Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд състезание за любители село Любен Каравелово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офроуд състезание за любители село Любен Каравелово

Не лъжи кучко. Не ни даваше път като те стигнахме,и малко по-нататък вместо да завиеш надясно, вие продължихте направо. Ако си спомняш. Знам,че за помненето е нужно специално оборудване, но не на всеки е дадено.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Не лъжи кучко. Не ни даваше път като те стигнахме,и малко по-нататък вместо да завиеш надясно, вие продължихте направо. Ако си спомняш. Знам,че за помненето е нужно специално оборудване, но не на всеки е дадено.
      Виж ко! Аз излъгах цялата образователна система.... и вече имам Диплома за ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ.
      Сега остана да излъжа и публиката, че мога да карам.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Образователната система се лъже лесно. С публиката не е така.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение

Много яко, обаче след тези снимки мисля, че броя на потенциалте състезатели намаля, за сметка на броя на публиката.
          Трябва да си купя нови очила, защото не виждам нищо "любителско" на снимките.
          Трябва да си купя и ВАЗЕЛИН! (за делкото и кабелите..... Мале какви мръсни мисли имате)
          Тези снимки с дълбоката кал в която Гошо е окънтарил Ренджа е част от специалния етап, които си поръча.
          За успокоение на останалите трасето няма чак толкова дълбока кал.
          Land Rover Discovery II 3,9 V8
          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Вярно ли е че ще има мотори и атв?
            __KTM__

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
              Тези снимки с дълбоката кал в която Гошо е окънтарил Ренджа е част от специалния етап, които си поръча..
              Kaskadiora трудно е да се опише тая субстанция като КАЛ .. по-скоро е като локвичката на Пашата която ти напомня със специфичния си аpомат поне седмица
              Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 10-10-11, 19:31. Причина: ям букви
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
                Вярно ли е че ще има мотори и атв?
                Може да заповядате с каквато техника имате стига да не е верижна.
                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение

Много яко, обаче след тези снимки мисля, че броя на потенциалте състезатели намаля, за сметка на броя на публиката.
                  Трябва да си купя нови очила, защото не виждам нищо "любителско" на снимките.
                  Те и метерологичните условия доста се промениха в последните дни и това което се вижда по снимките,слънчице и къси ръкави вече е само блян. Каска,обещаваш ли да караш? Да не се съберем само зяпачи и да няма мераклии?
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                    ..... Каска,обещаваш ли да караш? Да не се съберем само зяпачи и да няма мераклии?
                    Не само ще карам, ами се записвам да карам 2 пъти. Нали вчера купих нова джипка, готова очукана и може да се пусна с 2-та самурая да направя разлика между 1300 и 1000 кубиковия.
                    срещу

Коментар

Боевски,ако имаш лебедка може и теб да пуснат . За случая можем да монтираме една лебедка 750 Lb . Аз с удоволствие ще посетя това мероприятие,което след време може да стане маратон . Успех на организаторите.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                        Те и метерологичните условия доста се промениха в последните дни и това което се вижда по снимките,слънчице и къси ръкави вече е само блян. Каска,обещаваш ли да караш? Да не се съберем само зяпачи и да няма мераклии?
                        мераклиите до момента са около дваисетина .....но все пак това ще го разберем на деня http://aksakovoextreme.com

Коментар

Първоначално публикуван от goggy_1 Преглед на мнение
                          мераклиите до момента са около дваисетина .....но все пак това ще го разберем на деня http://aksakovoextreme.com
                          Може и 1-2 джипа от Разград да дойдат. Може и повече да са, но не знам дали всичките ще карат.
                          А аз наистина се записвам с 2-та самурая!

Коментар

14часа затишие! Предстартовата треска е обхванала състезатели, организатови, че чак и публиката. А дъжда си вали бавно и напоително. Идеята, че ще прелетим тези 14км. за 10 минути се превръща във въпроса "Колко рошави гуми да сложа?". Предусещам, че ще стане весело.

Коментар

14часа затишие! Предстартовата треска е обхванала състезатели, организатори, че чак и публиката. А дъжда си вали бавно и напоително. Идеята, че ще прелетим тези 14км. за 10 минути се превръща във въпроса "Колко рошави гуми да сложа?". Предусещам, че ще стане весело.

Коментар

Мен ако питаш най-рошавите.
                                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X