Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Предполагам че е за мен...
    Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнение
    Относно разходката винаги съм на линия, само звънни и съм там.И Джимнито е с такъв диф и то от Витара и видя как мина през калта, където ти закъса, така че не подценявай леките и проходими превозни средства.
    Мда,и аз закъсах там,но за леките и проходими съм си писал дисертацията,когато още ученически книжки сте нямали,стягайте Витарата че станаха изчезващ вид на Траял.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Какво награбихте момчето!
      За първо състезание се представи много добре! Да не говорим, че витарата не беше много подготвена.
      А и да се сравняват двата класа "хоби" и "Експерт" е неуместно!

П.С
      Най вероятно щеше да е без преден диф ако се беше пуснал в експерта.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
        Кой кого "награбил" не ми стана много ясно,ако може да се уточниш?
        OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
          За първо състезание се представи много добре! Да не говорим, че витарата не беше много подготвена.
          А и да се сравняват двата класа "хоби" и "Експерт" е неуместно!
          Ти да видя някой да сравнява двата класа?Момчето писа че Витарата му "Много пъти е засрамвала прословути джипове като Великия Ландкрузер и Паджерото и ще продължава да го прави",че ни стана интересно,щото ние никога не сме карали Витари,а ти?
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Ти да видя някой да сравнява двата класа?Момчето писа че Витарата му "Много пъти е засрамвала прословути джипове като Великия Ландкрузер и Паджерото и ще продължава да го прави",че ни стана интересно,щото ние никога не сме карали Витари,а ти?
            Беличка,не се ядосвай де признай си че са ти слабост Витарките всички го знаем!
            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
              Беличка,не се ядосвай де признай си че са ти слабост Витарките всички го знаем!
              То по мнението му се вижда, че се ядосва за витарата
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Благодаря на организатори,спонсори и участници за доброто състезание и супер уикенд!!!

Коментар

Аиде които е модератор в този раздел да почисти хубавата темичка за състезанието
                  ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Стига бе!

Към колегата с витарата-аз също карам витара, и много добре и знам възможностите. Напълно съм убеден, че витарата във вида в който я караш ти няма да издържи на препятствията за клас "Експерт". Не се пъни, този спор се решава наживо, на терен.
                    Нямам нищо против теб, даже напротив-много ми хареса карането ви, справихте се много добре, за което поздравления. Ама витарата е един от най-кекавите джипове в заводския си вариант. Така, че недей спори, ще изгубиш!
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Антон утвърди траяла в Сливен, като силно състезание в приятелски дух.
                      Радвам се, че пак бях част от този разкошен купон, благодаря на всички момчета, които помогнаха да стане такъв.

Каквото улових, тук е.

Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Браво!
                        Получи се добро мероприятие, по-добро от миналогодишното и дано всяко следващо да е по-добро.
                        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Отново супер снимки Веско!
                          Краси може би по-деликатно трябваше да се пошегува с "Великия Ландкрузер",Белов пък веднага "запали" !Спорът е много стар и дълъг и не е за тук наистина.За жалост не можах да присъствам на купона вечерта в лагера,но се надявам старозагорският клуб да се е сплотил повече и е крайно време да вземем да направим една разходка с барбекю ,като в доброто старо време !!!
                          Някой беше казал ,че който не може да кара,прави състезания
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Бела ти кара перфектно.Това,че се счупи тойотата може да случи на всеки. Но направи страхотно шоу евала.Надявам се да ни уважиш и в Самоков.Ето такива хора искаме с големи сърца.
                            Оги ГАЗ 69

Коментар

http://www.youtube.com/results?searc...ac.hB1HMLYmuAw

Коментар

Честито на победителите в ХОБИТО,браво момчета.Браво и на ОГИ с текезето чудесно каране,БАЙ МАТЬО пепфекно каране браво маи трябва да смениш джипа,НИСАНА маитап браво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X