Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Който ходил, ходил! Репортаж от Зигзаг Трофито.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не е точно така. По отношение на ракията със салата никой не ми е мил
    Тогава ако ми развалят кефа, човек убивам.

Коментар

ти си плачеш за фанелка , не ме безпокойте сега съм на ракия

Коментар

Не е така. Само в специални случаи. Аз пия само по ведъж-дваж месечно, но все едно съм на шампионат и след това никога не карам!
        Хайде да спираме да говорим за това, че Венци ще ни премести във форума на изявените алкохолици

Коментар

тук в форума си имаме и шампион, митко фулдата е първи в серийния клас

поздравления

трасето беше страхотно, имаше от всичко, ориентиране, тежък офроуд, скоростни етапи, лебедки, реки ... пълно щастие, браво на доктора

ние взехме 3то място в серийния клас, поизпотихме се докато стане работата, дадоха ни и награда, много странно нещо, почти прилича на купа
          drive alive

Коментар

Честито,go go gо Така и не се обади да се запознаем на лайф.
            Митко и той доста ядове бра, но си заслужаваше!
            Още веднаж, честито и на двамата!!![/b]

Коментар

благодаря

и аз и митко се разминахме с малко ядове, аз срязах една гума и изкъртих защитата на защитата на резервоара, а митко малко изкриви къщичката на тойотата и строши една витринка, даже в последния етап неможахме да счупим челните стъкла, за разлика от всички останали

несе обадих защото в края на всеки ден батериите ми свършваха и мислите ми бяха насочени само към ядене и спане, но на следващото мероприятие обещавам да те открия и да ти се представя
              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                ... на следващото мероприятие обещавам да те открия и да ти се представя
                ... и да си в смокинг и с папионка

Коментар

може ли някой да даде повече информация за състезанието, колко джипа са стартирали в двата класа, колко са финиширали и такива неща?

Коментар

официалното класиране сигурно доктора ще го пусне в неговия сайт скоро. иначе от серийния клас финиширахме 6 от 7 стартирали. последната кола не финишира защото пилота се отказа след, като направи един нисан патрол на войнишко канче и изгори лебедката. от състезателния клас една Г класа блокира двигателя за втори път преди последния ден и не продължи и едно сузуки самурай след серия повреди се отказа. може и да съм изпуснал някой, но ското ще стане ясно.

иначе нямаше скандали, като миналата година, нямаше срадни, нямаше и недоволни. доктора се беше постарал всички да са доволни и в много голяма степен го постигна. имаше един спорен етап с напълно объркан роуд бук, имаше предложение да се отмени, но това нестана. в крайна сметка класирането не се промени.

за серийния клас организаторите ни бяха приготвили един специален етап, който представляваше преминаване по един път с разрушени мостове и много паднали дървета в комбинация с река

и тъй като митко фулдата и аз минахме от там първи, имахме и удоволствието да прокараме трасето

има и снимки но още не съм ги качил
                    drive alive

Коментар

go go go, благодаря за инфото, радвам се че сте си изкарали добре, а колко бяха джиповете в състезателният клас?

Коментар

доста бяха, ама точна бройка немога да кажа, имаше разни странни елементи, които ги застигахме непрекъснато, а известните бяха всичките на линия

най - големия резил от цялата работа беше, когато доктора се обърна на таван 3 км преди финала и заради това последния етап беше по къс. тя не е за смях ама, като видяхме каде се е търкалял, на една равна поляна, трябва въображение зада се обърнеш така
                        drive alive

Коментар

Ето класирането в клас "Отворен":

___________________________________________________точки
                          1 4 Красимир Илиев, Борислав Борисов Mercedes G 71
                          2 1 Семко Семков, Цветан Миков Mercedes G 64
                          3 14 Александър Ковачев, Карстен Дорн Mercedes G 54
                          4 2 Десислав Славчев, Маргарита Стайнова Mercedes G 47
                          5 11 Ивайло Върбанов, Георги Антонов Toyota Land Cr 39
                          6 6 Красимир Колев, Денка Йорданова Jeep Wrangler 33
                          7 3 Павлин Димитров, Николай Петков Suzuki Samurai 28
                          8 5 Андон Миланов, Николай Маринов Mercedes G 26
                          9 8 Младен Павлов, Пламен Кацарски Steier Puch 21
                          10 13 Красимир Найденов, Истилиян Маринков Toyota Land 12
                          11 12 Дончо Цанев, Ива Цанева Suzuki Samurai 11
                          12 16 Вера Лагадова, Иван Маринов Toyota Land Cruiser 1
                          13 7 Теньо Папанов, Стефан Величков Suzuki Samurai -
                          - 10 Камен Топалов, Цветан Петров Suzuki Samurai -
                          - 15 Мирослав Николов, Петър Кръшков Mercedes G 22

Знам, че в началото стартираха 16 джипа от тоя клас.

Коментар

добре де защо никoй не казва нищо за съдийският състав
                            не беше ли на ниво
                            WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

съдийския състав беше на ниво, най - добрите сте

каква е равносметката, колко литра бира, срещу колко литра водка
                              drive alive

Коментар

бирата печели въпреки, че
                                водката непрекъснато беше подпомагана от ракийка
                                WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X