Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви след 7-ми кръг от ендурошампионата в Сопот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А защо не дойде да си понамокриш дупето?!
    Сега ще видя какво са снимали нашите кибици и все ми се струва, че нещо ще отделя. Иначе много хора щракаха, ама както обикновено май само за семейния албум.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
      А защо не дойде да си понамокриш дупето?!
      Щото ходих бистришкият вятър да ми подуха
      Изровете поне 4-5 снимки, че иначе е срамота този хубав сопотски кръг да пропадне в небитието на българското ендуро
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

момчета в този регион както виждате мотоциклетните спортове много се уважават а и терена е много подходящт за ендуро състезания
        трябва да има поне по два кръга според мен в този регион по ендуро
        дори ако се намерят фирми които да споносорират шампионата като цяло /а такива май взеха да изскачат/
        то предлагам с тяхна помощт ако се правят кръгове то те да са точно в този регион
        както виждате там и горски и полиция и кметове всички са разбрани и са все хора на място природата е чудесна хората гостоприемни
        какво повече да се иска тва е направо ендуро рай този регион

Коментар

Ето и ранглистата след 7-ми кръг:

Моля Внци да извърши познатата процедура!

Коментар

определено е ендуро рай там. цялата общественост е зад този спорт и всички живеят с разбиране за ендурото, просто нещата вървят по вода там. и природа и хора и фирми и организация и колегите ендуристи. аз съм с 2 ръце ЗА, там да има 2 кръга на година.
            даже може да си организират вътрешна надпревара коя дружина ще направи по добър кръг от другата дружина ще е още по интригуващо така !!!
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Благодарим за прекрасна организация и чудно трасе.
              беше удоволствие да карам.
              супер скоростно трасе в комбинация с максимален екстрим.
              таркалях се 4 пъти през мен мина машината, един път се увлякох
              и излетях от пътя (Петър Близнака е виновен- той ми сложи умишлено генерация и аспух и сега не мога да стигна пътя а само летя като изтребител)
              иначе беше страхотно.

хотела беше чуден,манджа перфектна
              хубаво беше.
              благодарим пак.
              чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

да така е
                искам да благодаря специално и наРАДО и на ЧАВДАР и на другите момчета за труда който положиха
                нека да поздравим и ники Карагьозов за подкрепата му за кръга
                доколкото разбрах той е един от основните спонсори
                което ощте веднъж доказва че това е един сериозен мъж и бизнесмен
                Поздравявам и местния рокерки клуб ТРАКИ за съдеиствието което са оказали за провеждане на състезанието
                а гено траки ако може да ми прати списък на спонсорите или да го пусне в темата точно тук е мястото където трябва да ги споменем

Коментар

Поздравления за организаторите и благодарност за чудесното състезание което направиха!
                  Наистина много добре подбрано трасе,което предложи почти всичко като екстрийм,много добре отличаваща се маркировка(идеята да е с оранжеви ленти е сполучлива,тъй като се развяват от вятъра и се виждат отдалече),легендата на старта е също добро решение,полицията си беше на мястои недопусна инциденти,хора каруци и КаМази не пречеха на участниците и въобще само хубави впечатления от състезанието в Сопот.
                  Благодарности още веднъж и догодина с удоволствие пак ще дойдем!

Жоро,съжалявам за контузията пожелавам ти бързо и пълно възстановяване.
                  "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                  MG Racing Team

Коментар

Ето и малко снимки от състезанието, но тъй като валеше, повечето са от "пресконференцията" в ЛУК-а:

" И на тия старозагорци да им е..ш май ..та!"

Ех, тия сопутки

Crazy job се кефят, не подозирайки, че следващият ден ще им се ... (онази фраза на първата снимка)!

Данчо яде четвърта палачинка.

Решихме докато дойде време да ги бием на ендуро, да ги бием и на канадска. Кокера не успя.

Лукума се противопостави сериозно, но и той загуби.

Човекът сигурно каталяса и Жасмин го тръшна!

Не, Магарето не го кандърдисва за канадска, а иска да започнат нов спорт: Мерене на онази работа! Познайте защо му викаме Магаре

Дойде време и за ендуро. Чакаме си старта под навеса на станцията на лифта.

... а на вън не спираше да вали. Стартът.

Мотори, мотори!

Вече сме по трасето.

Преминаване на доста сплесканата кола. В сравнение с буховската, тази беше като детска играчка.

Шампиона при ATV. Ямахата му беше 4Х4 и това много помогна при тежкото трасе.

Призовата тройка в ендурото. На трето място трябваше да стои нашият приятел Митков и Ненко, но грешката беше поправена и си го представете изпънат и горд там!

Дениз каза, че не му е провървяло, но по-важното е, че си прави кефа да кара.

И най-малките участници получиха награди. В ляво моят приятел: Малък Кеко, който в карането е голям мъж и дано момчета като него и Пешо Манолев прославят ендурото в България

Награждаване при ATV. Двете призови места на старозагорци върнаха самочувствието на добрата ни Off road школа. Браво на Венци и Чемшира!

Митака (Шмида) получава наградата за карък на кръга, но ще подам контестация, тъй като Кокера дърпа Жасмин от "Фенера" до финала, а аз карах почти цялото трасе със скъсани връзки, но като знам какви снимки прави Митака, великодушно му отстъпваме наградата с надеждата най-после да направи някой свестен кадър!
                    Това е от мен. Ако някой друг има снимки, моля да ги публикува тук!
                    Тези снимки в резолюция 2048 dpi можете да намерите на:
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/JORO_HD/2048%20DPI/

Коментар

Ето и протокола от втория ден:

Коментар

От прочетеното до момента мисля че няма нужда и аз да казвам колко благоприятна е нашата околност тука около Карлово за този невероятен и боготворен от мене спорт...
                        Единственото, от което не съм доволен тази година това са атмосветните условия и много се надявам до година когато се надявам да посъбера парички и аз за некаква машина различна от сегашния ми "мотор" времето да бъде по-добро за да стане наистина перфектно състезание като цяло.

П.с. Жоро не те познавам, но ти пожелавам да се оправиш час по-скоро, защото наистина е гадно да неможеш да се радваш точно на края на любимия на всички тук спорт

П.с. Манолев навих се тука от тоя твой клип и определено съм намислил до година и на мене да помагаш за бензина.... ако има нужда разбира се
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Единственото, от което не съм доволен тази година това са атмосветните условия
                          ЩТО БЕ СУПЕР СИ БЕШЕ ВРЕМЕТО
                          то все някое състезание трябваше да е дъждовно
                          все пак обаче към карловския край захлажда май по рано така че догодина щте е добре да е с една седмица по рано поне състезанието
                          ако беше топло и сухо ме съмнява че нямаше да се накефим толкоз
                          щтеше трасето да е доста по лесно за преодоляване

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            момчета в този регион както виждате мотоциклетните спортове много се уважават а и терена е много подходящт за ендуро състезания
                            трябва да има поне по два кръга според мен в този регион по ендуро
                            Митков, ти хубаво предлагаш, ам това не е концерт по желание! Дори и да намериш спонсори, знаеш ли какви сили и нерви трябва да хвърлиш за да стегнеш една добра организация и трасе Питай Чавдар колко пъти е споменавал майката преди и по време на състезанието. Нека се съберем зимата и ще видим кой колко кръга иска и къде.
                            Знам, че желанието на сопотчани е тяхното състезание да се изтегли догодина за месец Май, но и това ще решим като се съберем.

Коментар

месец май в тяхния край се провеждат няколко много силни традиционни мотокросс състезания които събират много публика
                              добре щте е да не съвпадат като дата с ендурото щтото щте стане кофти
                              и зрителите и участниците и в двете се припокриват в голяма степен
                              но все пак месец май има 4 уикенда
                              освен това май месец е ЕРЗБЕРГ РОДЕОТО
                              В АВСТРИЯ
                              ТРЯБВА И С ТОВА ДА СЕ СЪОБРАЗИ

Коментар

Благодаря!

Благодарим на всички учасници че уважиха 7-ми кръг в Сопот ! Искренно се радваме че трасето и организацията ви е харесала и дано до година все повече учасници да има и ендуро шампионата да се развива ! Благодарности от целия екип организирал мероприятието в СОПОТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X