София убеден съм че имаш още много интересни снимки които така или иначе няма да попаднат в списанието ако имаш възможност качи ги тука даже това би моголо да става всеки път когато отразяваш състезание все пак на дали всичките снимки които правиш ще влизат в списанието а ние имаме желание да зяпаме то за някои като мен очи пълни ръце празни ма както и да е и нашата звезда ще изгрее някога
P.S.това последното беше малко лирично отклонение
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
вярно е, че имам снимки, но за съжаление са все от разни маси... екшънски може да разгледате в bulphoto.com
малко по-късно, като ме пусне мързелът, ще кача още веселяшки - имам разни хора, правещи стриптийз, и танцуващи по столове и маси (Fulda да внимава!)
Те точно за това иде реч де екшънските снимки мене ме интересуват най-вече аз какво могат хората като пиина малко и са на купон го знам мене оффроуда ме интересува тези от булфото съм ги видял вече даи твоите екшън снимки да видя
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
вярно е, че имам снимки, но за съжаление са все от разни маси... екшънски може да разгледате в bulphoto.com
малко по-късно, като ме пусне мързелът, ще кача още веселяшки - имам разни хора, правещи стриптийз, и танцуващи по столове и маси (Fulda да внимава!)
Коментар