Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Който ходил, ходил! Репортаж от Зигзаг Трофито.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

за следващия път очаквам да видя казан за ракия в багажника на нисана
    drive alive

Коментар

Май са прегърнали предложението ти - вчера ги засекох как инсталират казана
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

а аз съм останал с заблудата че състезанието е било по офф роуд

Коментар

Митков, я си препомни ние минерална вода ли пихме след прехода до морето! Ами в Родопите?
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

дънди беше съдия, а от състезателителите, за протокола, никой не пиеше алкохол, никога .... абсолютно никога

нали има правиник
            drive alive

Коментар

Затова ли ви видях с Фулдата ... на центъра на Лозенец да ... ????
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

то това беше след финала и вече бяхме пили шампанско, от онова най - вкусното, дето го дават с купата
                drive alive

Коментар

go go go аз съм ходил и като състезател и мога да твърдя че пак се отчетох подобаващо
                  WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

diavol koleda

Първоначално публикуван от go go go
                    има и снимки но още не съм ги качил

Ми хаиде де качи ги искам да видя снимки от екшъна аз имам сники от пред халите и в стрелча ма нека видим и сники от извора както се казва
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

имам проблеми с качването, ще ги дам на фулдата да свърши таяа полезна работа. проблема е че са много малко, все пак бяхме заети с карането
                      drive alive

Коментар

За да не си мислите, че е лесно да си времеизмервач, ще ви демонстрирам как протече състезанието за Дънди и Роко.

На път към следващия етап

Изчакване на старта на етапа - да виждате някъде някакъв алкохол?!?

Как ли се работеше с това чудо? Дали не го стартирах по-рано?

За другите имаше хотели, а времеизмервачите трябваше да се задоволят с този home, sweet home и кучето пазач

Верният Нисан също се видя в приключения

А след изморителния ден в пушуляка, трябваше и пържолите да ни пече... Тежки отговорности!

Добре, че дойде жена му накрая, та да разпусне малко...
                        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

diavol koleda

София убеден съм че имаш още много интересни снимки които така или иначе няма да попаднат в списанието ако имаш възможност качи ги тука даже това би моголо да става всеки път когато отразяваш състезание все пак на дали всичките снимки които правиш ще влизат в списанието а ние имаме желание да зяпаме то за някои като мен очи пълни ръце празни ма както и да е и нашата звезда ще изгрее някога
                          P.S.това последното беше малко лирично отклонение
                          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

вярно е, че имам снимки, но за съжаление са все от разни маси... екшънски може да разгледате в bulphoto.com
                            малко по-късно, като ме пусне мързелът, ще кача още веселяшки - имам разни хора, правещи стриптийз, и танцуващи по столове и маси (Fulda да внимава!)

Коментар

diavol koleda

Те точно за това иде реч де екшънските снимки мене ме интересуват най-вече аз какво могат хората като пиина малко и са на купон го знам мене оффроуда ме интересува тези от булфото съм ги видял вече даи твоите екшън снимки да видя

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia
                                вярно е, че имам снимки, но за съжаление са все от разни маси... екшънски може да разгледате в bulphoto.com
                                малко по-късно, като ме пусне мързелът, ще кача още веселяшки - имам разни хора, правещи стриптийз, и танцуващи по столове и маси (Fulda да внимава!)
                                Мисли му

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X