Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не съм разбрал защо ме наказаха

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не съм разбрал защо ме наказаха

Вижте какво, колеги !
    Винаги ще има обидени от нещо или от някого. Нали върху това мислим и се съобразяваме всеки сезон и ще продължаваме да си вадим изводи и занапред. Няма безгрешни хора, нито състезатели, нито организатори. Важно е да има търпимост и проблемите да се решават цивилизовано. Разбирам го Антон, че му е криво.
    Точно така ми беше и на мен, когато преди Шумен през 2005-та водех и в последния кръг се нааках от простотия. Разбира се типично по български се разсърдих и на Калин за многото камънаци в тесните улеи, който много състезатели заобиколиха, ама само след две седмици разбрах, че само аз съм си виновен, тъй като всички състезатели са поставени при еднакви условия, макар и да не са били най-подбраните за състезанието.
    Подозирам, че отново се започва повдигане на темата "за GPS или за маркери".
    Искам да ви кажа, че румънските ни колеги искат да правят техния кръг от балканското по GPS
    Не искам повече да пиша в тази насока по тази "загатната" подтема, защото пак повтарям, че си има такава за разискванията по Правилника. Ако някой има какво да каже по този въпрос, да заповяда там.

За съжаление в България е така - Едни се трепят да вършат работа, а други не си мърдат пръста и лаят от разстояние, като вързани кучета.
    За мен съществуват понятия като разбиране, уважение и етика, но те май никак не са характерни за хората от нашата мила Родина.
    ------------------
    В случая не визирам Антон. Той е добро момче, състезател и ще се разберем помежду си лесно.

Нека тези, които се чувстват засегнати от поста, да разберат че става въпрос точно за тях

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      Няма лоша реклама
      Нека се изкара на бял свят такъв спор, защо да се крие ? Всички в края на краищата сме хора. Така мисля, че рейтинга на форума дори ще спечели, като се показват и тия неща. Скучни постове колкото искаш има навсякъде из форумите.

Само искам да помоля "страните" да спазват добрия тон

Колкото до мненията относно форматите на състезанията, има друга тема за това
      Първоначално публикуван от mitkov
      ..да хубаво ще е ако от цялата ситуация ВСЕКИ си изкара някаква поука и особенно за сезон 2008 ма да се помисли ..повече така че всички./.или поне -повече/ хора да са доволни.. ..
      -от караници..вече отдавна се убедих че няма смисъл..
      ..напротив..изострят само обстановката и я влошават
      +1
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
        Абе пичове, идвате в гората и аз съм сигурен че за 300км ще спукате поне 3 гуми, и ще реализирате още поне 10 падания понеже сте много "бързи"

Нещо го обърнахте на мерене на п.....

Кой от нас има претенции за каквото и да било бе хора??? Като се мислите за много бързи в ендурото елате го докажете, ако не - не говорете и не търсете вината в другите, а си стойте на трасетата и си минавайте скокчетата по 100 пъти на ден
        колега АНТОН е..аз не мисля че сам бърз..аз това съм го доказал,нали неделните дни се правяат ендуро тестове от трудни по трудни..сложни..реки..деренца..дънери..и т.н.да има от всичко което може да ти предложи гората..и всичко това за време..засега рядко се еслучвало някои да е по бърз от мен..та маи ми е зле само ориентацията с ГПС...
        ANTON-101

Коментар

Няма лоша реклама
          Нека се изкара на бял свят такъв спор, защо да се крие ? Всички в края на краищата сме хора. Така мисля, че рейтинга на форума дори ще спечели, като се показват и тия неща. Скучни постове колкото искаш има навсякъде из форумите.

Само искам да помоля "страните" да спазват добрия тон

Колкото до мненията относно форматите на състезанията, има друга тема за това
          да Жорка ще е добрия тон...
          ANTON-101

Коментар

Вижте какво, колеги !
            Винаги ще има обидени от нещо или от някого. Нали върху това мислим и се съобразяваме всеки сезон и ще продължаваме да си вадим изводи и занапред. Няма безгрешни хора, нито състезатели, нито организатори. Важно е да има търпимост и проблемите да се решават цивилизовано. Разбирам го Антон, че му е криво.
            Точно така ми беше и на мен, когато преди Шумен през 2005-та водех и в последния кръг се нааках от простотия. Разбира се типично по български се разсърдих и на Калин за многото камънаци в тесните улеи, който много състезатели заобиколиха, ама само след две седмици разбрах, че само аз съм си виновен, тъй като всички състезатели са поставени при еднакви условия, макар и да не са били най-подбраните за състезанието.
            Подозирам, че отново се започва повдигане на темата "за GPS или за маркери".
            Искам да ви кажа, че румънските ни колеги искат да правят техния кръг от балканското по GPS
            Не искам повече да пиша в тази насока по тази "загатната" подтема, защото пак повтарям, че си има такава за разискванията по Правилника. Ако някой има какво да каже по този въпрос, да заповяда там.

За съжаление в България е така - Едни се трепят да вършат работа, а други не си мърдат пръста и лаят от разстояние, като вързани кучета.
            За мен съществуват понятия като разбиране, уважение и етика, но те май никак не са характерни за хората от нашата мила Родина.
            ------------------
            В случая не визирам Антон. Той е добро момче, състезател и ще се разберем помежду си лесно.

Нека тези, които се чувстват засегнати от поста, да разберат че става въпрос точно за тях
            благодаря Жоре,ас вече не се сардя на никого...
            ANTON-101

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              според мен и 2-те страни малко попрекалиха с изказванията си и обвиненията един към друг и то пред целия форум
              това са лични неща и тук е последното място на което могат да си рязрешат дразгите.

имам предложение новорегистрираните потребители на форума да се регистрират със истинските си имена или ако предпочитат ник да има и допълнително поле в което да пишат и името си, дори и населеното място. така няма да се получават такива недоразумения както сегашното.
              Краси,аз не сам новорегистриран..но от година насам много патувам и не ми остава време за писане...но всеки ден сам вав форума..
              ANTON-101

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                Това че золума е Антон, още по лошо говори за него! Ако някой си лиолио, ме нарича лъжец публично във форума, човек може да си каже че пича не е ориентиран нещо. Антон обаче е напълно ориентиран и е участвал много пъти в шампионата и би трябвало да знае че компромиси с правилата не съществуват в този шампионат. Също така би трябвалол да е наясно с труда който полагаме за всяко състезание! Бил съб го убидил.... Е той да не би да не ме е убидил??? Аз за псувните се извиних, защото наистина това не е редно, но за всичко друго все още съм на мнение че съм прав. Антон е човек който не се възползва от възможността да провери защо е наказан, а се нацупи като момиченце и си тръгна, като разбра че един абсолютно нетрениран, бавен "карач" го е бил Ами ако това толкова много ти накърнява достойнството кажи бе човек, ще измисля нещо! Следващият път като ви бия ще си сложа някое голямо наказание че да не накърня на някой "голям състезател" егото, и после да пише врели некипели във форума и да обвинява всички около него, без самият себе си разбира се

Просто някой не могат да губят....
                НЕСЕ САРДИ..колега.
                ANTON-101

Коментар

Никога не съм се съмнявал, че с истинските състезатели ще се разберем.
                  Благодаря за разбирането, Антоне !

Коментар

Не се сърдя ... вече

Мисля че забавната за публиката тема се е изчерпила и затова я заключвам преди някой да е размътил пак водата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X