Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ !

Вече е направено, отдавна... Изпратени са покани на всички изброени по-горе !

Коментар

В суматохата сме пропуснати с поканата -,,Клуб 4х4 Варна'' !
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

не си пропуснат, просто отиваш и няма кой да те върне.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
          В суматохата сме пропуснати с поканата -,,Клуб 4х4 Варна'' !
          Сигурен съм, че ти изпратих, но ще ти изпратя пак, както казва Пламен, няма кой да те върне ! А и чрез Pursie поканих лично Вашия клуб

Коментар

Ок , благодаря !
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Христов , трябва да промени датата за събранието, тъй като двама от организаторите и членеве на БОС са уважително възпрепятствани да дойдат.Датата ,трябва да се съобрази с всички организатори дори и да стане по-късно от сродните ни организации чиито календари чакаме.Календара не е най-важен .

Коментар

Говорихме с теб по въпроса, миналата година поради уважителни причини се събрахме на 20 ?!? декември, щото нямаше накъде... Аз лично не желая( а и повечето от нас) пак да сме последни, пак да нямаме календар съобразен с другите... Ти виждаш какво става с нас и още 5 човека- от "Адвенчър" на Стара Загора, от "Габрово Трофи" на Тополовград, Варна се засякоха, а другите състезания са през седмица... Не е проблема в нас 7-те човека, когато се застъпваме намалява медийния интерес, винаги едното състезание е пренебрегнато( пример старта на "Адвенчър" и рали "Хеброс" рали "Сливен" преди "Габрово Трофи"), и други такива... Да не говорим за спонсорските бюджети и пакети ! Не смятам, че е уважителна причина, да не пътуваш 80 км. за да свършиш работа за три часа, някои от уастниците ще пътуват 300 км. !!! А и не е проблем да си изпратят предложенията за събранието в писмен вид !
                А и аз лично не искам да има въпроси както миналата година, тук във форума( и не само) "Кога, къде, ама що няма календар и т.н. "

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                  Не смятам, че е уважителна причина, да не пътуваш 80 км. за да свършиш работа за три часа, някои от уастниците ще пътуват 300 км. !!!
                  Някои 500 км.да пътуват файда от тях никаква.Апък като гледам как спонсори и медии са си счупили кракат да тичатслед нас . . . . Състезанието се прави за състезателите .

Коментар

O.K. Това е твоето виждане... който иска да се развива този спорт и вярва в него, ще дойде !!! Сам знаеш, заради крастата "оффроуд" какви глупости сме вършили, а ако Председателя не може да дойде и да отдели 1 ден в годината за "това" на което е председател, то тогава има нещо грешно в схемата... И още нещо, единствен Десо се обади за невъзможност за присъствие, други питания за отлагания няма, нито на мейла на Вера, нито тук !!!

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                      O.K. Това е твоето виждане... който иска да се развива този спорт и вярва в него, ще дойде !!! Сам знаеш, заради крастата "оффроуд" какви глупости сме вършили, а ако Председателя не може да дойде и да отдели 1 ден в годината за "това" на което е председател, то тогава има нещо грешно в схемата... И още нещо, единствен Десо се обади за невъзможност за присъствие, други питания за отлагания няма, нито на мейла на Вера, нито тук !!!
                      Преди малко говорехме по телефона , но ще го напиша за да знаят и другите кибици във форума.Сегашния екип не е лош,той е работещ .Това го доказа и почти приключилия сезон 2007.Нямам нищо против да разширим състава на БОС с нови авантюристи, но това не е експериментаторска лаборатория, аз няма да се съглася хора които не са пробвали да организират и един курбан да дават акъл как се правят състезания.Приятел съм и уважавам колегите от БОС, не е редно да не се съобразим с ангажиментите им.Ти също можеше да си на тяхното място.

Коментар

+1
                        п.п.
                        нека някой модератор да се намеси за тези дебели черни букви на djipar 69. не сме кьорави.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                          +1
                          п.п.
                          нека някой модератор да се намеси за тези дебели черни букви на djipar 69. не сме кьорави.
                          Аз съм "кьорав" , имам 1.5 диоптъра, за късогледство ! И дано НА ТЕБ , буквите да са ти проблем !
                          Но винаги така става, мишоците изплуват където е "по-сухо", белким някой ги забележи и се намесят в "печелившия" отбор Пламене, не си мисли, че визирам теб !

Коментар

Първоначално публикуван от terziev Преглед на мнение
                            Сегашния екип не е лош,той е работещ .Това го доказа и почти приключилия сезон 2007. .
                            Съгласен съм с теб, знаеш какво изнесохме на плещите си и уважавам всички колеги организатори за техния труд( и затова никога не съм ги коментирал тук), но този спорт трябва да върви напред и да се развива, а не да остава затворена общност...Това е пътят за повече състезатели, фенове, зрители, спонсори и т.н. !
                            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 13-09-07, 23:46.

Коментар

[quote=djipar69;209311]Аз съм "кьорав" , имам 1.5 диоптъра, за късогледство ! И дано НА ТЕБ , буквите да са ти проблем !
                              Но винаги така става, мишоците изплуват където е "по-сухо", белким някой ги забележи и се намесят в "печелившия" отбор...

твойте здравословни проблеми са известни, ама са си твой проблем, а не на форума.
                              ако знаеш за някакви мишоци в този форум, кажи кои са да ги знаем всички.
                              по мое мнение офроуда е занимание юнашко и за плахоци или мишоци място няма.
                              за всички състезатели мога да кажа, че са доблестни мъже (за жените не-е-мам думи).

виждаш нещо ли общо със себе си и смешните човечета (картинките) от постовете си?

съвет на лекар офталмолог (познат и на ДОКТОРА) :вземете мерки срещу късогледство, за да виждате по далеч от носа си!

Коментар

Доста време ти трябваше, да не си се консултирал с някой или го преписа от някъде ... Вярно, юнашко занимание е...а юнаците не мрънкат...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,144 в 20:05 на Днес.

Зареждам...
                                X