Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВАРНА 10 - ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ 1,2,3 МАЙ 2013 - ТРОФИ НА КОРЕМ :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ВАРНА 10 - ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ 1,2,3 МАЙ 2013 - ТРОФИ НА КОРЕМ

Жадна е Гелендията, по-често трябва да я поиш.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Тази част от трасето е доста забавна

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0252.jpg
Прегледи:1
Размер:214.3 КБ
ID:5469680
      В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
      TLC-80 1HD-FT

Коментар

А пък тук от кеф ше минават по два пъти
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:varna 10 002.jpg
Размер:25.6 КБ
ID:5470619Натиснете снимката за да я уголемите

Име:varna 10 003.jpg
Размер:31.7 КБ
ID:5470621
        GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

[SIGPIC][/SIGPIC]

[url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

г-н Тенев, моля да ни извините, нашият екипаж Стоян Францов/Георги Василев - УАЗ Хънтър отпада от Трофи Варна.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов (g_gosho) Преглед на мнение
              г-н Тенев, моля да ни извините, нашият екипаж Стоян Францов/Георги Василев - УАЗ Хънтър отпада от Трофи Варна.
              Извинени сте, но жалко.
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                Извинени сте, но жалко.
                Я се обади, ако не ти е късно, че нещо се изнервям.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тенев , таксата може ли да се плати на място и ако е така остава ли същата ?
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Там където смятам да закъсвате има за осигуряване. За останалите места където вие възнамерявате да закъсвате, няма навсякъде.
                    Специално за снимките, така само изглежда.
                    Препоръчително допълнително оборудване:
                    колани
                    ластично въже
                    пътечки
                    котва
                    основа за крик
                    компас
                    лопата
                    GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

Предварително се извинявам, ако информацията я има някъде, и не съм я прочел, ама при няколко теми за едно състезание е лесно да се объркаш.
                      Въпросът ми е-след разправиите покрай състезанието в Самоков знае ли се по кой правилник ще се кара тазгодишната "Варна"?

Да знаем как ще ни оценявате, та да си правим сметката.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Състезателните дни ще имат старт и финал, като на няколко места ( тапи) ще се спира времето на чакащите. А за челинджъра ще се вземат отделни времена. На брифинга ще се изясни.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Аз питам за публикуван правилник. Да знам как ще ме оценявате, какви наказания ще ми слагате за този или онзи тарикатлък, ако не успея да завърша първия ден(пу, пу, да не е на уроки), начин на класиране, абе изобщо написано черно на бяло. Да прочетем да потърсим слаби места...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Аз питам за публикуван правилник. Да знам как ще ме оценявате, какви наказания ще ми слагате за този или онзи тарикатлък, ако не успея да завърша първия ден(пу, пу, да не е на уроки), начин на класиране, абе изобщо написано черно на бяло. Да прочетем да потърсим слаби места...
                            Важи правилника за веригата състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013”, а от "тарикатлъци" най-много да излезеш в Шумен, вместо в Бяла.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Надявам се много,да изчистите начина по които ще се проведе състезанието Варна10 и определи класирането в 3те дни.Също така един приятелски съвет!
                              Да не повтаряте грешките,които се допуснаха в Самоков.
                              Разчитам на професионализма и дългогодишния опит със които оргатима от Варна разполага.
                              Нека се получи едно качествено състезание, а ние участниците да се нас.р.м от кеф 3-те дена от каране.

Коментар

Капацитета на хотела е запълнен. За останалите - моля да си потърсите вариант за настаняване в района.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X