Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Изказвам благодарност на организаторите,спонсорите и състезателите.Макар,че нямах възможност да проследя цялото състезание,усещането,че съм част от вас ме кара да съм щастлив.Спортния дух и устрема за победа по никакъв начин не се отразиха на взаимоотношенията между състезатели и асистиращи екипи.Сладките раздумки,щегите и купона съпъстваха всички след уморителните надпревари.Срещнах се с приятели,побъбрихме си и се разделихме с надеждата,че ще се видим скоро.Радвам се за положителните оценки,които се дават за организацията и съдийството/ с изключение на жежкото време,но то е част от състезанието/.Постарахме се да да сме обективни и безпристрастни.Приятелставата са си приятелства,но "честната игра" е над всичко.Поздрави на всички и до нови срещи!
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

Гледайте само по Канал 6 "Офроуд-4х4-Сливен- 2012"-филм на оператора Николай Ценков, с коментара на Антон Донев. Премиерата е на 24 юли в 18.20 часа, непосредствено след ранната емисия новини по Канал 6. Повторенията са същия ден от 23 часа, както и в четвъртък- 26 юли от 18.20 и 23.00 часа и в събота- 28 юли от 20.00 часа.
      Нека силата да бъде с нас!
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Изглежда вчера е имало проблеми,сега гледам Канал 6 онлайн без проблеми,не е необходима регистрация!
        Естествено чакаме и отразяването по Хоби ТВ,но мисля ,че там нещата стават по-бавно и ще го дават след повече време!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Филма може да гледате от 18:20 и 23:00 часа тази вечер,на интернет адрес www.Kanal6.bg.След няколко дни ще бъде качен във сайта,също обещаха да го качат и във темата.Аз също ще го гледам,че нещо не помня какво съм говорил .Предварително се извинявам ако съм сгрешил нещо.

Коментар

Добър ден на всички. Извинявам се за забавянето от моя страна, но в крайна сметка ето и какво изработих за Рамануша: http://offnews.offroad-bulgaria.com/...rouda-v-sliven
            Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

само да кажа нещо по късно вечерта ще кача целия клип на канал 6 ако някой не го гледа по тв-то

Коментар

И аз изказвам своите благодарности към Антон и останалите от екипа, които организираха това хубаво състезание.Спонсорите също се представиха на ниво както с паричните, така и с предметните награди.Имах късмет, че джипа не се развали и финиширах и 2-та дни, но показах въпреки, че Витарата е отписана от повечето хора за траял и проходимост, че не е машина за подценяване.Винаги и на разходките ми в гората и както в Сливен на състезанието, който я е подценил после не обелва и дума и гледа в земята.Много пъти е засрамвала прословути джипове като Великия Ландкрузер и Паджерото и ще продължава да го прави.Бай Матьо им показа правилната формула за машина и водач, но там става дума за съвсем други финанси.

Коментар

Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнение
                  ..... джипа не се развали и финиширах и 2-та дни, но показах въпреки, че Витарата е отписана от повечето хора за траял и проходимост, че не е машина за подценяване.Винаги и на разходките ми в гората и както в Сливен на състезанието, който я е подценил после не обелва и дума и гледа в земята.Много пъти е засрамвала прословути джипове като Великия Ландкрузер и Паджерото и ще продължава да го прави.
                  Другата седмица ще ходим на разходка по едни Римски забележителности,ела да засрамиш няколко смотани Ленд Крузера които си чупят карданите те така:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00055.jpg
Прегледи:1
Размер:118.0 КБ
ID:5394494Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00056.jpg
Размер:109.3 КБ
ID:5394495Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00057.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5394493
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                    Другата седмица ще ходим на разходка по едни Римски забележителности,ела да засрамиш няколко смотани Ленд Крузера които си чупят карданите те така:
                    [ATTACH=CONFIG]475454[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]475455[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]475453[/ATTACH]

Oще на Сливен си говорихме защо не си идвал със Старозагорската група към Казанлък и се оказа, че сте ходили другаде.Винаги когато се организира разходка в гората и ме покани някой съм ходил, с изключение на няколко пъти когато не съм имал възможност да отложа друга работа, така че ако се чуем и съм свободен, ще дойда да катерим, пък по натам ще ви чакам аз и така.Номера ми го има Гаргата.Ако има нещо званни.

Коментар

.Винаги и на разходките ми в гората и както в Сливен на състезанието, който я е подценил после не обелва и дума и гледа в земята.Много пъти е засрамвала прословути джипове като Великия Ландкрузер и Паджерото и ще продължава да го прави.
                      A едни благодарности за момчетата които ти услужиха с колани няма ли,или те не заслужават защото карат Лендкрузер
                      ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Oще на Сливен си говорихме защо не си идвал със Старозагорската група към Казанлък и се оказа, че сте ходили другаде.Винаги когато се организира разходка в гората и ме покани някой съм ходил, с изключение на няколко пъти когато не съм имал възможност да отложа друга работа, така че ако се чуем и съм свободен, ще дойда да катерим, пък по натам ще ви чакам аз и така.Номера ми го има Гаргата.Ако има нещо званни.
                        Ела на една моя разходка,там заварените дифове на Витара или лифта на Ванката Попов няма да помогне,помагат точно колкото и противовлажните торбички в които можеш да си съхраниш поне телефона,за да използваш жокер "обади се на приятел",и ръкавица от аптеката става,може и презерматив с възел накрая.
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Красимир Митрушев отлично представяне в клас "хоби" с Витара ,а не с разни ми "меки" Тойотки и в предвид, че се явява за първи път и нито веднъж не наруши правилата,много точно и "мазно" каране!
                          Браво, Красе,все така да ни радваш и занапред!
                          П.с. И не слушай много -много напътствията на Гаргамел ...особено щом сте на една маса
                          OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Първоначално публикуван от koko_s Преглед на мнение
                            A едни благодарности за момчетата които ти услужиха с колани няма ли,или те не заслужават защото карат Лендкрузер

Когато някой помага винаги съм благодарен, в случая и на вас също.Относно разходката винаги съм на линия, само звънни и съм там.И Джимнито е с такъв диф и то от Витара и видя как мина през калта, където ти закъса, така че не подценявай леките и проходими превозни средства.

Коментар

Видео от Канал 6 http://www.youtube.com/watch?v=ab2FF...eature=mh_lolz

Коментар

Някъде да видя да съм писал нещо за дифа ти ?
                                ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X