Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички с една марка гуми през 2009та ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всички с една марка гуми през 2009та ?

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
    Тодоре изключително некоректно е да кажеш, че не стават дори за разходки още повече, че не си запознат с продукта. Ако си се изпуснал нещо следва да поясниш и дори да се извиниш, а ако умишлено искаш да подронваш имидж който ние се опитваме да градим го приемам като лична обида!
    Съжалявам, ако съм обидил марката, но аз така ги видях нещата на сайта на INNOVA ! Смятам да ги тествам на разходки и тренировки и ако ме утройва, тогава ще се състезавам с такива

Коментар

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
      ... в случая имаме едно по-различно предложение от GOLDEN TIRE и те са си в правото да го направят,както решат че за тях е добре
      Абе всеки по проницателен може да пресметне, че за GoldenTyre е по-добре да не си навлича недоволството на несъгласните с едномарковия шампионат и нормалното следствие от това- антиреклама и врагове на марката и да не плаща 17 500 за 7те състезания, а да си направи всякакъв друг вид реклама в пъти по-евтина и марков шампионат със съпорт за участниците и да си гледа рахата.
      Първоначално публикуван от MM
      ..да не продължаваме да спамим. Защото тези идеи не са по темата за предложението...
      К. Кулев

Коментар

GoldenTyre e италианска марка, която произвежда продукта си в 4 завода в азия- Корея и Китай. Лафа "те са китайски" издава неразбитане и предубеденост. Дънлоп също произвеждат в Китай и Тайланд !
        най-караният модел гума в България Дунлоп D756 се прави и в Япония

Поздрави,

Стефан

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
          най-караният модел гума в България Дунлоп D756 се прави и в Япония

Поздрави,

Стефан
          А кой каза че е най караната? Кой го реши това? А каква е връзката с темата?

Изключително градивен пост.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            А кой каза че е най караната? Кой го реши това? А каква е връзката с темата?

Изключително градивен пост.
            Аз ти го казвам водя си статистика А го решават тези които си купуват Дунлоп и карат с нея. Връзката с темата е че не всички гуми се правят в Китай и Тайван. Същото важи и за Мишелина който се прави в Европа И същото важи и за редица други продукти не само гумите. Не всичко се прави в Китай, Тайван и т.н. Дори Ацербис си шият два модела тениска за ежедневно носене в България Идеята ми беше, че лепнхате на всичко китайско, а то не е баш така

Поздрави,

Стефан

Коментар

Аз ти го казвам водя си статистика А го решават тези които си купуват Дунлоп и карат с нея. Връзката с темата е че не всички гуми се правят в Китай и Тайван. Същото важи и за Мишелина който се прави в Европа И същото важи и за редица други продукти не само гумите. Не всичко се прави в Китай, Тайван и т.н. Дори Ацербис си шият два модела тениска за ежедневно носене в България Идеята ми беше, че лепнхате на всичко китайско, а то не е баш така

Поздрави,

Стефан
              А като водиш статистика знаеш ли аз колко контейнера с Китайски гуми внесох и продадох?
              В Бг няма кок да се води такава статистика, има толкова много нелегален внос, че..... а и всеки се крие и от къде внася "немски" стоки от Китай
              "Идеята ми беше, че лепнхате на всичко китайско, а то не е баш така"
              За това съм напълно съгласен

Коментар

Здрасти колега,

искам да се извиня ама не успях да си едитна мнението (даде грешка) и то в частта за статистиката. Тоест водя си статистика за моите продажби и на база на тях говоря за Дунлопа . А от нелегалният внос на продукти ,в случая гуми, гуми не само спортта, но и крайният клиент

Става интересна дискусия ще я следим от близо

Коментар

Здрасти колега,

искам да се извиня ама не успях да си едитна мнението (даде грешка) и то в частта за статистиката. Тоест водя си статистика за моите продажби и на база на тях говоря за Дунлопа . А от нелегалният внос на продукти ,в случая гуми, гуми не само спортта, но и крайният клиент

Става интересна дискусия ще я следим от близо
                  Така съм съгласен. И аз си водя статистика колко процента карат с Китайски лебедки 100% защото продавам само такива

Разбрахме се де.

Предложението на Калин си заслужава да се обмисли внимателно.
                  И хора като нас могат да предложат корекции в него или да вдигнат мизата.

Коментар

Дойдохме си на думата
                    Приеме ли се предложението в този му вид, винаги ще има кой да вдигне мизата. И не само за гуми. Да не вземе да осъмне 2010 шампионата само с една марка мотори и атв-та, че тогава ще стане майтап
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тодоре изключително некоректно е да кажеш, че не стават дори за разходки още повече, че не си запознат с продукта. Ако си се изпуснал нещо следва да поясниш и дори да се извиниш, а ако умишлено искаш да подронваш имидж който ние се опитваме да градим го приемам като лична обида!
                      Ето как аз се грижа за имиджа...и не само с думи... Но, както се казва, "По делата ще ги познаете"

Коментар

Колеги оспамихте ЯКО темата!!!

Стефчо, никой не казва, че всички "Дунлоп" са китайски. Произведен в Япония. ОК. GoldenTyre се произвеждат в Корея. Мишелин, Пирели и т.н. всички са европейски производители и всички имат производство в Азия. За това говорим. По-интересното, което навярно малко хора осъзнават е, че малка фирма (за мащабите на гигантите изброени по-горе) като GoldenTyre е много по-гъвкава. Развитието на продукцията в нея е много по-лесно осъществимо и съответно е по-интензивно. За 6-7 те месеца от както се занимавам с марката са излезли 7-8 модела, а тези дни и мусовете. Говоря за тези, които са излезли вече в продажба. Отделно се развиват други различни. Гумите се променят и развиват интензивно, като най-ярък пример е модела за който писах в темата за LE TOUQET (че и снимка пуснах http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...28&postcount=8). Известния състезател Джаки Мартенс е правил тестове със стария модел за пясък и е дал съвети за това как според него трябва да "изглежда" такава гума. И вече на пазара е GT280 Jacky Тsunami Просто факт е, че гигантите, които спират от производство модели когато падне тиража им под примерно 140 000 бр. не биха могли да бъдат толкова бързи и гъвкави. Със същата логика съществуват бижутата като например ТМ и Лотус, които обръщат много повече внимание на детайлите и на качеството пред количеството.

Дойдохме си на думата
                        Приеме ли се предложението в този му вид, винаги ще има кой да вдигне мизата. И не само за гуми. Да не вземе да осъмне 2010 шампионата само с една марка мотори и атв-та, че тогава ще стане майтап
                        Майтапи говориш ти. Няма никакво място за сравнение. Ако всеки си купуваше мотор за всяко състезание, тогава щеше да е въможно.
                        К. Кулев

Коментар

Абе според мен работата опира до цената.Може и да са много добри,но върви убеждавай,хората че са по добри от Мишелин,Дънлоп или Пирели.
                          Цената ако е достатъчно ниска ще има интерес.Нали знаете лафа за топлата вода-измислена е вече,никой няма да си направи труда дори и да пробва,въпреки че всички познаваме Калин.Да ви кажа и нещо чесно,не знам дали на някой от хората който карат в шампионата ще им пука дали нашата федерация ще получава 2500лв,така или иначе никой не знае каде ще идат.Сложна е ситуацията,не ме разбирайте погрешно,но не вярвам да се приеме идеята единодушно.

Коментар

Е за цената вече обяснихме. Висока ли я намираш? Колкото до качествата, които според теб са за пренебрегване- въпрос на време, аз никак не се тревожа.
                            Аа, то бъдещето на предложението вече е ясно. Поне за мен. Просто няма кой да вземе такова решение.
                            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Да ви кажа и нещо чесно,не знам дали на някой от хората който карат в шампионата ще им пука дали нашата федерация ще получава 2500лв,така или иначе никой не знае каде ще идат.
                              Ей, много умен е тоя Джартов !
                              Веднага се загрижи какво ще направят комисията с парите на другите !
                              Ей заради тия разсъждения главно няма да се приеме идеята !
                              Я си помислете безпристрастно кое е по-важно, да ви се отбият на всички от разходите за състезанията по няколко незначителни лева или да имате стройна организация, дисциплина, всеки кръг да е добре направен и Комисията да не се чуди как да скалъпява шампионата отгоре-отгоре и да се набутва при това постоянно
                              Да, ама само мисълта, че Кулев и КЕ ще се нагушат яко и затова го правят ви пречи да разсъждавате трезво !
                              Не съм разочарован толкова от резултата, защото го очаквах, а съм разочарован от психологията и манталитета на някои хора !

Коментар

чета чета и не проумявам какво не му харесвате на предложението на Калин.А сетих се, част от нас няма да се "облажат"от тези отпуснати пари.Жалко е че при всеки опит на някой да направи нещо хубаво,се намират поне 100 които се опитват да му пречат.Ама няма как,Булгаристанци сме все пак,нормално е.Жоро е прав,предложението и да струва няма да се приеме!Не че не е добро,ама защо да "гушим" някой а?Калине гумите са много лоши,не че се държат лошо на пътя,ами не мога да вземам процент от продажбата им и затова Тая идея отпада явно,за другите ентосиасти които за напред са решили да направят нещто хубаво за нас:Не се мъчете да правите нещо,няма смисъл,няма да се приеме!Единственият начин е да дадете по сто лв мин.на човек от форума,тогава няма те проблеми)Айде лек ден.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X