Здрвеите,исках да пусна нова тема по този въпрос,и по точно ми се ште да чуя мнението на Жоро Хаджиев
Преди година се зараждасхе едно ново начало в мотоспорта у нас..тогава бе оште пеленаче сега жече е голяма..за БЕФ говоря разбира се...от каде съдя за това...аз от както се занимавам с мотоспортове..не си спомням да е имало награден фонд от 2500 евро!!!!! в БФМ е 5000 лв. и малко отгоре за едно състезание но то се разпределя измежду 15 човека в 4 класа,а тук има еднаква награда разпределена само между 3-ма!!!!! Мисля че си е прецедент....не знам от каде идва това нешто....сигорно не е и моя работа..но от както Жоро пусна темата за 1 кръг си мисля за тези нешта..не ме разбираите погрешно...няма да карам там за парите....надявам се и пове4ето тук....но въпросът..т.е. те са няколко са:
1.Няма ли този награден фонд да прерастне в невиждани спекулации
2.Помислили сте дали всички домакини на кругове ште има възможност да извадят такъв награден фонд /тук е вупросут от каде идва тои ако за всички е еднакув вупросът отпада
/Това може да породи ненужни интриги между домакините.Или друго яче казано-Един кръг ште е винаги "По" от друг....и едните ште се чустват оштетени със сигорност,да не се заблуждаваме,всеки ште предпочита да отиде да кара да голямо мероприятие с 4уждестрано участие даже отколкото на по малко,не че ако го няма наградния фонд пак няма да има някои "ПО" от другия но сега разликата ще е чуствителна,разбира те ме да не се впускам в подробности/Пример: AMA Supercross Seriess-Anaheim и останалите кръгове.
3.И предяит БГ манталитетут ни не мислите ли че ако кажем 4е стартираха до сега 50 състезателя еи така за тръпката,за самото състезание,сега от тяь поне 1/3-та няма да стартират вече заради парите,и колко оште освен тези 50 ште доидат само и само заради парите,хора които като карат ште късът маркери и т.н.,давам пример разбирате ме хора които заради парите ште се борят всячески да прецакат отстаналите.Просто знаете,че кадето почнат да играят парите а за мен лично това си е доста голям награден фонд за 3-ма човека,ште се зародят и интригите и проблемите,не съ песимист просто така мисля дано да греша.
Просто се надявам и раз4итам на това че хората които се занимават с ендуро повечето за финасово обезпечени и няма,нама /надявам се/ да мислят за такива глупости,иначе наистина се радвам 4е БЕМ се развива с тазкава сила и скорост.

1.Няма ли този награден фонд да прерастне в невиждани спекулации
2.Помислили сте дали всички домакини на кругове ште има възможност да извадят такъв награден фонд /тук е вупросут от каде идва тои ако за всички е еднакув вупросът отпада

3.И предяит БГ манталитетут ни не мислите ли че ако кажем 4е стартираха до сега 50 състезателя еи така за тръпката,за самото състезание,сега от тяь поне 1/3-та няма да стартират вече заради парите,и колко оште освен тези 50 ште доидат само и само заради парите,хора които като карат ште късът маркери и т.н.,давам пример разбирате ме хора които заради парите ште се борят всячески да прецакат отстаналите.Просто знаете,че кадето почнат да играят парите а за мен лично това си е доста голям награден фонд за 3-ма човека,ште се зародят и интригите и проблемите,не съ песимист просто така мисля дано да греша.
Просто се надявам и раз4итам на това че хората които се занимават с ендуро повечето за финасово обезпечени и няма,нама /надявам се/ да мислят за такива глупости,иначе наистина се радвам 4е БЕМ се развива с тазкава сила и скорост.
Коментар