Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 ШУМЕН 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4x4 ШУМЕН 2011

В Средна кула бях, ама не съм присъствал на разговора.

Но при всички случаи състезанието ще е сериозно.
    Колкото и да е недолюбван Киро-това не променя факта, че прави състезания със сериозни изпитания и трудни дори за професионалистите трасета. Даже преди някоя друга година имаше изказвания от рода на това, че неговите трасета са за самоубийци...
    Е, аз досега не съм видял някакви по-сериозни наранявания на състезанието.
    Опира до размера на потурите
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле стига си търкал клавиатурата ами прави "витаралясника"че нали си от записаните....
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Е, правя го аз витаралясника, ама поне вечер не мога ли да пия по няколко пиенета? По няколко пъти.
        ще направя каквото ми е по силите за да стегна машината дотогава, ама не се знае.
        Дано да успея де... Кара ми се, та две не виждам...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Е, правя го аз витаралясника, ама поне вечер не мога ли да пия по няколко пиенета? По няколко пъти.
          ще направя каквото ми е по силите за да стегна машината дотогава, ама не се знае.
          Дано да успея де... Кара ми се, та две не виждам...

Айде че тамън обмисляме да кръстим някое азимутче на твоя милост...та да си го прочетеш в роудбука .....
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Плакат/ програмаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:plakat 4x4 Shumen 2011.jpg
Прегледи:1
Размер:95.4 КБ
ID:5321183

Коментар

Косе-Босе ,биваше ли тази ножичка да е там. Или това е подсказка какво предстои на състезателите.

Коментар

Баси, а аз съм избрал това издание за дебютното ми на това състезание, С ножички...

Коментар

Баси, а аз съм избрал това издание за дебютното ми на това състезание, С ножички...
                  Коле, помисли това ножички ли са или нещо мъжко, макар то да значи почти същото каквото и ножичките, както пише в поста преди теб.Малий какво подсъзнание, чак ме е срам.

Коментар

.............. имаше изказвания от рода на това, че неговите трасета са за самоубийци...
                    Сигурно по тази причина има "малоумници", които всяка година си плащат, опитвайки се да сложат край на земните си дните
                    "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                    „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                      Сигурно по тази причина има "малоумници", които всяка година си плащат, опитвайки се да сложат край на земните си дните
                      В подкрепа на Колето, защото не е цитиран до края, та да го до цитирам:"Е, аз досега не съм видял някакви по-сериозни наранявания на състезанието."

Коментар

http://www.weather-forecast.com/loca...recasts/latest

Времето по време на 4х4 Шумен 2011 се очертава да е сухо и прохладно.

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                          А бе да не ти показвам цитати от темите от предишни години, че с човека който беше писал това вече се познаваме(макар да сме изкарали заедно два-три часа) и не ми е удобно да го показвам публично. Но тогава се заформи добра дискусия, и имаше и такива изказвания.

Но който го е страх от мечки-да не кара офроуд...

Коментар

от пъпа на трасето
                            http://www.stringmeteo.com/stations/shumenplato/

Коментар

Цитат от официалния сайт:
                              "Пътната книга за клас Майстор е завършена и проверена.
                              Дължина на трасето 68 км – средно време за преминаване без екстремните участъци в сухо време – 4 часа 20 минути.
                              40% – без път , 25% – пътеки , 5% Дерета и корита на реки , 2% асфалт , 28% – черен горски път."

Ха честито на записалите се!
                              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Пътната книга за клас Калфи е готова и проверена.
                                Трасето е с дължина от 39.85 км , и по маршрута ще могат да бъдат на най-интересните 12 от общо 15 тежки елемента.

Трасето е преодолимо с нормален високопроходим автомобил без абсолютно никакви подобрения.

Записванията приключиха ... очаква ме ви в "офиса" на състезанието след 16:00 на 1.12.11 ( четвъртък ).
                                Интересните места за публиката ще бъдат оповестени скоро на официалната страница на състезанието .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X