Въпросът ми е все още без отговор ! А като гледам как се отказват от Бургас - близо до вас , то какво остава за нас г.. пат да види . Искам да знам дали може да караме аз и Йонко от Бяла Слатина с мойта Витарка . Ако не може значи не идваме . А Джамбазов може да докара три и да му сглобите една триоска / нали е с по- един кардан / да има шанс да се пробва по трасето , иначе и колкото номера да направите ще Ви останат . Всички състезания от този тип " Друсни полянка " са се карали така справка : Лазарово 1 , Бяла Слатина , Лазарово 2 , Баха Албена -всичките издания и т.н.
Яворе ще те видим какво представляваш на трасето но не плаши никой . Всеки има право да се бори до последния край и до последен дъх. Не си мисли че с нещо ще ни уплашиш.Подгответе се добре.Ще ви изненадаме невероятно.Ние самите се плашим от трасето.Нали ме питаше страх ли те е от тези дупки ела да ги видиш.Чакаме ви и не се плашете.Всяко състезание има неговия риск.Защо не пробваш?Чакамете.
За всички които ни питаха дали може да участва един автомобил няколко пъти само да издържи ние нямаме никакви претенции.Просто всеки трябва да си заплати таксата за участие от 20лв.
Уважяеми господа скъпи колеги всичко това което го правим го правим за вас не се сърдете на никой че няма да минете през някое препятствие Пожелавамеви много успех и малко кал защото при нас ще бъде достатъчна.За да окаляме джипките добре и никой да не се върне чист.Обещаваме.А нещо обещая ли значи е закон за мен.Ще ви окалям всичките.
Яворе ще те видим какво представляваш на трасето но не плаши никой . Всеки има право да се бори до последния край и до последен дъх. Не си мисли че с нещо ще ни уплашиш.Подгответе се добре.Ще ви изненадаме невероятно.Ние самите се плашим от трасето.Нали ме питаше страх ли те е от тези дупки ела да ги видиш.Чакаме ви и не се плашете.Всяко състезание има неговия риск.Защо не пробваш?Чакамете.
Кой съм плашил? Аз даже не съм решил дали ще участвам, нямам подходяща кола за този тип заигравки. Ама щом се плашите от мен няма лошо
Коментар