Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 кръг-Ст.Загора!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

JRC2 до какво последици е довело докарването на Евертс и компания, че неразбрахме До положителни или негативни... дай да уточниш, че тука никой добра дума не е казвал за БФМ

Коментар

Първоначално публикуван от JRC2
      П.П : Жоро,имам страничен въпрос да не ти пиша на л.с.
      Аз като не сум карал с road book и изобщо не знам какво представлява значи ли това че не мога да взема участие в круговете кадето се използва такув?
      отварям нова тема по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от smyrfa
        JRC2 до какво последици е довело докарването на Евертс и компания, че неразбрахме До положителни или негативни... дай да уточниш, че тука никой добра дума не е казвал за БФМ
        Аз конкретно мисля, че проведения кръг от световното с участието на всички добри кросисти начело с Евертс беше чудесно попадение на БФМ Вижте колко публика се беше събрала?!
        Лошото е, че не можаха да направят традиционен този кръг, при условие, че Горна Росица е най-модерната писта за мотокрос в Европа !

Коментар

просто дали няма да обезкуражи по слаби БГ състезатели...
          а бе вие тъй и не разбирате май за какво се прави тая работа
          то в българия тъй или иначе силни състезатели НЯМА в нито една мото дисциплина
          предпочитам да съм 10ти след джовани сала и сие отколкото 1или 3ти
          с дружките от махалата
          тва в реда на шегата
          не може да даваме ъкъл на организатори как да си харчат парите
          клуба в стара загора дава парите и те решават как да ги разпределят кого да поканят и т.н.
          и на мен ми се ще да са тъй разпределени та и ние да вземем нещо но доста хора май не могат да разберат че трябва да си жертват личните интереси от време на време с цел да подпомогнат развитието на любимия си спорт
          само жоро и още двама трима разбират май че докъто не се дава и жертва няма нищо да стане а който не иска да дава поне да не се натиска и непременно да взима
          от сега казвам на всички с користни намерения и дето си мислят че може да се изкара нещо от ендурото че тоя спорт не е за тях
          келипир тука няма тва е положението
          на който му е удоволствие нека се занимава а ако някой иска да искарва нещо по добре да си потърси друго поприще
          има достатъчно други по професионално ориентирани спортове

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            клуба в стара загора дава парите и те решават как да ги разпределят кого да поканят и т.н.
            Абсолютно вярно!

Коментар

Основния елемент за развитие на ендуро-то в България на първо време ще си остане РЕКЛАМАТА според мен, давам и конкретен отговор защо:
              Когато участници като Сала дойдат тук, те няма да карат само моторетките си, а и екипите си за поддръжка(предполагам), което води до привличане на спонсори при евентуално добро представяне на кръговете, коментиране допринасящо в наша полза, и естествено при добра организация (която смятам, че ще е повече от добра)!
              Когато участници от такава величина бъдат привлечени към Ендуро-то в България, ще има съответно и повече публика, защото смятам, че не всеки може да си позволи да отиде на състезания в европа спецялно да гледа любимците си от Ендуро-то, хората ще се вдъхновяват и ще се трупат, съответно "рейтинга" на любимия ни спорт ще се покачи, рекламата ще става все по-голяма и до 2-3 години може да се стигне доста високо в развитието на този спорт !
              Колкото, до наградния фонд изявен за Старо-Загорския кръг, според мен трябва наистина да бъде до 6-то коляно, за да може наистина да се вдъхновят повече хора и да има повече доволни !
              Фонда, отпуснат от "Crazy Job" не е нито малък, нито голям, той е достатъчен и напълно нормален за подобна изява и смятам, че цифрата е напълно достойна и достатъчна за да бъдат доволни състезателите !
              Митков е прав, никой няма право да казва на организаторите какво, колко, как, на кой и така нататък !
              Моето мнение е, че организаторите са се насочили към съвсем правилен път !
              Колкото до тези, които ще посещават тези мероприятия само заради финансова облага, аз също мисля, че просто са сгрешили мястото.. да се надяваме, че след 2-3-4 години нещата ще стоят по различен начин !
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Умно момче

Коментар

Първоначално публикуван от smyrfa

Ами за мен лично невероятни емоции,видях наи добрите на живо и то как карат а не просто еи така,а иначе....доидоха 1 пут...и повече не!!!!Да знам колко струва да платисх домакниство за MX1...но...абе не искам да коментриам....просто сум на 99% а не на 100 сигурен за кво идеше реч там и не искам да коментирам публично...които се е занимавал с мотокрос знае...
                  Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Вижте сега момчета,това е форум нали,вски има правото да си исказва мнението с приличен тон и т.н. да не цитирам редоветв когато се рег. та мисулта ми е аз не давам нито на Жоро нито на никои акъл кво да прави с парите си и как да организира домакинския си кръг,просто коментирам,питам,ако не може кажете от сега да си знам
                    Ако си мислите че и на мен не ми с екара с Сала и прочие сустезатели..грешите...мисля че лекичко по някои пут..само по някои път моите мнения и виждания по темата се ивърът в грешна посока,а и не само мои...разберете ме аз съм за съштата кауза като вашта,всички играем в един цирк,някои повече други по малко,и не се мазня на никои и не се бъзикам с никои,сериозни хора сте сериозно се отнасяте към спорта,ами и аз така покраи вас..това е.

Коментар

Никой не те вини за нищо, ние просто "казваме" !
                      Ако коментираш краищата на моето и Митковото мнения - не се задълбочавай в смисъла им ... аз е почти 100% сигурно, че няма да карам в състезания тази година, но все пак не губя надежда и не крия мненията си, така че не се притеснявай !
                      Тук всеки е свободен !
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Абе знам ли защо реагираме толкова защитно понякога, може би защото не се познаваме, а пък и ако знаеш с какви хора се зблъскваме нон стоп

Разбира се че може да си изказваш мнението!

Може би ако ти бяхме обяснили как стоят нещата щеше да ти се изясни по по-нормален начин. Та с две думи първоначалното ти предложение не е приложимо защото не БЕФ а Крейзи Джоб е намерил/дал парите за награждаването и затова няма как да се разделят и на другите състезания... Схемата за организаций е че всеки организатор на кръг сам се оправя финансово, защото БЕФ нама възможност на този етап да помага със средства. След време (живот и здраве) се надяваме това да се промени, но организаторите дори и тогава ще могат да дадат спецялни награди и общо взето каквото могат да уредят - в крайна сметка печелят състезателите!

Коментар

Ами.ето тожа е Събине,просот малко обясниение на нещата и вскичко е ок,а не ненужно извуртане на вупроса в друга посока,прав си общо взето,само в едно нещо не,а именно,не сум дал аз презложение за наградния фонд до 6 място,ако не се лума Митков каза подобно нещо,нз де не сме деца няма да се виним,просто казах отностно фонда 4 еми допада също до 6 място..и така...абе ние така мойе да си дувчеме...цяла вечност

Коментар

така е
                            JRC извинявай нещо ако сме те засегнали
                            виждам че и ти си от хората с бензинец insaid
                            малко се нервим да обясняваме някои работи от време на време

щото все някой мърмори за нещо и има претенции а като трябва да се свърши нещо....
                            както и да е
                            наградният фонд е нарочно съобразен с цел привличане на добри състезатели от европа
                            а като дойдат вече на кое място ще станат си е техен проблем
                            все пак най вероятно ще ги вземат точно те тия пари а и така е добре да стане че пак да имат мерак да дойдат
                            тия пари ги приемете като токът който е необходим на стартерът на двигателя за да го развърти и запали
                            както знаете след като запали вече се включва и генератора в системата и енергията се възстановява даже може и да се презареди акумулатора понякога
                            така е сеенето винаги предхожда жъненето

Коментар

ОК Митков,не споря по въпроса,съгласен.

Коментар

Евертс и компания идваха не веднъж, а два пъти и наистина беше голямо шоу.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X