Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Определено съм далеч от тази мисъл. Най-вече за вертолета.
    Поста имаше за цел, малко от малко да се сетят да не надуват ИЗЛИШНО таксите.
    Поне ХОТЕЛ да имаше като хората. А Хотел Шумен е най-голямата ДУПКА в която съм отсядал.
    Опис на стая 140 в Хотел Шумен **** (4 звезди)
    Първото разочарование дойде още с отварянето на вратата - нямаше телевизор!
    После се огледах - лентата на одеалото беше скъсана, възглавницата ниска и сплескана, като изтривалка.
    Я радио - има всичко на всичко 3 станции, 2 от които не работиха. и нямаше копче за усилване.
    Станния шум който се чуваше през цялата вечер се опказа от прозореца. Външното стъкло на стуклопакета беше спукано и от вятъра двете стъкла са търха едно в друго .... И стуклопакета естествено въобще не изолираше, поради която температурата в стаята бе подходяща за развиждане на полярни мечки.
    Банята- УЖАС!!!
    Хавлията някога е имала бродерия - герб на хотела, а сега има добре оформена дупка наподобяваща буквата Ш. Поне имаше вана с цвят на ... лай** ... капучино.
    Водата... с цвят на бира, но бирата поне е бистра. Да не говорим за половин часовото източване на студената вода, докато дойде топла. Най-готиното е теракота - като ходиш- СКЪРЦА.
    И това удоволствие струва 45 кинта, защото хотела е 4****.
    Следя тези състезания от много време .След всяко състезание споровете са огромни .Само този КИРО ли прави трасета че все той е виновен за всичко
    Каскадьор ли си или не знам какъв но ако си такъв явно много удари по главата си преживял.В село Шумен /окло80000 жителя/х-л Шумен е единственият хотел с толкова голям охраняем паркинг /това за твоя информация/Питане някой задължавали ви да спите там.До колкото се разбра който иска може да си направи резервация за там.
    ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДОГОДИНА ТИ ДА НАПРАВИШ СЪСТЕЗАНИЕ С ТАКАСА 50 лв. ЗА ТРИ ДНЕВНО УЧАСТИЕ И АЗ ЩЕ СИ КУПЯ" САМУРАЙ" ДА СЕ БОРЯ СТЕБ КОЙ ЩЕ СЪБЕРЕ ПОВЕЧЕ БУРКАНИ ПО ТАВАН

Коментар

Мисля, че ти си бил в някой друг Хотел. Не, че този е върха на изпълнението, но е имало каде по-трагични случаи. Да си спомним само:
      1. х-л Рила в Кранево
      2. х-ла в гр. Елена (даже не си спомням името) и разбира се, любимият ми хит на сезона за анти хотел - Вили Камчия, които искам да изтрия от съзнанието си. В сравнение с тях х-л Шумен е супер лукс.

Коментар

Абе не мисля, че тук му е мястото, но като че ли за офроудърите не е най-важен хотела. Все пак като хора авантюристи си мисля, че и палатка би ги устроила, а дори и х-л Звездоброй. Верно е ,че има някои по-капризнички, но ... те са по-друга категория
        Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от toush Преглед на мнение
          ....х-л Шумен е единственият хотел с толкова голям охраняем паркинг ...
          От който изчезнаха гумите на някого.....
          Майтапа си е майтап ,ама по гадна кочина от х-л Шумен нема!Никой не ни задължава да спим там , ама нали идеята е да сме заедно всички учасници.Киро,наистина няма да е зле да помислиш за друг хотел(имате достатъчно) за догодина.
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
            Абе не мисля, че тук му е мястото, но като че ли за офроудърите не е най-важен хотела. Все пак като хора авантюристи си мисля, че и палатка би ги устроила, а дори и х-л Звездоброй. Верно е ,че има някои по-капризнички, но ... те са по-друга категория
            +1
            Който не му понася калта да ходи на изложението LUX ONLY
            Наистина в Шумен няма по-добър хотел, който и да е:
            достатъчно голям и
            с голям паркинг и
            луксозен и
            чист и
            същевременно от управата на хотела да не се сърдят за калта, която се внася и
            че градинките около паркинга са разорани.

Някой ако знае хотел, който отговаря на тези и безброй други изисквания за да е по мярка на всички да пише.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
              От който изчезнаха гумите на някого.....
              Майтапа си е майтап ,ама по гадна кочина от х-л Шумен нема!Никой не ни задължава да спим там , ама нали идеята е да сме заедно всички учасници.Киро,наистина няма да е зле да помислиш за друг хотел(имате достатъчно) за догодина.
              Ako на някого не му е допаднала стаята можеше да ми се обади веднага.
              Всяка вечер от 21.00 часа аз правех брифинги- никой не ми се е оплаквал
              + това имаше и стаи по висока категория, които ги беше заявил не е писал нищо относно хотела и обслужващия персонал от първата маса на кафето.
              siko

Коментар

Не пробвай да се заяждаш -не те укорявам , а ти давам съвет-помисли евентуално за друг хотел .От къде да знам че има стаи ,,от по-висока категория'' в 4 зведния хотел-да си обявил някъде?А бе както и да е ! Що вместо да се вслушате в хорските приказки скачате ,като ущипани.Оплаках се от хотела , а не от теб (май съм единствен) . Кво ли ми трябваше да се обаждам....
                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                0899187766

Коментар

Колеги, познавам доста добре Шумен, работил съм доста време за Шуменско пиво. Просто като безпристрастен любител искам да Ви кажа - в хотел Шумен е реновиран само 5-я етаж и той наистина е 4 звезди. Но там цените са други. Друг такъв паркинг, като неговия, в Шумен няма. Наистина не го охраняват както трябва, но и на всички други паркиги не само в Шумен е така. За любителите на лукса бих препоръчал новия хотел Кьошковете, по пътя нагоре след пивоварната. Това е върха на лукса в Шумен( освен ако последните 6 месеца не е отворило нещо ново) а цените не са извънземни. Той в никой случай не може да събере всички участници, но ще е достатъчен поне да тези, които търсят комфорт. Няма заграден паркин, но колите се наглеждат денонощно. Могат да паркират максимум 10 автомобила.
                  Послепис: не работя в този хотел и не съм му собственик, просто споделям.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Чуров,
                    не ми забелязвай.Аз по характер съм по прям към всички, мисля че си го разбрал.
                    Щом навигатор ти намерих .За другия път хотел по лична заявка с индивидуално /комплексно/ обслужване - питай Петър Близнака - първо избира обслужващия персонал,ако му останат сили ходи и на трасето.
                    siko

Коментар

"4х4 Шумен" кръг от Балканския шампионат

Стартова такса на екипаж 200/двеста / евро- плащания по курса на ОББ за деня в Български левове- събирайте отсега.
                      siko

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Статистика:
                        Година - Такса - Какво кара Киро
                        2005 - 50лв - Сузуки Самурай
                        2006 - 150лв - Сузуки Самурай
                        2007 - 360лв - Тойота ЛандКруизер
                        2008 - *над 500 - "Махнете колите от вертолетната площадка"
                        * Логическо нарастване (Ползван е древен метод на екстраполация на променливи стойности.)
                        Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                        "4х4 Шумен" кръг от Балканския шампионат

Стартова такса на екипаж 200/двеста / евро- плащания по курса на ОББ за деня в Български левове- събирайте отсега.
                        NO COMMENT.........
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

"4х4 Шумен 2008"
                          - не е кръг от републиканския шампионат
                          - и скоро май няма да бъде

"4х4 Шумен 2008"
                          - кръг от "Балканската купа"
                          siko

Коментар

Киро от нашия екипаж имаш 200 лева за такса, останалото ще ги пишем спонсорски.

Коментар

200евро.Еми карайте си тогава!!!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                                Киро от нашия екипаж имаш 200 лева за такса, останалото ще ги пишем спонсорски.
                                Как така 200лв.....Иване нали говорихме с Киро таксата за всички от нашия клуб да е 150лв.
                                Още веднъж благодаря на Киро за добрия жест.Това показва колко много милеи за оф-руида.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X