Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

а ще има ли АТВ-та в Хасково на състезание?
    там вообще има ли АТВ-та?
    чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

Руснак, в Стара Загора има 5-6, ама никой не мога да убедя да кара на състезание! Ще се опитам пак за Хасково поне.

Коментар

ок браточка
        навивай ги ще е интересно.

Коментар

Втори кръг отмина, четвърти се дискутира усилено, но не забравяйте трети в Хасково Кой се стяга да ходи и знае ли се окончателната програма?
          [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

ЗНАЕ се вече програмата
            даже и плакати ми дадоха организаторите че да ги лепя из харманли
            кой ще ходи незнам но аз лично ще гледам да съм там и то с караваната казаха че щяло да има поляна някъде до старта
            обещаха и ток да ми дадат

Коментар

Матьо, с тия дебели кълки по-добре на свещи карай, че по-няма да се вижда! ... пък може и някой да се излъже да те посети

Коментар

Можете ли да дадете повече инфо за възможности за настаняване от петък, че да си правим сметките как и кога да идваме? А и евентуално дали има някой от София, който може да ме метне дотам, че не ми се ходи сама?
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

аз ще дойда на Хасково, въпреки ще требва да правя ебати кръгове
                  в четвър.заминавам за Варна, петък тръгвам за Хасково.

някой ще запази ли хотел или ?
                  за сега се знае че ще сме Аз+1(както винаги)
                  близнаците и Митко с АТВ

и имам един въпрос към Хасковлии или Варналии
                  Варна-Хасково какъв най добрия път да избера?

Коментар

В никакъв случай не минавай през Ришки проход(Шумен-Карнобат).Мисля,че най-добре ще ти е през Бургас (Варна-Бургас и поле посока Пловдив).Може би не е най-пряко,но там пътя е добър.Навсякъде другаде ще се натъкнеш на препядстеия достойни за офф роуд
                    К. Кулев

Коментар

Приятели като говорим за моторчете аз си тарся кросово 125куб.ако някои знае нещо да пише на vektor4o@abv.bg
                      My RiDe Is My LiFe

Коментар

Калине, как ти е програмата? Хайде в Хасково, ако си свободен! За нас ще е чест и удоволствие да си в "джаза"

Коментар

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТНИЦИ ,ФЕНОВЕ, РЕПОРТЕРИ НА СВЕТОВНИ СПОРТНИ ТЕЛЕВИЗИИ И СПИСАНИЯ:

За състезанието на Хасковски минерални бани се стига най-лесно от международният път Е80. Отклонението е през село Горски извор, после Светлина, Сусам и сте там.
                          Всички участници трябва да са на старта за записване и теглене на жребий в 9.00 със съответната екипировка, изправни машини и по два презерватива в раничките!
                          Ще се спи в хотел "Йонико". Цена на легло - 10 лв.
                          Агнетата са станали вече три
                          Телефони за справки: 0889434722 - Митко Драганов, 0887302625 - Станислав Бучаков.
                          Ще се видим на състезанието и успех на всички!

Коментар

Здравейте в крайна сметка се получи хубаво състезание
                            честито на победителите
                            и специални поздравления за Жоро и Данчо

Коментар

Благодарим, Митак! ... ама и вие бая точки натрупахте вече!
                              И на мен състезанието ми хареса! Шом последните 10-ина километра си виках: "А бе това няма ли свършване вече?!", значи Митко Драганов и Бучака са си свършили работата чудесно! На места имаше камъни а ла Ерзберг, но пък няма ли садо-мазохистичен елемент, какво ендуро е тогава
                              Моето мнение е, че шампионата кръг след кръг става по-хубав и атрактивен! Като се прибрах вчера и ми стана едно тъпо, та чак си помислих: "Ами сега к'во шъ правя две седмици?"
                              Не изкам да коментирам критиките, тъй като условията са еднакви за всички! За това ендурото е различен спорт, защото не е достатъчно само да даваш газ. Трябва да се прави компилация между разсъждаване, разпределяне на силите, оптимална скорост и ритъм в съотношение маркировка / скорост.
                              Събиновият тим най-добре съчета тези елементи и спечели заслужено!
                              Като ги поздравявам за победата се радвам искрено и на нашият успех, тъй като взех още една награда, която от друга страна хич не ме радва
                              Събин ще направи по-късно коментар на състезанието, придружен със снимки. И аз ще кача малко кадри от кроса най-вероятно тази вечер.

Коментар

Бе Жоре къде ги виде тия точки дето сме натрупали
                                напротив много яко са изложихме и тоя път
                                все нещо се обърква и вече взе да ми писва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X