Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Вчера до тъмно бродихме из ичеренския балкан,такива пътчета им намерихме на чужденците
    Най ми хареса този с изкопания кабел,ама знам ли за тях може да е шега работа!!!
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

За сведение-бивака край Сливен ще е някъде край летището. А къде е въпросното летище-сливналии да кажат.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        За сведение-бивака край Сливен ще е някъде край летището. А къде е въпросното летище-сливналии да кажат.
        От Сливен тръгваш по пътя за Ямбол, след табелата "Край на Сливен" 200 метра и завиваш в ляво и ..... виждаш летището.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодаря, ще ми се наложи да ползвам указанията. Ще карам една асистираща тойота, на един от българските екипажи.

Коментар

Не остана време,отново ще се видим,но този път в друг формат.Поздрави!
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

Благодаря, ще ми се наложи да ползвам указанията. Ще карам една асистираща тойота, на един от българските екипажи.

Е кой е тоя "лудия" дето ти е поверил Тойотата ..?

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Петър Минчев.
                Аз ще карам само по хасфалта до биваците, и там ако има нужда ще правим дребни ремонти, а ако се налага да се кара в сервиз-на платформата и у Ямбол при Румен

Коментар

......................... а ако се налага да се кара в сервиз-на платформата и у Ямбол при Румен
                  Аааа ... няма ме!
                  Още от сега съм се загубил по трасето ... където и сателитна връзка няма ....

Коле, ... ще се видим на събора и ... ще я бистрим ... ракийката.

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    Вчера до тъмно бродихме из ичеренския балкан,такива пътчета им намерихме на чужденците
                    Най ми хареса този с изкопания кабел,ама знам ли за тях може да е шега работа!!!
                    Ако е това което си мисля, джиповете трябва да излизат без проблем. Имаше едно стръмно с траншеи посредата дето са вадили кабела, от ляво и от дясно бабуни от ископните камъни и пръст. Те там с мотора бях се узорил доста, но атв-тата го обикрачваха и вървяха с лекота.
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

То на места няма къде да се надкрачва и падаш, пък е и на стръмен баир,лебедки и т.н.,а бе идея си е за хард разходка,а пък ако е кално...ще е панаир!!!
                      Коле ,не те ли е срам да караш Тойота?
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Някой има ли малко повече информация, все пак остават няколко дни. Има ли отделна тема, че нещо не мога да намеря?
                        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                          Някой има ли малко повече информация, все пак остават няколко дни. Има ли отделна тема, че нещо не мога да намеря?
                          ОбъркАл си ... месеца... Сега сме девети месец...

Няколко дни остават до състезанието в Нови Искър:
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...0&goto=newpost
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                            От по-горните коментари предполагам, че питаш за "Балкан Бреслау 2012". Тема има вече, ама Ицо още не е писал...
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=151787

ПС... Пък може и Колето да реши да сподели нещо
                            0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Утре започва изграждането на бивака в Русе и пристигането на асистенциите на екипажите. В петък пристигат и самите екипажи. В събота сутринта е пролога, а след обяд е етапа Русе- Русе. В неделя сутринта започва Русе- Сливен.
                              Последно редактирано от atanas_93; 19-09-12, 06:51.
                              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                              SSang Yong Kyron 2.0xdi
                              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                                Утре започва изграждането на бивака в Русе и пристигането на асистенциите на екипажите. В петък пристигат и самите екипажи. В събота сутринта е пролога, а след обяд е етапа Русе- Русе. В неделя сутринта започва Русе- Сливен.
                                Благодаря, Наско! Поздрави!
                                0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X