Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не съм разбрал защо ме наказаха

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Crazy job 2007 - снимки, коментари.

Първоначално публикуван от ZULUMA Преглед на мнение
    А за тези 196 метра,може би на всички ви е ясно което се вижда на графиката,че това е края на селото и е нормално човек трагнал на състезание като види табелата за край на селото да даде всичката газ или може би трябва да въведете по точни правила кога се връща и кога се дава газ.
    Това ти е средна скорост за отсечката!Вероятно накрая си бил още по бърз!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

До: Crazy job 2007 - снимки, коментари.

Първоначално публикуван от ZULUMA Преглед на мнение
      Уляхте се с тва реване,само да не се обърнат нещата някой път да не се подигравам аз тогава...
      Леко грешиш!Не става въпрос за подигравка.Просто имахме готовност да обясним на всеки на момента за какво е наказан,ако е наказан въобще.Аз не се заяждам с тебе, а имам доброто желание да се аргументирам.
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

До: ZULUMA се прави на мъж!

..колеги..въобще не искам да се меся в спора..
        още повече че не съм и бил на състезанието
        ..само искам да ви кажа ..че и двамата сте МАГАРЕТА
        ..биваше ли тука да се хокате пред целия форум ами 4 дена там бяхте заедно и не можахте да изясните недоразуменията..

..заглавието на темата също е много обидно

..не само зулума -всички се правим на мъже ..и СМЕ такива ...или поне така би трябвало да бъде

..сменете заглавието на темата щото зулума виновен или не има право да е обиден най малко на заглавието на темата а и да е превишил скоростта това не значи че не може да кара че е келеш или че някоя не му е пуснала

-събин пък..съм сигурен че щом казва че скоростта е превишена най вероятно това наистина е така ...казал е обаче и някои ..други работи в повече ..което май пак си е в реда на нещата..
        още повече като се има в предвид че и той се е ангажирал напоследък яко с тия тракове итн.
        ..само не биваше да се обсъждат толкоз публично тия неща ..още повече че и антон е един от най редовните участници който още от първи кръг 2005 та почти не е пропуснал състезание
        -събин и той..няма някой да не знае кой е

..въобще..приканвам ви да се вземете в ръце..и да се разберете мирно тихо на пъстърва и винце нейде в покрайнините на асеновград

-стига с тия нерви и купи-състезанията са предимно за удоволствие....както обичам да казвам...кефа спадне ли под 40 %..по добре да те няма там ...

..айде -мир вам

ПП -напомням ви пак за заглавието на темата ..за мен е обидно да го чета ..камо ли за зулума

Коментар

Заглавието беше моя идея, изцяло заимствана от текста и много точно отговаряща на написаното на т.н. ZULUMA. Като гледам обаче нещата взеха правилната страна и затова се само-редактирам. Надявам се и този момък да си намали малко адреналина и да започне да се отнася с уважение към другите и към себе си също.

Особено ми е неприятно когато след състезание което е абсолютно на европейско ниво, нещо уникално за България, след толкова много труд, нерви и пари да се появи някой който даже не си пише името и анонимно започва буквално да плюе и то за неща за които е имал пълната възможност да пита и да му се отговори там където му е било мястото... Та дори и ако чак сега се е сетил да вземе да попита внимателно и да му обяснят.

Може да ме обвинява кой в каквото иска но няма да допусна огромните усилия да се обезсмислят и обезценяват от анонимни хора с по няколко мнения поне в този форум. Това да е предупреждение и към всички бъдещи "критикари". Първо да си извоюват име тук после да се правят на "мъже"... Или поне да имат достойнството да си напишат ясно СВОЕТО име да видим кои са.
          VPetrov.photography

Коментар

До: Не съм разбрал защо ме наказаха

според мен и 2-те страни малко попрекалиха с изказванията си и обвиненията един към друг и то пред целия форум
            това са лични неща и тук е последното място на което могат да си рязрешат дразгите.

имам предложение новорегистрираните потребители на форума да се регистрират със истинските си имена или ако предпочитат ник да има и допълнително поле в което да пишат и името си, дори и населеното място. така няма да се получават такива недоразумения както сегашното.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

..аз пък предлагам.. модераторите на форума ..още като видят че се заформя е такава излагация..да заключват темата ..да не излагаме форума..който в момента има изключително висок рейтинг сред офф роуд обществото ни ... а спорещите страни да си се карат по телефоните ..на воля ...все пак ..и гсм операторите..хляб трябва да ядат ...хем по телефона ..като се понапсуват и ще им мине.. ..а тука ..писаното остава

Коментар

Абе пичове отивате при Бочаков на пистата навирате си ГПСите някаде и давате гас аз съм сигурен че ще има за две обиколки някои да направи три

Коментар

Това че золума е Антон, още по лошо говори за него! Ако някой си лиолио, ме нарича лъжец публично във форума, човек може да си каже че пича не е ориентиран нещо. Антон обаче е напълно ориентиран и е участвал много пъти в шампионата и би трябвало да знае че компромиси с правилата не съществуват в този шампионат. Също така би трябвалол да е наясно с труда който полагаме за всяко състезание! Бил съб го убидил.... Е той да не би да не ме е убидил??? Аз за псувните се извиних, защото наистина това не е редно, но за всичко друго все още съм на мнение че съм прав. Антон е човек който не се възползва от възможността да провери защо е наказан, а се нацупи като момиченце и си тръгна, като разбра че един абсолютно нетрениран, бавен "карач" го е бил Ами ако това толкова много ти накърнява достойнството кажи бе човек, ще измисля нещо! Следващият път като ви бия ще си сложа някое голямо наказание че да не накърня на някой "голям състезател" егото, и после да пише врели некипели във форума и да обвинява всички около него, без самият себе си разбира се

Просто някой не могат да губят....

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Абе пичове отивате при Бочаков на пистата навирате си ГПСите някаде и давате гас аз съм сигурен че ще има за две обиколки някои да направи три
                    Абе пичове, идвате в гората и аз съм сигурен че за 300км ще спукате поне 3 гуми, и ще реализирате още поне 10 падания понеже сте много "бързи"

Нещо го обърнахте на мерене на п.....

Кой от нас има претенции за каквото и да било бе хора??? Като се мислите за много бързи в ендурото елате го докажете, ако не - не говорете и не търсете вината в другите, а си стойте на трасетата и си минавайте скокчетата по 100 пъти на ден

Коментар

А според мен най-добре тази тема да се изтрие. Не прави чест на никоя от страните и на форума. Мисля , че и двамата са разумни хора и могат да се разберат без подобни ексцесии.

Коментар

Абе нека се забавляват хората, виж тази тема колко е четена, явно разправиите са интересни на публиката

Коментар

това ми заприлича като делба за някакъв пазар
                          започна някакво супер хапене.
                          явно е че има недоволни и ощетени

единия се надява на добро класиране защото кара добре но се оказва че състезанието не е по вкуса му, използване на гпс и навигация

другия не кара толкова добре но пък е перфектен откъм навигация и използването на гпс

и в крайна сметка какво , всеки крив на другия защото го е бил

вземете уточнете поне за 2008-ма какъв формат ще има шампионата

дали ще е типично ендуро без ГПС както е на WEC
                          или ще е по скоро навигация и ориентиране

ясно е че Антон ще кара на 1-вия вариант
                          а Събин на 2-рия

най добре правете и 2-та варианта и това е , само че ..........
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Няма лоша реклама
                            Нека се изкара на бял свят такъв спор, защо да се крие ? Всички в края на краищата сме хора. Така мисля, че рейтинга на форума дори ще спечели, като се показват и тия неща. Скучни постове колкото искаш има навсякъде из форумите.

Само искам да помоля "страните" да спазват добрия тон

Колкото до мненията относно форматите на състезанията, има друга тема за това

Коментар

..да хубаво ще е ако от цялата ситуация ВСЕКИ си изкара някаква поука и особенно за сезон 2008 ма да се помисли ..повече така че всички./.или поне -повече/ хора да са доволни.. ..
                              -от караници..вече отдавна се убедих че няма смисъл..
                              ..напротив..изострят само обстановката и я влошават

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Заглавието беше моя идея, изцяло заимствана от текста и много точно отговаряща на написаното на т.н. ZULUMA. Като гледам обаче нещата взеха правилната страна и затова се само-редактирам. Надявам се и този момък да си намали малко адреналина и да започне да се отнася с уважение към другите и към себе си също.

Особено ми е неприятно когато след състезание което е абсолютно на европейско ниво, нещо уникално за България, след толкова много труд, нерви и пари да се появи някой който даже не си пише името и анонимно започва буквално да плюе и то за неща за които е имал пълната възможност да пита и да му се отговори там където му е било мястото... Та дори и ако чак сега се е сетил да вземе да попита внимателно и да му обяснят.

Може да ме обвинява кой в каквото иска но няма да допусна огромните усилия да се обезсмислят и обезценяват от анонимни хора с по няколко мнения поне в този форум. Това да е предупреждение и към всички бъдещи "критикари". Първо да си извоюват име тук после да се правят на "мъже"... Или поне да имат достойнството да си напишат ясно СВОЕТО име да видим кои са.
                                ZULUMA-Антон Славчев Найденов,YAMAHA nr.100 или KTM101..състезател по мотокрос МК-Асеновград..а CRAZI JOP е моя отбор когато става въпрос за ендуро..не съм предполагал че не знаете кой е зад името ЗУЛУМА,дори съм се учудвал,когато ме наричат по име откъде го знаят..така че съжалявам ако неумишлено съм заблудил някои в форума за нещо, като не съм уточнил за името си,МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ???
                                Последно редактирано от VE LA; 29-08-07, 22:15.
                                ANTON-101

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X