Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Правилник подобен на:
    http://www.4x4shumen.ro-ni.net/4x4H_...ges/rules.html
    siko

До: 4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Статистика:
    Година - Такса - Какво кара Киро
    2005 - 50лв - Сузуки Самурай
    2006 - 150лв - Сузуки Самурай
    2007 - 360лв - Тойота ЛандКруизер
    2008 - *над 500 - "Махнете колите от вертолетната площадка"
    * Логическо нарастване (Ползван е древен метод на екстраполация на променливи стойности.)
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
      Статистика:
      Година - Такса - Какво кара Киро
      2005 - 50лв - Сузуки Самурай
      2006 - 150лв - Сузуки Самурай
      2007 - 360лв - Тойота ЛандКруизер
      2008 - *над 500 - "Махнете колите от вертолетната площадка"
      * Логическо нарастване (Ползван е древен метод на екстраполация на променливи стойности.)
      Каскадьор, ако мислиш, че можеш да организираш такова състезание - пробвай се!
      Знаеш ли, че публиката беше над 3500 души и при какъвто и да е инцидент виновен е кой? - организатора. Можеш ли да си сложиш такава отговорност върху себе си.
      Можеш ли да удовлетвориш всичики участници, отбори, публика, преса?
      Замислял ли си се изобщо за какво става въпрос?
      !

Коментар

Ако не го е правил, гаранция не знае, за какво става въпрос!

Коментар

Ако някои направи състезание в което всички да са доволни и никои да не е ощетен
          и да е ефтино нека го направи-какъв е проблема

Коментар

Те такова животно няма!!!
            И е нормално, просто защото хората са различни, много и събрани на едно място!!!
            То като се замислиш, като се съберем 10-20 приятели, за да отидем някъде има разногласия, пък какво остава, когато става въпрос за състезание!!!

Коментар

Абе ХОРА преди да се заяждате, знаете ли с каво се занимавам???
              ДА наистина се занимавам с автомобилни и мотоциклетни каскади. За 10 години съм направил повече демонстрации, отколкото състезания Киро ще направи през целия си живот (ако доживее мин. до 100 години) Публиката винаги е била над 5000 души. Все пак Варна наближава 1 милион.
              Само че в правилника на Киро винаги пише: Трасето не е осигурено.
              А аз осигурявам поне 5 патулни коли, и поне 20 полицаи. Осван това затварям улици от града, осигурявам разрешителни за ползване на взривове и др. пиротехника.
              Мотосъборите на Варна 2003,2004, и 2005г. винаги съм бил зад кулисите.
              Как се осигурява Храна, Спане, Тоалетни за 1 седмица на 2-3000 рокери, концерт 3 дена, игри и награден фонд за над 7000 лева? Как се затваря международен пътен участък, за да се провеждат ДРАГ-Рейсингите давате ли си сметка???
              Не казвам че съм го направил САМ. Но съм част от екипа, който постига всичко това. Така че, ... сами си помислете дали имам право да се обаждам или не.

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                Те такова животно няма!!!
                И е нормално, просто защото хората са различни, много и събрани на едно място!!!
                То като се замислиш, като се съберем 10-20 приятели, за да отидем някъде има разногласия, пък какво остава, когато става въпрос за състезание!!!
                Знам и затова се дразня

Коментар

Каскадьор,защо дрънкаш само глупости.Маи ти дойде за зимнина а си тръгна по таван.Знаеш ли колко искаше пожарната за час 300лв.Ами другите разходи?
                  Маи си много далеч от истината.

Коментар

ДА наистина се занимавам с автомобилни и мотоциклетни каскади. За 10 години съм направил повече демонстрации, отколкото състезания Киро ще направи през целия си живот (ако доживее мин. до 100 години) Публиката винаги е била над 5000 души. Все пак Варна наближава 1 милион.
                    А аз осигурявам поне 5 патулни коли, и поне 20 полицаи. Осван това затварям улици от града, осигурявам разрешителни за ползване на взривове и др. пиротехника.
                    Как се осигурява Храна, Спане, Тоалетни за 1 седмица на 2-3000 рокери, концерт 3 дена, игри и награден фонд за над 7000 лева? Как се затваря международен пътен участък, за да се провеждат ДРАГ-Рейсингите давате ли си сметка???
                    Не казвам че съм го направил САМ. Но съм част от екипа, който постига всичко това. Така че, ... сами си помислете дали имам право да се обаждам или не.
                    Не им се обяснявай много че ще те погнат ,нека си стоят невежи
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
                      .... а си тръгна по таван...
                      Стига сме се заяждали, ще дойдеш във Варна, ще видиш.
                      А относно карането по таван съм измислил лепенки. Както военните пилоти са лепели на самолета звездички за всеки свален самолет, така и аз ще направя стикер с обърнато джипче и ще ги лепя на предния калник. Ама трудно ще догоня Дядо Ваньо. Той е председателя на клуб "Търкалан".

Коментар

Никои не се заяжда аз лично те уважавам но наистина ли мислиш че Киро си е купил
                        Тойота ЛандКруизер от таксите за състезанеята

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнение
                          Никои не се заяжда аз лично те уважавам но наистина ли мислиш че Киро си е купил
                          Тойота ЛандКруизер от таксите за състезанеята
                          Определено съм далеч от тази мисъл. Най-вече за вертолета.
                          Поста имаше за цел, малко от малко да се сетят да не надуват ИЗЛИШНО таксите.
                          Поне ХОТЕЛ да имаше като хората. А Хотел Шумен е най-голямата ДУПКА в която съм отсядал.
                          Опис на стая 140 в Хотел Шумен **** (4 звезди)
                          Първото разочарование дойде още с отварянето на вратата - нямаше телевизор!
                          После се огледах - лентата на одеалото беше скъсана, възглавницата ниска и сплескана, като изтривалка.
                          Я радио - има всичко на всичко 3 станции, 2 от които не работиха. и нямаше копче за усилване.
                          Станния шум който се чуваше през цялата вечер се опказа от прозореца. Външното стъкло на стуклопакета беше спукано и от вятъра двете стъкла са търха едно в друго .... И стуклопакета естествено въобще не изолираше, поради която температурата в стаята бе подходяща за развиждане на полярни мечки.
                          Банята- УЖАС!!!
                          Хавлията някога е имала бродерия - герб на хотела, а сега има добре оформена дупка наподобяваща буквата Ш. Поне имаше вана с цвят на ... лай** ... капучино.
                          Водата... с цвят на бира, но бирата поне е бистра. Да не говорим за половин часовото източване на студената вода, докато дойде топла. Най-готиното е теракота - като ходиш- СКЪРЦА.
                          И това удоволствие струва 45 кинта, защото хотела е 4****.

Коментар

Определено съм далеч от тази мисъл. Най-вече за вертолета.
                            Поста имаше за цел, малко от малко да се сетят да не надуват ИЗЛИШНО таксите.
                            Поне ХОТЕЛ да имаше като хората. А Хотел Шумен е най-голямата ДУПКА в която съм отсядал.
                            Опис на стая 140 в Хотел Шумен **** (4 звезди)
                            Първото разочарование дойде още с отварянето на вратата - нямаше телевизор!
                            После се огледах - лентата на одеалото беше скъсана, възглавницата ниска и сплескана, като изтривалка.
                            Я радио - има всичко на всичко 3 станции, 2 от които не работиха. и нямаше копче за усилване.
                            Банята- УЖАС!!!
                            Хавлията някога е имала бродерия - герб на хотела, а сега има добре оформена дупка наподобяваща буквата Ш. Поне имаше вана с цвят на ... лай** ... капучино.
                            Водата... с цвят на бира, но бирата поне е бистра. Да не говорим за половин часовото източване на студената вода, докато дойде топла.
                            И това удоволствие струва 45 кинта, защото хотела е 4****.
                            Не ми се сърди, но май си объркал спортовете, трябвало е да се запалиш по Формула 1

Коментар

Аз съм си фен на Ф1, но да си чул за Българин пилот в Ф1???
                              Карам със собствени пари - Самурай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X