Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

По-принцип минималното наказание за контрола е 1 час на състезанията по ендуро,а колкото до това че не си видял печатите, то е логично-просто си давал повече газ , но си дал и по-добро време!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Специално благодаря на Митака и Бучака за трасето
      няма какво да се оплаквам трасето беше много хубаво и сложно но нали точно за това сме дошли да караме а не да се возиме..

още вечертта в петък Бучака беше дошъл и казал за жълтата маркировка а след това преди старта ни напомнил на АТВ-та на следващият ден.

обаче има един момент... всеки зададе въпроса и като получи отговор не слуша нататъка.

за това стана неразбана работа(а за някои и извинение...)

мерси много. беше много хубаво.

щте качиме филмчета по-късно като пребориме камерата
      чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

30 мин са малко, защото ако не караш по ртасето и пропуснеш контрола а някой си е карал по трасето и примерно спука гума и я залепи и продължи ще е минал пропуснатата част за 60+ минути и би трябвало пак да е преди този дето е съкратил трасето. Също както Галабин отбеляза, зборът от наказанието за всичките контроли трябва да е повече от максималното време на преминаване на трасето. На Софийското състезание ако не греша наказанието беше 2 часа на контрола, но тъй като всички си бяха взели контролите никой не беше наказан.

Знам че е много неприятно кокато се случи подобно нещо, лично съм го изпитвл не веднъж, но в крайна сметка трябва да се стимулира каране по трасето а не надлъгване, кой да мине по напряко...

Коментар

Напълно съм съгласен с последното!

Коментар

Между другото, при подобна организация, контроли без хора, може да се даде информация предварително за броя на контролите и на разтоянието между тях. Примерно 1ва контрола на 12км, 2та на 27ми км., 3та на 36ти км и т.н.т. По този начин състезателите ще знаят че ги очаква контрола и ще внимават повече наближавайки въпростните километри. За тезо дето нямат километражи, да си сложат от колело примерно, ако искат естествено...

Коментар

Ето и снимки от мен. Нямаше да качвам тук, в темата, но има някои интересни, та ги окастрих яко и ги пускам просто за информация.

На Данчо току-що съм му съобщил, че се отказвам от агнешкото в негова полза.

Така е, на медиите най-големият кокал

Бай Васил в София каталяса от ритане, но за Хасково си взе бележка и сега се кефи, а онзи, отдясно рита два мотора и го вижте как изглежда!

Фен на Crazy job се скъса да сваля София и точно тя като се нави, той заспа

- В навигацията играят подкупи!

Фенка, разочарована след финала.

... но на нашият човек му е през ...

Този кадър трябваше да е на предизборен плакат в Харманли и всички тийнове щяха да гласуват за теб Димитре

Казах ви аз да не давате на Бучака разни CRF-и, че виждате к'во става!

Дано David Knight дойде на някой затворен кръг в България, но ми се струва, че и той няма да има шанс!

Без думи.

Финалът в неделя.

- Другият път ще съм с Балканче!

Това са част от кадрите. Сигурно всеки може да открие себе си в резолюция 1024 dpi и да си копне момента в: https://htftp.offroad-bulgaria.com/JORO_HD/1024%20dpi
              Аз отивам да празнувам второто място с една фенка.

Коментар

Жоро като ти гледам снимките - такъв живот си живеете че ще взема да се науча (най-накрая) да карам Мотор

Коментар

Направо си вземай мотор Алекс, да не мислиш, че всички караме?!
                  Купонът е 50% от състезанията

Коментар

Жоре тая идея с плаката дето ти е дошла ЕВАЛА
                    София много хубаво е излязла на снимката ще има да те черпи
                    това не може да се каже за Гълъбин обаче с много пиянска физиономия си го хванал
                    И накрая
                    Няма ли някой да пусне класиранията от 1ви и 2 ри ден
                    то за навигацията знам че сме бая на зад с бай димитър ама поне да видим колко че да си дърпаме ушите

Коментар

Много кофти в Хасково протоколите са само с първата буква на участника (напр. И.Иванов) и трябва да правя справка кой, кой точно е, та за това се забавих, но мисля че съм вече готов със справките и тази вечер ще пусна копие от протокола, както и временото класиране за шампионата.

Коментар

Ето тва е Като се пипне с фотошоп предния номер на мотора за да стане 12 от интегралната бюлетина и готово. Венсеремос
                        Жоро, не знам после как ше се разплащаме с тебе щото тва си е интелектуална собственост не е майтап работа. Тва НСБОП да не ми ги пратиш да се чудя как да се оправдавам

Супер състезание стана и в Хасково. Браво на организаторите! Другия път още по-хубаво да го направят. Победителите доказаха, че предимство имат опитните, а не бързаците
                        2010 CRF 250 R

Коментар

напълно подкрепям всички с доброто си мнение за състезанието, единствено съжалявам че неможах да се топна в някое топло минерално басейнче

...а накъде вървят нещата със следващия кръг, доколкото разбрах ще се ходи до Триград и вероятно там ще е и зареждането с гориво. Предлагам там освен зареждането да се направи и културно масово посещение на пещерата "Дяволското гърло" така и така ще се спира, защо да не огледаме и забележителностите на този край
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето за всички протокола от Хасково и временното класиране за шампионата:

Още не са ми пратили класирането от кроса, така че като го получа, ще публикувам и него!

Коментар

като стана дума за затвореното трасе в Хасково беше направено супер
                              точно както се правят такива трасета на запад по ендуро състезанията
                              без да прилича прекалено много на мотокрос с достатъчно "ендуро" елементи и в същото време достатъчно атрактивно и за публиката
                              между другото и на ISDE и на много други ендуро състезания има и крос тест както му викат макар че е по скоро затворен кръг ендуро като за публиката отколкото типичен мотокрос.
                              Мисля че ще е добре и при нас да има такова нещо.
                              Дори предлагам половината или поне 1/3 от точките от затворения кръг да влизат в официалното класиране
                              Разбира се само за хора които са участвали и първия ден в навигацията Мисля че това е справедливо
                              Освен това така ще се разреши проблема с равният брой точки на много от участниците а и други проблеми за които не ми се пише сега
                              Освен това като си говорихме с близнаците краси и други участници стигнахме до извода че е по добре до затворения кръг да се допускат само участници които са участвали предишния ден и на навигацията

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                                ...... Освен това като си говорихме с близнаците краси и други участници стигнахме до извода че е по добре до затворения кръг да се допускат само участници които са участвали предишния ден и на навигацията

абсолютно съм съгласен с това втория ден да вземат участие само състезатели който са участвали и в ориентирането първия ден. Така е лесно, хоп айде на кроса със свежи сили да ги скъсаме другите. мен след първия ден така ме беше огрухал тоя кросак че всичко ме болеше, да не говорим че и доста се понатъртих в едно от паданията. всичко това разбира се ще рефлектира върху постижението 2-рия ден. Ако евентуално някой който не е участвал първия ден иска да кара на затв. трасе, би трябвало да се състезава в отделна група и извън класирането.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X