Преди Коледа ще има връчване на "Оскарите" за ендуро в София. Тогава ще направим и общо събрание с представители на всички клубове и центрове в страната. А ти вземи подготви еднин проект за дневен ред и го публикувай тук за да се правят предложения и допълнения от всички във форума, че ей го, Коледа дойде
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отзиви след 7-ми кръг от ендурошампионата в Сопот
Свий
X
-
Малко снимки от ендурото в Сопот и покрай него:

Аз и Владо. Направихме си снимка за спомен, че нямахме
Тоя с стрелката съм аз

Мотора се ползва за маса
Ама няколко пъти манджата падна

Горкото ми ДРче (едно от многото вече
)... Много кал изяде

KDX RulezZzZzZzZz
Наистина зверски машини

Владо няма какво да прави и рече да направи 1-2 "черти"

No Comment

Втори No Comment
Малко снимки... Но от сърце...Апарата се бъгна иначе щях да снимам повече
Коментар
-
Ето още малко снимки, любезно предоставени ни от Гено-Траки:

По трасето

Старт на скоростното качване на лифта в неделя.

Ладата

CRF-X по трасето

Вижте го къде се е хакнал Митака!

Същото място от друг ракурс

Малко по-нагоре

Този завой беше с обратен вираж и при по-висока скорост ...

Награждаване от състезанието в неделя: Бучака, Н.Мартинов, Кокера. Радо връчва купите.

На стълбичката още: Неуморимият Руснак и Малък Кеко, победители в клас ATV и "Джуниър".
Коментар
-
пак си препредавате снимки един на друг (в края на хранителната верига винаги е Жоро, де), а за мен се не сещате
моля ви, в момента се прави статията за Сопот, пратете ми на мейла поне 2 снимки от трасето в прилична резолюция
и да няма после "на мен кога ще ми пуснете снимака в списанието"...[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Митков, ние само по гората караме. Аз последно по шосе съм минавал миналата година. Ся имам само малък допир 3-4 км с асфалта на каране
Чувствам се страшно тъпо, че не мога да продам тия китюци. Ще зема да им сваля цената и от там нататъка не знам. 4 тактовите кросаци са много скъпи и май ще прибегна до някои по новичак 2003-2004 година 2Т крос
Много е кофти, когато искаш да караш нещо ново, а не можеш. Труден е живота мамка му...
Коментар
-
бе не ги наричай китуци че как щте ги продадеш после
те са си хубави мотори ми не са подходящти за тва дето си им намислил
слушай ся бат си митко
кви щте ти ги реди
продай ги тия ако трее малко свали цената
след туй иди и си вземи един 125 2т кх или уз след 2003г та да се научиш да караш
хем не щтат и много ремонти нито поддръжка а и не са скъпи
2004 та година уз се продаваше на скоро 6 бона
нова е 12
смятай колко им пада цената а качествата им не са паднали за една година почти хич
буталото ти е 150 лв като го смениш цял сезон щте ръчкаш
и едни накладки най много и верига
тва е
а 4т
клапани пружините им масло след всяко каране и т.н . и т. н.
ставаш механик а не карач
бръмчали по готино
спорен въпрос
а и така да е -много важно
важното е да караш да тренираш да се кефиш не да им робуваш на некви железа
Коментар
-
Благодаря за разбирането и помощтаПървоначално публикуван от Sofiaпак си препредавате снимки един на друг (в края на хранителната верига винаги е Жоро, де), а за мен се не сещате
моля ви, в момента се прави статията за Сопот, пратете ми на мейла поне 2 снимки от трасето в прилична резолюция
и да няма после "на мен кога ще ми пуснете снимака в списанието"...
Сигурна съм, че статията много ще ви хареса[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Глупости на квадратПървоначално публикуван от mitkovслушай ся бат си митко
кви щте ти ги реди ...
Нашите малките пичове нали карат 2Т, постоянно са в ремонти.
Митков, що не му обясниш в "Ендуро и крос тренировки" как ще кара ако се наложи да пълзи някъде с тоя 2Т продължително време
Не се заблуждавайте, това дето сега го караме са приятни разходки пред това, което ни предстои занапред !!!
Нали снощи си говорихме за шибаната първа на кросовите мотори?
Коментар
-
Жоре що говориш така за 2Т моторите. аз като съм с 2Т да съм имал проблем, вярно е че искат по честа смяна на бутало ама то това се отнася най-вече за кроса, ама пък тръпката и усещането там са супер.
а ако е ендуро може да изкара и години с 1 бутало.
за скоростите и съединителя изобщо не мисля ча са по зле отколкото на 4ТHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар