Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд състезание за любители село Любен Каравелово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Офроуд състезание за любители село Любен Каравелово

Сега наздраве за здравето на победителите и на всички останали ,а за следващото състезание ми напомни да ти дам моите гуми да не си излагаме имената
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
      или едно малко баирче и му гледай сеира
      http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VeFCJemqrOk

Извинявай, не знам какви са ви взаимоотношенията с Петър, ама коментариите, дето си ги вмъкнал в клипчето са доста шибани. Аз бих искал да видя твоята кочина на "тва баирче", та после да комментираме колко е "малко".....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Извинявай, не знам какви са ви взаимоотношенията с Петър, ама коментариите, дето си ги вмъкнал в клипчето са доста шибани. Аз бих искал да видя твоята кочина на "тва баирче", та после да комментираме колко е "малко".....
        Клиповете ще ги изтрия за да не Ви подроня егото.Взаимоотношенията ни незная какви са, но не съм чул досега ,че ме търси да ме убива ,a ти да беше казал че искаш да видиш кочината ми барабар с прасетата как го качва ,че да те викна след края на състезанието или вчера на обяд в снега за да погледаш малко ( не за да видиш нещо ново.... защото от семкаджия като мен няма какво да се види ... освен как се затъва до праговете в една нищо и никаква локвичка или как се скача от естакада с изгнила витара)
        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
        Защото така ми харесва...
        Телефон: НЯМАМ
        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
          Клиповете ще ги изтрия за да не Ви подроня егото.
          Добре започна, продължавай все по същия начин. Имам предвид, да ми говориш на Вие. Моето его точно ти надали можеш да нараниш, и като много верно осъзна - надали ще ме учудиш с някакво извънземно оффроуд изпълнение. Така че продължавай в правилната посока, и си затрий клипчето, поне до момента, в който ТИ, с ТВОЕТО лично МПС, подготвено ЛИЧНО от теб ще искачиш въпросното баирче. Желателно в снега до кръста.
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Господин НЕРАЗБРАЛЧО,пусни си клипчето и им пожелай всичко хубаво на тези големите офроадари дето ходят по състезания друсни полянка да се правят на велики и не са ходили по далече от Шумен на състезание.
            CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колеги!С най-добро чувство към ВАС,участващите в този спор!
              МОЛЯ Ви,не пораждайте поредния спор в български стил в темата на момчетата организирали това състезание!Проявете уважение и си направете една тема в раздел СПАМ„ЧАТ и дискусии.....където да се карате и спорите на воля!
              Не познавам лично никой от Вас и не съм присъствал на състезанието,но ако бях част от организирането му,наистина щяхте да ми убиете желанието,за организиране на подобно мероприятие!.....и щях да остана със убеждение,че с желанието си да създам едно приятно за Вас мероприятие,съм създал предпоставка за всички тези спорове и ненужни скандали!
              ...Не ме разбирайте погрешно,моля!
              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от jorkata_bg68 Преглед на мнение
                ......да се правят на велики и не са ходили по далече от Шумен на състезание.
                Жорка, не знам дали се познаваме лично, но ти очевидно не си карал нито на Варненско, нито на Шуменско състезание. И двете не са подценяване.
                А ти защо не дойде да караш на "друсни полянката"? Да не би да е под нивото ти?
                Номерата от 17 до 30 останаха свободни, защото писачите не искате да си накаляте гумите.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Момчета в края на състезанието имаше само похвали към организаторите за което им благодаря.Акоко имате нещо да си кажете има лични или телефони.
                  Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                  АСК Ален Мак

Коментар

Защото карам атв и валеше,първото ми състезание е 2006 в пловдив на Сашо Ковачев -6 дни-1200 състезателни километра със Самурай и купа за Феър плей.А г-н Злой-драскач.
                    Последно редактирано от jorkata_bg68; 19-10-11, 20:21.
                    CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

А г-н Злой-драскач.
                      Ще кажеш ли защо точно мислиш така?

Коментар

Е, нямаше начин...

Спрете се бе. Нека по-умния да... какво беше там... Дали не беше "да почерпи"
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Ще кажеш ли защо точно мислиш така?
                          Золтан,що се вързваш,който те познава има друго мнение.
                          АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
                            Золтан,що се вързваш,който те познава има друго мнение.
                            Защото много ми е интересно докъде им стига смелостта на подобни...... е, не мога да намеря точната дума Излиза един, дето вчера си купи джипа и пуска некви тъпи клипчета, с още по-тъпи коментари за човек дето кара откакто има този спорт по тези земи. След това се появява кумшията му, или любовника на жената му, не е от значение всъщност, и заявява че само тоя е д"Артаньян, а всички останалите са маскари. Та интересно ми е с какво ще се аргументира.

А! Още нещо си спомних. Днеск си говорихме с Благой Банджо - не ми звучеше да му липсват някакви части на тялото.... А имаше закани и в тази тема включително. От подобен вид герои..... Къде ли се покрили по времето на състезание. Сигурно зад своите "свалени" жени.

Коментар

Защото карам атв и валеше,първото ми състезание е 2006 в пловдив на Сашо Ковачев -6 дни-1200 състезателни километра със Самурай и купа за Феър плей.А г-н Злой-драскач.
                              Като валеше що не си взема чадъра.
                              АСК Ален Мак

Коментар

Много добре-дошло е било времето, бях в София и за жалост пропуснах да гледам тази година. Радвам се, че получилото се е нещо атрактивно.
                                Публикувайте повече фото материали, избягвайте язвителния тон и нещата стават.
                                Догодина пак!
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X