Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
    Как така 200лв.....Иване нали говорихме с Киро таксата за всички от нашия клуб да е 150лв.
    Още веднъж благодаря на Киро за добрия жест.Това показва колко много милеи за оф-руида.
    Извинявай Близнак сбърках сумата, но и аз да благодаря на Киро.

Коментар

Иване, Петре,

-"4х4 Шумен"- е мероприятие което АЗ организирам,

Вие организирате вариацията Републикански шампионат и
      "цяла България вази гледа".

-Правилника за "4х4 Шумен 2008" е обявен декември 2007г.
      -Таксата за право на участие обявих на срещата в Троян на 19.01. 2008 г.
      Тя е съобразена с новите условия- кръг от Балканската купа.
      Хармонизирането на стойноста е в Балкански мащаб.

- Не говорим за масовост,
      искам да има сигурност, безопастност, ред
      - това се прави с ПАРИ.

Все пак за "4х4 Шумен" -АЗ нося ЛИЧНО отговорност вече 8 години.

"КЕФ ЦЕНА НЯМА"
      siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
        Иване, Петре,

-"4х4 Шумен"- е мероприятие което АЗ организирам,

Вие организирате вариацията Републикански шампионат и
        "цяла България вази гледа".

-Правилника за "4х4 Шумен 2008" е обявен декември 2007г.
        -Таксата за право на участие обявих на срещата в Троян на 19.01. 2008 г.
        Тя е съобразена с новите условия- кръг от Балканската купа.
        Хармонизирането на стойноста е в Балкански мащаб.

- Не говорим за масовост,
        искам да има сигурност, безопастност, ред
        - това се прави с ПАРИ.

Все пак за "4х4 Шумен" -АЗ нося ЛИЧНО отговорност вече 8 години.

"КЕФ ЦЕНА НЯМА"
        Именно за това ти благодарим, че ще спонсорираш хората от нашия клуб.

Коментар

Ей, на който са му проблем таксите сега Тодор ви предлага хоби клас за 100лв., а за тези които участват за първи път без такса. За другите е 200лв.
          Искам сега да видя като имате проблем с таксите дали ще карате без такси. Но после за такси, че ги спират, ще могат да говорят хора дето са карали там.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...698#post307698

Коментар

ПЕТРЕ, ИВАНЕ,
            с какво са поразлични разходите на организатора от:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...895#post308895
            siko

Коментар

Пичове, пички
              и модератори,
              тази тема съм я отворил АЗ,
              Моля да не манипулирате четящите,
              като изтривате отговорите ми.
              Разбирам желанието Ви
              да бъдете най важните и да се чете само вашето мнение.
              Времето ще докаже и вашите тези.
              siko

Коментар

Уважаеми siko, няма изтрито ваше мнение, нещо сте в грешка... Ако продължавате да смятате така можете да ми го изпратите директно на мен да го публикувам...
                VPetrov.photography

Коментар

ПЕТРЕ, ИВАНЕ,
                  Понеже въпроса е към нас с Петър, а ти не си схванал закачката и не ми четеш всички постове да ти кажа:
                  1. С какво разходите по състезанието ти ще се променят, дали ще стане по добре или ще ми върнат откраднатите пред хотела гуми, или ти като организатор ще ме компенсираш.
                  2. Да там хората имат доста по сериозни разходи като медицинско осигуряване, ама професионална фирма с техника, а не като на повечето ни състезания, един добър доктор без необходимата техника, какво може да направи.
                  3. Имаш ли идея, че там се плаща за да може да се кара на дадено трасе (около 400км обиколка) сети се колко струва.
                  4. Обикновено е осигурена храна и елементарни хигиенни условия, почти на нивото на хотел Шумен.
                  Сигурно има и други, но не ми се мисли, а и ти не слушаш.
                  Като му доиде времето ще те включим в списъка на спонсорите спокойно.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                    а и ти не слушаш.
                    Като му доиде времето ще те включим в списъка на спонсорите спокойно.
                    Благодаря за доверието др. Началник,

-след като вкара толкова състезания,
                    сега може да моделираш и правилника за шампионата
                    в твоя стил на каране и мислене.

- оказва се че в този форум най много
                    пишат модераторите и не трябва да им се
                    противопоставят инако мислещите /пишещи/.

Сега ще трябва да потъна в мълчание и чакане на
                    "времето за да бъда включен в списъците"
                    siko

Коментар

ПЕТРЕ, ИВАНЕ,
                      Ами като първа точка там се знае в какъв формат е самата гонка.Това не само предразполага към начина на каране и избора на състезателите но и как да си подготвиш шибания джип.

Не виждам какво сравнение може да правиш със състезание в което участват мотори АТВта и камиони.Или няма разлика в организирането и отговорноста между двете мероприятия.Виж също така и броя на играчите.....

Трето погледни наградният фонд не че лично за мен това е имало някакво значение някога.Но повечето хора гледат и тази страна на нещата.Смешно е както един твой колега дървен тарикат за първо място награди състезателите с тубичка подобрител за водата в казанчето на чистаките. И то в едно абсолютно нагласено състезание.

Другото е че нашенските цигании си ги знаем.Още от сега мога да заложа кой отбор ще победи в Шумен то се знае коча ще е.е в византииско.Винаги ми е било приятно да карам на Шумен.Трасетата гората и гледките са уникални.Но не ми се плащат рушвети в РПУто за да ме пуснат под гаранция след нагласеното награждаване.

Тази година някой имаме желание да караме и на Баха Турция където след кратък разговор с организаторите те направиха жест към Българските екипажи да карат без такса.Ти също беше там..Проблемът не е в 50лв. свирката а в самата свирка със зъбки.

В крайна сметка самите състезатели решават къде ще карат.Но е крайно време организаторите да предложат по добри условия и адекватно отношение към хората който са решили да участват.За да си дадеш дупето под наем и да ти остане и някой лев а не само кефа трябва поне да го връткаш качествено.Иначе след време ще застанете на старта на твойто състезание ти горския и кмета та да се надлъгвате в кръгчета по Шуменското плато.

Знам много добре че всяка година се вдигат разходите и разправиите при организиране на състезанията. Знам че на този етап и таксите са ниски.Щом обаче си решил така да си изкарваш хляба и малко качеството трябва да се подобри.Докато са смешни състезанията в България ще се наложи да взимате и смешни такси.Хубавото е че дори и да не правите нищо вече пред играчите има достатъчно голям избор за чесане на крастата.По добре човек да участва на две -три яки скъпи състезания през годината отколкото на 5-6 нагласени мизерабали.Все пак това го правим за да се разтоварваме психически пари от тези игрички никой не взима но защо пък за негативни емоции трябва да снасяме такива цифри.

Забрави ли как си отиде Цикалов от този спорт заради такива схеми и хитрини?Ако не знаеш питай аз ще ти кажа как.
                      Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 06-02-08, 00:30.

Коментар

Тук може да следите какво ще е времето в Шумен http://www.weather-forecast.com/loca...recasts/latest
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

10x

www.4x4shumen.ro-ni.net
                          siko

Коментар

Че хотела е застрелян,така е ама вие какво искате и онова в онова и душата в рая.Носете си палатки!Голям въпрос го направихте.За изнежените съществува хотел "Замъка",частен хотел "Рай", или друг вариант:каравана

Коментар

Първоначално публикуван от Delica Преглед на мнение
                              Че хотела е застрелян,така е ама вие какво искате и онова в онова и душата в рая.Носете си палатки!Голям въпрос го направихте.За изнежените съществува хотел "Замъка",частен хотел "Рай", или друг вариант:каравана
                              Коментара беше направен като мнение за хотела. Не мисля, че е голям въпрос. Но не мисля, че липсата на вода или топло е въпрос на изнеженост. Или проблема да си намериш маса в лоби бара след 22:00 поради това, че той се превръща в работно място на една древна професия. Това е моето лично мнение за този хотел. НО в изказването си уточних, че това единствения избор за такова масово мероприятие и особено поради големия паркинг. И организаторите наистина правят каквото могат по въпроса. За тях моите уважения, защото много често в предните години,Киро отнася всички негативи за хотела, без да е виновен.
                              Поне последните две години Киро успяваше да уреди заедно със сътезанието в хотела да има конгрес на медицинските сестри. Това беше много ободряващо..
                              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie
                                Поне последните две години Киро успяваше да уреди заедно със сътезанието в хотела да има конгрес на медицинските сестри. Това беше много ободряващо..
                                Стадо свирепи лелки
                                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X