Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 кръг-Ст.Загора!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Когато Пишон беше на върха го гледахме на Горна росица. Незабравимо преживяване.

съжалявам за лошото качество
    2010 CRF 250 R

Коментар

aз пък си мисля хубаво ще дойдат куп добри състезатели... и какво вие вече решихте че класирането е ясно акто футболното ни първенство.Аз не мисля така обаче . ендурото е спорт като всеки друг трябва ти и късмет и още повече е състезание!! Сала все пак е човек и той прави грешки пък и колкото и да сме назад в развитието не значи че никой българин н не може да се класира добре!!! А относно наградния фонд .. който давапарите той порачва музиката щом е до 3то значи до 3то място.отиваш на старта 3-2-1 и си сам в гората пък каквото сабя покаже.
      Иначе за да станеш по -добър трябва да каваш с по добри( само дето в ендурото няма куде да ги видиш )
      Иначе РЕСПЕКТ за БЕФ и крейзи джоб за желанието всеотдайността и труда който хвърлят.нека да не ги упрекваме, моят събрат JRC2 май не зададе темат правилно ... но щом целия отряд на крейзи дйоб ще следи състезанието не мисля че ще има спекулации или ако има те ще бъдат отчетени.Инъче Събин е прав че не се познаваме и за това може така да се изразяваме. аз JRC и JRC2 --> Веселин и Сашо бих казал че сме новаци в ендурото карахме само на шумен с кавасаакита кх250ф. тук както виждам повечето се познавате от доста време и комуникацията ви е доста по лесна. иначе мисля да отовя нова тема!!!!
      След като това състезание ще е толкова голямо в стара загора и организаторите подготвят толква изненади .. защо да не ги изненадаме с една добра подготовка и опит за проникване в челните позиции!!! та ще пусна една темаза това кой куде кара в София
      full time rider, part time racer
      jrc4life

Коментар

Това българи да победят звездите и да ги пратят без купа по къщите им, ще е най-голямото щастие за всички! Дано да стане наистина! Стискам палци, но примерно преди дни гледах онлайн няколко филмчета на Дейвид Найт как минава през интересни места и разликата в скоростта между него и другите които задминаваше беше главоломна. На едно място като скок другите намалят да видят какво има отзад, той с пълна газ скача и заминава като призрак За това си мисля че не късмет ами опит и физическа подготовка трябват.

Между другото ще се радвам ако някой компетентен каже с какви фитнес програми тренират кросистите примерно. И въобще упражнения развиващи необходимите за спорта мускули. Също така и как се борите с arm pump?? На мене като карам на писта и след третата обиколка не мога да натисна и спирачката. Чел съм че това е ципа която държи мускулите на предмишницата и когато те се напомпят много, ципата не им дава да излезят и те притискат леко артерии вени и нерви което води до изтощаването на ръката. Повечето американски състезатели са оперирани, като им е цепната на няколко места тази ципа за да не ограничава мускулите.
        No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X