Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Европейски и Световен шампионат по мотокрос-Троян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Европейски и Световен шампионат по мотокрос-Троян

Мотокроса е на 14 юни.Начало от 11:00 на пистата в Троян.На 13 ще са тренеровките,ще бъде интересно.
    Последно редактирано от I.Yankov; 02-06-09, 19:50.

До: Европейски и Световен шампионат по мотокрос-Троян

Първоначално публикуван от mutora Преглед на мнение
    Мотокроса е на 14 юни.Начало от 11:00 на пистата в Троян.На 13 ще са тренеровките,ще бъде интересно.
    Някаква такса за зрителите ще има ли?
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
      Някаква такса за зрителите ще има ли?
      А ти кЪ мислиш - все пак е Световен шампионат
      Обикновено билета е 10 лв, в случая не знам колко ще е, но едва ли ще е по-скъп.
      Досега не съм ходил на Троян да гледам мотокрос (а пък МХ3 досега никога не съм гледал на живо), и този път няма да е, жалко Миналата седмица си ходих на Априлци, но тази няма да мога
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
        А ти кЪ мислиш - все пак е Световен шампионат
        Обикновено билета е 10 лв, в случая не знам колко ще е, но едва ли ще е по-скъп.
        Досега не съм ходил на Троян да гледам мотокрос (а пък МХ3 досега никога не съм гледал на живо), и този път няма да е, жалко Миналата седмица си ходих на Априлци, но тази няма да мога
        Аз по принцип мислЪ да дам 10-тя лева за бензин до там!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          Аз по принцип мислЪ да дам 10-тя лева за бензин до там!
          входа пише,че ще бъде свободен
          [FONT=System][/FONT]

Коментар

Входа е свободен. За боксовете ще трябват пропуски. Мх3 са по дъртички карачи, но европейското на Мх2, мисля че ще бъде мноого интересно.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Къде се намира пистата в Троян?Ще има ли табели и места за къмпингуване,защото се готвим да гледаме и тренировките в събота.

Коментар

Първоначално публикуван от чочо Преглед на мнение
                Къде се намира пистата в Троян?Ще има ли табели и места за къмпингуване,защото се готвим да гледаме и тренировките в събота.
                Точно на входа на Троян, но като идваш откъм Ловеч - пистата се пада в дясно до пътя.
                Още по-хубаво ако входа е свободен
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

http://www.bfm.bg/index_.htm

тук може да видите програмата, регламента и параметрите на трасето на състезанието в Троян.

За зрителите - вход свободен!

Вече паркинга е почити пълен като първи пристигнаха още вчера големите камиони на ХОНДА, Ямаха, Хускварна и др....
                  born to be wild
                  Кольо Ковачев

Коментар

Някой от тях бяха още преди няколко дена в Севлиево и добре покараха в пепеляка неможеха да си обяснят факта защо на писта №1 на планетата няма кой да полее и видимостта беше под 10 м

Иначе сме там, предполагам ще се получи добро състезание. Въпреки че са МХ3 не са за подценяване, много от тях са добри карачи и могат да минат в МХ1 и МХ2, освен това ще има голямо българско участие и в МХ3 и в европейското МХ2.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Вход свободен Няма никакви таксли само си носете шапки,и вода.То бира наливна има там.

Коментар

Днес тренеровките бяха много интересни и имаше доста хора.Утре със сигърност ще е още по интересно

Коментар

Първоначално публикуван от mutora Преглед на мнение
                          Днес тренеровките бяха много интересни и имаше доста хора.Утре със сигърност ще е още по интересно
                          хора имаше доста,ама май нямаше много състезатели.17 човека в MX3 И 17 в EMX2,говоря за чужденците добре че са нашите състезарели,че да запълнят бройката
                          [FONT=System][/FONT]

Коментар

Днеска състезанието беше много добро.Имаше Емоции .

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                              хора имаше доста,ама май нямаше много състезатели.17 човека в MX3 И 17 в EMX2,говоря за чужденците добре че са нашите състезарели,че да запълнят бройката
                              Добре, че са нашите но за съжаление само я запълниха с изключение на Петър Петров! Страхотно се представи и мъжки се бори до края!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X