Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд състезание за любители село Любен Каравелово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офроуд състезание за любители село Любен Каравелово

Абе вие хора сте странни птици защо трябва да пре.......те всичко, което не е направено от вас самите, ще помоля всички лаладжии, които имат претенции, че са голямата работа да си намерят друга тема да се е.........т.

п.п. И следващия път да вземете вие да организирате нещичко, та да можем и ние да мрънкаме за дето ни сърби там дето не ни боли.
    Land Rover Discovery II 3,9 V8
    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
      Тебе къде точно те сърби,ако е до таксата ми да взема да я платя вместо теб пък да те видим.
      Май някои варненски оффроуд корифеи не схващат каде е проблема с тези 10 лв или пък се правят че не схващат.
      Ами за тях ще се опитам бавно да го напиша:

Цитат от поста на Kaskadiora от 2010 година:

Колеги, каня Ви от името кмета на с. Любен Каравелово и ОФФ-РОУД клуб "Аксаково EXTREEM" на импровизирано състезание на язовира до с. Любен Каравелово.
      По повод сбора на селото ОФФ-РОУД клуб "Аксаково EXTREEM" организира състезание (надпревара, кушия, мерене на джипки и т.н.)
      Дата: 06.06.2010 (неделя)начало 11:00ч.
      За учасниците в състезанието 10:00 - за писане на заявки.

Организацията е тип: "Правим си купона"
      Трасето: Кал - остатъци от язовир, локви, изкачвания на остатъците от язовирната стена. На повечето места ще има поставени ленти. Трасето е минавано предварително с 2 Митсубишита PAJERO.
      Времеизмерване и правилник, ще се изясняват на мятото преди състезанието.
      Награден фонд - почти няма. Агне - няма. Но СПОКО ще има хапка и пийка на масата.
      Публиката - предимно роми от околните села, и НИЕ САМИТЕ.
      След финала на "състезанието" ще има още малко зрелище.

Край на цитата

Според мен състезанието в село Л.Каравелово се асоциира с организация тип "Правим си купона" и явно точно такава организация се харесва на хората. Прави ги съпричастни с организирането и провеждането на купона. Едни 10 лв които са направо смешни като сума ги кара да се чувстват по-различно, и особенно пък в село Л.Каравелово с преобладаващо циганско население.
      Нямаше ли да е по-добре да се пусне тема - "дайте да съберем една сума и да си организираме състезание ".
      Лично аз бих се включил с няколко вноски даже при условие че нямам възможност да присъствам.

А използването на цветущи епитети няма да коментирам, те сами говорят за културата и манталитета на автора им.
      Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

За мен това,че някой се е нагърбил да прави трасе,пътна книга и въобще цялата хамалогия по организирането на едно офроуд-състезание,вече значи много!Организатора определя условията на състезанието.От тук нататък на който му изнася участва,на който не-не!А тук почнаха едни турски сериали....Както се казва "ако не можеш да помогнеш с нещо,по добре не прави нищо".

Коментар

з хора ниа
          Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
          За мен това,че някой се е нагърбил да прави трасе,пътна книга и въобще цялата хамалогия по организирането на едно офроуд-състезание,вече значи много!Организатора определя условията на състезанието.От тук нататък на който му изнася участва,на който не-не!А тук почнаха едни турски сериали....Както се казва "ако не можеш да помогнеш с нещо,по добре не прави нищо".
          благодаря за разбирането вече се бях отчяял от коментарите и акалите на тоз и онзи ,абе тези хора нямат ли си друга работа егати баи ганьовците............ владо aksakovoextreme [организатор]

Коментар

Е тъй де само, че сбора на селото и тази година си беше на същата дата, а тя в никакъв случай не е 16.10.2011 г.
            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Поради факта, че удължавате трасето, аз стягам сериозно джипката.
              ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
              Помислете за специален етап за много прежалени джипки. Може и да е извън основното трасе на състезанието. Там никой няма да е ДЛЪЖЕН да минава, но който желае да може да се пробва да премине с помощтта на наличното си оборудване (лебетка, Hi-lift, въжета, пътечки, и природните дървета и камъни). Сигурен съм, че Гоги знае подобни местенца наблизо, където да стане сеира. Там наградата е УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО "Аз успях!". Всичко останало са драсканици и спам по форумите.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                Поради факта, че удължавате трасето, аз стягам сериозно джипката.
                ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
                Помислете за специален етап за много прежалени джипки. Може и да е извън основното трасе на състезанието. Там никой няма да е ДЛЪЖЕН да минава, но който желае да може да се пробва да премине с помощтта на наличното си оборудване (лебетка, Hi-lift, въжета, пътечки, и природните дървета и камъни). Сигурен съм, че Гоги знае подобни местенца наблизо, където да стане сеира. Там наградата е УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО "Аз успях!". Всичко останало са драсканици и спам по форумите.
                Знаем и местенца където можеш да възкликнеш "АЗ НЕ УСПЯХ" от теб се иска само да доидеш.
                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Каскадьора само внимавай да не ти спретнат някои етап дето работата става: Добър съм , Много Добър съм , Ставам Ooоще по-Добър ..... Ооопс... "Баси ко стана"
                  >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                  Защото така ми харесва...
                  Телефон: НЯМАМ
                  Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Състезанието ще е тип-затворен етап,или тези около и малко над-14км ще се карат из гюрлюците в района?
                    Казано по друг начин-къде,как и колко ще има възможност да позяпаме?Питам,понеже се придвижвам с лек автомобил.
                    За организирани събития-зяпачи винаги ще има!
                    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                      Каскадьора само внимавай да не ти спретнат някои етап дето работата става: Добър съм , Много Добър съм , Ставам Ooоще по-Добър ..... Ооопс... "Баси ко стана"
                      Ако това го мислиш сериозно, значи не познаваш добре горепосочената Личност! Не вярвам да се докара до последният етап, въпреки че ще направи всичко възможно-Виждал съм как кара! Прави го със достатъчно акъл!
                      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                        Ако това го мислиш сериозно,...
                        А ти как мислиш ???
                        Малко по-черногледо разтълкуване на поста ми можеш ли да направиш?СРАМОТА

Ще помоля организатора да даде координати на по-интересните екстреми ( като на Албена ) за да си заложа Дъ-то по от рано

ПП: EXALIBUR координатите ми трябват за да залагам кълни бомби от презервативи . Искаш ли да участваш и ти ?
                        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                        Защото така ми харесва...
                        Телефон: НЯМАМ
                        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от РОСЕН РАЙЧЕВ Преглед на мнение
                          Цитирам поста на колега от една друга тема за да може всеки да си направи извод как трябва да се държи състезател към орга тима. Аз също бях съпричастен с това състезание и си направих някакви изводи. Забавлявайте се, а не се драчете
                          plrussev
                          Утвърден участник

От: 18-то рали Бреслау - с български участници и в България!!!
                          Здравейте,
                          Присъствах на 18-тото издание на Бреслау и искам да ви споделя какво най-много ме впечатли.И това не са колите, м/у които въпреки вида им нямаше случайни машини, нито страхотните асистенции - имаше цели ТИР-ове, а и на нашите момчета камионът бе внушителен.
                          Това, което ме впечатли най-много, бяха хората - участници, асистенции, орга тимът, всеки един, който бе съпричастен към състезанието през тези 4 дни на наша територия.За тях това не беше състезание, а форма на забавление, на почивка, на отмора, въпреки напрежението и нервите.Всички те се кефеха страхотно и никой не го криеше, всички бяха усмихнати и ще ви спомена под секрет, че никой не искаше да се връща в Румъния за финалния етап.
                          Ние тук по време на мероприятие се разминаваме в бивака, все едно не сме се виждали никога в живота си, а от участниците в Бреслау, нямаше някой, който да не поздрави, да не се усмихне и да не изкаже впечатленията си от България и това са хора, с които се виждахме за първи път.Ето на това мисля, трябва да се научим ние и да разберем всеки за себе си, че Off Road-ът не е състезание, не е форум за разрешаване на лични спорове и доказване на това "кой кой е", а форма на забавление.
                          Не бях виждал никъде до сега, такъв респект от страна на състезатели и асистенции към организаторите.На брифингите, се говореше без микрофон и нямаше никаква нужда от него, въпреки, че бяха на открито и на брега на морето.А ние тук винаги сме недоволни и все нещо ни е криво - дори дъждът и мъглата са ни виновни, да не говорим за организаторите - те по-черни от дявола.
                          Извинявам се за спама, но мисля, че и ние можем да превърнем любимия ни спорт в забавление.
                          Поздрави на всички.

+1
                          CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ще се каrа из гюрлюците и накрая ще се финишира там от където се стартира. Точни кординати в момента не мода да дам но приблизителните кординати на старт/финала са тези 43* 20' 42.46'' N и 27* 45' 58.95 Е. Ето и няколко пресни снимки от трасето.
                            Прикачени файлове
                            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                              Ако това го мислиш сериозно, значи не познаваш добре горепосочената Личност! Не вярвам да се докара до последният етап, въпреки че ще направи всичко възможно-Виждал съм как кара! Прави го със достатъчно акъл!

Аха,кара. До първата напречна канавка която не види.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Аха,кара. До първата напречна канавка която не види.
                                Хвана Ви яд, че Ви настигнах и ме оставихте в канавката. А можехте съвсем "спортсменски" да ме дръпнете. А може би G-то не може да изтегли 1самурай?

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                                Ще се каrа из гюрлюците ...... Ето и няколко пресни снимки от трасето.
                                Много яко, обаче след тези снимки мисля, че броя на потенциалте състезатели намаля, за сметка на броя на публиката.
                                Трябва да си купя нови очила, защото не виждам нищо "любителско" на снимките.
                                Трябва да си купя и ВАЗЕЛИН! (за делкото и кабелите..... Мале какви мръсни мисли имате)
                                Последно редактирано от Kaskadiora; 09-10-11, 22:17.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X