ЗНАЕ се вече програмата
даже и плакати ми дадоха организаторите че да ги лепя из харманли
кой ще ходи незнам но аз лично ще гледам да съм там и то с караваната казаха че щяло да има поляна някъде до старта
обещаха и ток да ми дадат
Можете ли да дадете повече инфо за възможности за настаняване от петък, че да си правим сметките как и кога да идваме? А и евентуално дали има някой от София, който може да ме метне дотам, че не ми се ходи сама?
В никакъв случай не минавай през Ришки проход(Шумен-Карнобат).Мисля,че най-добре ще ти е през Бургас (Варна-Бургас и поле посока Пловдив).Може би не е най-пряко,но там пътя е добър.Навсякъде другаде ще се натъкнеш на препядстеия достойни за офф роуд
ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТНИЦИ ,ФЕНОВЕ, РЕПОРТЕРИ НА СВЕТОВНИ СПОРТНИ ТЕЛЕВИЗИИ И СПИСАНИЯ:
За състезанието на Хасковски минерални бани се стига най-лесно от международният път Е80. Отклонението е през село Горски извор, после Светлина, Сусам и сте там.
Всички участници трябва да са на старта за записване и теглене на жребий в 9.00 със съответната екипировка, изправни машини и по два презерватива в раничките!
Ще се спи в хотел "Йонико". Цена на легло - 10 лв.
Агнетата са станали вече три
Телефони за справки: 0889434722 - Митко Драганов, 0887302625 - Станислав Бучаков.
Ще се видим на състезанието и успех на всички!
Благодарим, Митак! ... ама и вие бая точки натрупахте вече!
И на мен състезанието ми хареса! Шом последните 10-ина километра си виках: "А бе това няма ли свършване вече?!", значи Митко Драганов и Бучака са си свършили работата чудесно! На места имаше камъни а ла Ерзберг, но пък няма ли садо-мазохистичен елемент, какво ендуро е тогава
Моето мнение е, че шампионата кръг след кръг става по-хубав и атрактивен! Като се прибрах вчера и ми стана едно тъпо, та чак си помислих: "Ами сега к'во шъ правя две седмици?"
Не изкам да коментирам критиките, тъй като условията са еднакви за всички! За това ендурото е различен спорт, защото не е достатъчно само да даваш газ. Трябва да се прави компилация между разсъждаване, разпределяне на силите, оптимална скорост и ритъм в съотношение маркировка / скорост.
Събиновият тим най-добре съчета тези елементи и спечели заслужено!
Като ги поздравявам за победата се радвам искрено и на нашият успех, тъй като взех още една награда, която от друга страна хич не ме радва
Събин ще направи по-късно коментар на състезанието, придружен със снимки. И аз ще кача малко кадри от кроса най-вероятно тази вечер.
Коментар