Бил съм на световно по ендуро, а вие ще го видите навярно в Серес на есен, тъй като аз няма да мога, тогава се отложи карането ни в Мароко.
Затвореният кръг го правим прекалено кросов
И в това няма нищо лошо, но малко са ендуро елементите според мен. И ние направихме такава грешка в Ст.Загора, макар че с влизането в гората и карането из камънаците се опитахме да внесем повече ендуро отенък. Следващата година ще направим корекция. Затвореният кръг ще направим по-атрактивен и повече ще го приближим към траял! Какво по-интересно и за публиката, състезателите да се търкалят с малка скорост или спрели на някой стръмен наклон ?!
Колкото до навигация + крос, не съм много съгласен, тъй като за тези, които правят трасето, както Бучака и Митака, единственото утешение е да си направят кефа на затвореното трасе през вторият ден!
Имаше наистина натъртени състезатели от навигацията в Хасково. Мен още ме боли врата от среща с дърво. Много ми се искаше да се пусна в неделя, но нямах физическа възможност, не можех да си движа главата.
Затвореният кръг го правим прекалено кросов
Колкото до навигация + крос, не съм много съгласен, тъй като за тези, които правят трасето, както Бучака и Митака, единственото утешение е да си направят кефа на затвореното трасе през вторият ден!
Имаше наистина натъртени състезатели от навигацията в Хасково. Мен още ме боли врата от среща с дърво. Много ми се искаше да се пусна в неделя, но нямах физическа възможност, не можех да си движа главата.
хи хи
Коментар