Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не съм разбрал защо ме наказаха

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не съм разбрал защо ме наказаха

Първоначално публикуван от sabin
    Само да добавя за доказателството - то е в твоя GPS

Провери си максималната скорост която си развил в село Долно Изворово и село Борилово. Събери двете скорости и извади 120мин (2х60) и съм сигурен че ще се получи същото число като това с което сме те наказали

Също искам да поясня че работата която върша с проверките и качванията я правя просто защото няма кой друг. Всяко състезание ми е супер набутване на пари и време, и като се появи някой неблагодарен плачко като теб, да говори врели-некипели, просто защото не е на кеф и някоя му е отказала в момента и му е криво - просто супер се изнервям и съм готов да ви тегля една и да приключа да си губя времето за да ви правя кефа Като не ти харесва е...... си м...... и ходи да си караш на мегдана, там където ще си номер 1. Състезанията са тежки и са за мъжкари. Плачковците да си стоят до мама
    Виж Сабинчо,нещо се БЪРКАШ МНОГО ЯКО по начина по който се обращаш към мен и нещата които си писал(е.... си м... и от рода- ходи карай на мегдана плачко,и коя не ми била пуснала) И за какав мегдан ми говориш ти бе..?Аз колкото постижения имам в моторните спортове ТИ СИ ТРАГНАЛ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА МЕГДАНИ...КОЙ СИ ТИ ЧЕ ДА МЕ ПСУВАШ....И КАК РЕШИ ЧЕ НА МЕН НЯКОЯ НЕ МИ Е ПУСНАЛА....тук вече много сгреши.Аз тези пошли заяждания ги правих в пубертета.Ти пък изобщо не ме познаваш за да ми говориш така.Пак ти повтарям че много яко се баркаш с моята личност.Надявам се като се видим лично да ми обясниш с подробности тая реплика: Е..... СИ М.....защото мисля че трябва да ми е кажеш...КАКЪВ СИ ТИ БЕ....как си позволяваш така....не мога да си представя някои да ми говори така.Ти май си нещо гузен и обръщаш нещата в лично отношение..хм..какъв си ти бе?....НА НИКОГО НЕ СЪМ ПОЗВОЛИЛ КОЙТО И КАКЪВТО И ДА Е ДА МЕ ПСУВА,ТА ТИ ЛИ СЕ ИЗВЪДИ ДА ТРАГНЕШ СРЕЩУ МЕН...ха-ха...наистина не ме познаваш.
    Аз където съм прецакан в класирането,не си позволих да обиждам с такива думи,ТА ТИ ЛИ....ХЕ-ХЕ..МАЛЕЕЕ...ТУКА МАЙ МНОГО ЯКО СГРЕШИ!!!!
    ANTON-101

До: Crazy job 2007 - снимки, коментари.

Аха и още нещо - ДАВАЙ ГАС В ГОРАТА - ТАМ КЪДЕТО Е СЪСТЕЗАНИЕТО А НЕ В СЕЛАТА МЕЖДУ ДЕЦАТА
    Ти не ми казвай къде да давам газ,аз много добре знам къде съм е давал!И ако ниякой по интелигентен обърне внимание на траковете ми в селата ще види че говорим БУКВАЛНО ЗА 1 И 2 СЕКУНДИ.
    ТИ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ САМИЯ ГПС РЕАГИРА ПО-КЪСНО И КАТО СЪМ ГО ВИДЯЛ ВЕДНАГА СЪМ ВЪРНАЛ И НЕ СЪМ КАРАЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ.
    ТО НАПРАВО Е СМЕШНО-43 метра,представи си че съм искал да се изтегля по-бързо от кръстовище,тези мотори са мощни,знаеш колко бързо набират.
    ANTON-101

Коментар

И честно ли щеше да бъде спрямо Пламен, който е карал с 50км/ч. в десетките села които сме минавали да не накажем нарушителите, които са му дърпали по минута в село???

Нашата работа е да браним интересите на тези които са спазвали правилата, и да наказваме тези които не са - и смея да твърдя че се справяме добре
      Каква минута...Всичките ми нарушения заедно не могат да направят цяла минута.Хубаво е да се обръща внимание на тези превишавания на скорост.
      ANTON-101

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин
        Поради изостряне на добрия тон в темата публикувам траклога на Антон Найденов, както и 2-те проверки.
        Трака е проверен в присъствие и на представител на клуб "Крейзи джоб" в лицето на Жоро Хаджиев.Всеки който е заинтересован от случая може да свери стартовите времена,а оригиналния траклог се намира в ГПС-а на състезателен номер 3 ,с чийто ГПС кара Антон.С това мисля че по-нататъшния коментар по този въпрос е излишен!

Пояснявам че ок100 в името на трака означава че номер 100 е с правилна навигация и няма наказание за трак.28m означава наказание за скорост от 28 минути,което се формира от превишение 1 (77-60=17) плюс превишение 2 (71-60=11).Много ясно беше казано на брифинга че санкции за скорост ще има и те са 1 мин. за всеки превишен километър.Искам да напомня че ограничението на скоростта е 50 км/ч а се наказва над 60км/ч и аз мисля че толеранса е достатъчен.
        А за тези 196 метра,може би на всички ви е ясно което се вижда на графиката,че това е края на селото и е нормално човек трагнал на състезание като види табелата за край на селото да даде всичката газ или може би трябва да въведете по точни правила кога се връща и кога се дава газ.
        ANTON-101

Коментар

Като любопитен факт ви добавям скоростта на номер 100 и в някои други населени места:
          Ето виждате сами от графиките че тези подавания на газ са моментни,ако исках да превишавам скороста щеше да е през цялото село....не мислете че се оправдавам така или иначе всичко отдавна е приключило,но е хубаво да се оточнят във форума някои детаили по превишаването на скоростта както моята ,така и на другите,та да се знае,а не само смешните оплювания срещу мене,защото съм имал претенции....ми да за това са ми дадени човешките права,за да видя за какво става въпрос-къде греша и ако трябва за следващия път да се поправя,А НЕ ДА ОТНАСЯМ ПСУВНИТЕ НА СЪБИН,КОЙТО ИЗОБЩО НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО С КОГО СЕ ЗАЯЖДА
          ANTON-101

Коментар

Последно искам да добавя че аз и Събин отидохме на това състезание за да караме; впоследствие се получи ситуацията че трябваше да се занимаваме с проверки и качване на тракове.Дали ни беше приятно да вършим всичко това до 02-02.30 часа ,а в 6.00 да сме станали за да си огледаме моторите.Дали ни беше приятно че вследствие на недоспиване (особено втория ден) карахме на автопилот и дадохме лошо време!
            Еми не ни беше приятно, ама така се случи!Или може би трябваше да теглим една майна на всичко и да кажем на Жоро да се оправя,защото ние сме дошли да се състезаваме?И въпреки това смея да твърдя че се справихме доста добре.И който има нещо против, да беше подал контестация съгласно правилника, а не да реве като малко дете след дъжд качулка!
            Уляхте се с тва реване,само да не се обърнат нещата някой път да не се подигравам аз тогава...
            ANTON-101

Коментар

Само да добавя за доказателството - то е в твоя GPS

Провери си максималната скорост която си развил в село Долно Изворово и село Борилово. Събери двете скорости и извади 120мин (2х60) и съм сигурен че ще се получи същото число като това с което сме те наказали

Също искам да поясня че работата която върша с проверките и качванията я правя просто защото няма кой друг. Всяко състезание ми е супер набутване на пари и време, и като се появи някой неблагодарен плачко като теб, да говори врели-некипели, просто защото не е на кеф и някоя му е отказала в момента и му е криво - просто супер се изнервям и съм готов да ви тегля една и да приключа да си губя времето за да ви правя кефа Като не ти харесва е...... си м...... и ходи да си караш на мегдана, там където ще си номер 1. Състезанията са тежки и са за мъжкари. Плачковците да си стоят до мама
              А....Сабине,забравих да ти кажа по въпроса за МЕГДАНА,ако имаш желане да направим едно часто състезание аз и ти.Където ти кажеш и аз естествено ще бъда с кросов мотор,а както ти е ясно с него е много по-трудно да караш ендуро...
              Ясно ми е че можеш да се орентираш доре по гпс,но това не означава че си добър в карането на самия мотор..Та по въпроса с мегданите.....в ендуро шампионата участвам само когато съм свободен от състезанията по мотокрос и май съм доста напред в класирането(с кросов мотор).А ако си говорим за мъжкари и плачковци-ти можеш да определиш...
              ANTON-101

Коментар

До: ZULUMA се прави на мъж!

Дотук с писането ZULUMA беше забавен... ако продължи нататък в същия дух ще си пише ама на друго място
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от ZULUMA Преглед на мнение
                  Виж Сабинчо,нещо се БЪРКАШ МНОГО ЯКО по начина по който се обращаш към мен и нещата които си писал(е.... си м... и от рода- ходи карай на мегдана плачко,и коя не ми била пуснала) И за какав мегдан ми говориш ти бе..?Аз колкото постижения имам в моторните спортове ТИ СИ ТРАГНАЛ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА МЕГДАНИ...КОЙ СИ ТИ ЧЕ ДА МЕ ПСУВАШ....И КАК РЕШИ ЧЕ НА МЕН НЯКОЯ НЕ МИ Е ПУСНАЛА....тук вече много сгреши.Аз тези пошли заяждания ги правих в пубертета.Ти пък изобщо не ме познаваш за да ми говориш така.Пак ти повтарям че много яко се баркаш с моята личност.Надявам се като се видим лично да ми обясниш с подробности тая реплика: Е..... СИ М.....защото мисля че трябва да ми е кажеш...КАКЪВ СИ ТИ БЕ....как си позволяваш така....не мога да си представя някои да ми говори така.Ти май си нещо гузен и обръщаш нещата в лично отношение..хм..какъв си ти бе?....НА НИКОГО НЕ СЪМ ПОЗВОЛИЛ КОЙТО И КАКЪВТО И ДА Е ДА МЕ ПСУВА,ТА ТИ ЛИ СЕ ИЗВЪДИ ДА ТРАГНЕШ СРЕЩУ МЕН...ха-ха...наистина не ме познаваш.
                  Аз където съм прецакан в класирането,не си позволих да обиждам с такива думи,ТА ТИ ЛИ....ХЕ-ХЕ..МАЛЕЕЕ...ТУКА МАЙ МНОГО ЯКО СГРЕШИ!!!!
                  За това си прав, не трябваше да те псувам - прекалено лично ги приемам нещата и направо побеснях като видях безпочвените ти обвинения при положение че давам всичко от мен да са наред нещата. За псуването се извинявам!

Коментар

Ти не ми казвай къде да давам газ,аз много добре знам къде съм е давал!И ако ниякой по интелигентен обърне внимание на траковете ми в селата ще види че говорим БУКВАЛНО ЗА 1 И 2 СЕКУНДИ.
                    ТИ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ САМИЯ ГПС РЕАГИРА ПО-КЪСНО И КАТО СЪМ ГО ВИДЯЛ ВЕДНАГА СЪМ ВЪРНАЛ И НЕ СЪМ КАРАЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ.
                    ТО НАПРАВО Е СМЕШНО-43 метра,представи си че съм искал да се изтегля по-бързо от кръстовище,тези мотори са мощни,знаеш колко бързо набират.
                    Няма нужда да си представям нищо! Съдииството което правим не включва да си представяме каквото и да било за различните състезатели. Моментно превишаване на скоростта не се очита. Дадените стойности са средни за отсечката в която си се движил на право.

Коментар

А за тези 196 метра,може би на всички ви е ясно което се вижда на графиката,че това е края на селото и е нормално човек трагнал на състезание като види табелата за край на селото да даде всичката газ или може би трябва да въведете по точни правила кога се връща и кога се дава газ.
                      Отчетените наказания са между къщите а не извън селото преди табелата. Виж сега не се опитвай да ми обясниш как си сгрешил ама не съвсем, защото си сгрешил.

За следващото състезание ще има точки с начало и край на ограничението за да няма неразбрали.

Коментар

Ето виждате сами от графиките че тези подавания на газ са моментни,ако исках да превишавам скороста щеше да е през цялото село....не мислете че се оправдавам така или иначе всичко отдавна е приключило,но е хубаво да се оточнят във форума някои детаили по превишаването на скоростта както моята ,така и на другите,та да се знае,а не само смешните оплювания срещу мене,защото съм имал претенции....ми да за това са ми дадени човешките права,за да видя за какво става въпрос-къде греша и ако трябва за следващия път да се поправя,А НЕ ДА ОТНАСЯМ ПСУВНИТЕ НА СЪБИН,КОЙТО ИЗОБЩО НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО С КОГО СЕ ЗАЯЖДА
                        Ако не се криеше зад псевдоним нямаше да е така! Някой хора в този форум имат смелостта да са с собствените си имена, други се крият зад псевдними, защото така им е по лесно да обвиняват хората за щяло и нещяло.

Теорията ти за моментното даване на гас не върви, измисли нещо друго. Сам много добре си знаеш че не си спазвал, защо продължаваш да се правиш на всета вода ненапита? Това че копмпютъра ти е отчел средна скорост на отсечката 70км(примерно) за отсечка от 50м(примерно) означава че си карал СРЕДНО с толкова, т.е. на моменти може да е било и по бързо и по бавно.

Коментар

Уляхте се с тва реване,само да не се обърнат нещата някой път да не се подигравам аз тогава...

Плачко(не ти знам името), ние нищо не казахме докато не се появи ти, който не попита за наказаниято когато беше редно за това, и когато щяхме с удоволствие да ти покажем къде си сбъркал, нееее ти реши направо в форума да ни обвиниш в лъжа прекривайки "мъжки" самоличноста си зад псевдоним. Ти се се объркал нещо не аз.

Така че и тази ти фраза на дълбока мъдрост не мина- опитай нещо друго

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            За това си прав, не трябваше да те псувам - прекалено лично ги приемам нещата и направо побеснях като видях безпочвените ти обвинения при положение че давам всичко от мен да са наред нещата. За псуването се извинявам!
                            Ето...една дума която може барзо да подреди нещата...
                            ANTON-101

Коментар

А....Сабине,забравих да ти кажа по въпроса за МЕГДАНА,ако имаш желане да направим едно часто състезание аз и ти.Където ти кажеш и аз естествено ще бъда с кросов мотор,а както ти е ясно с него е много по-трудно да караш ендуро...
                              Ясно ми е че можеш да се орентираш доре по гпс,но това не означава че си добър в карането на самия мотор..Та по въпроса с мегданите.....в ендуро шампионата участвам само когато съм свободен от състезанията по мотокрос и май съм доста напред в класирането(с кросов мотор).А ако си говорим за мъжкари и плачковци-ти можеш да определиш...
                              Аз претенции за голям карач нямам. Знам че добрите ни резултати се дължан на ориентирането а не на карането. Дори ако не бях тотално скапан 2-рият ден щяхме да сме още по напред в класирането, но това състезание ми беше 4-то каране за годината.... Антон ни отвяваше като спрели като ни настигнеше и преди да се загуби

Но принципно съм винаги готов са състезание

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X