фактор. Разбира се, хората с опит ще са повече от приветствани да напишат мнение, но много ми се иска да не го обръщаме пак на мерене на кардани. Знам, ще ми трябва помощ и то не малко, но не искам да черпя чужд опит и да го правя на чужд гръб, за да се изтъкна. По-скоро идеята е да си организираме едно забавно и приятно изкарване в природата, а ако е възможно и да направим заедно това събитие еднакво интересно за публиката и участниците. Не претендирам да е нещо величествено, но ми се ще леко да разчупим стереотипа. Пак искам да натъртя, че няма смисъл да ме разубеждавате, то ако не ми е по силите, аз ще се усетя и откажа, но ми се струва, че може да се направи нещо интересно. За сега основната идея е сондаж на общественото мнение, така че пишете и гласувайте и хич да не ви пука

Коментар