Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Нека хората с ATV, които искат да карат ендуро са спокойни. Трасета за тях ще има и те няма да са по-лошо направени отколкото тези на мотоциклетите ! АТV категорията няма да стои на по-заден план категорично !!!
    Никога не съм имал нищо против ATV-тата, но съм теглил майни, когато няма кой да прави трасетата им. В тази връзка искам още веднъж да благодаря на Евгени Филчев, който много помагаше на този клас, когато имаше тази възможност и вярвам всички бяха доволни от неговата работа !
    Oбичам Та и теб и Филчев и Христов .......... май станахме много за тройка
    Ама със сигурност имате три RENEGAD-а в новата верига състезания ........... живот и здраве !!!

Кефете се бе ХОРА !!!
    0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
      Категорично НЕ! Ще се кара за време цялата дистанция, а формата ще бъде по-скоро нещо от типа GNCC, но по всяка вероятност с малко по дълги трасета.
      Я дай пак че ми стана интересно, нещо като GNCC демек общ старт и по-маркери нещо което направи Тодор със Х-кроса и ГПС-а е желателно да го има а не задължителен или яко навигация на дълги дистанции и поединично стартиране, не че давам зор ама наистина ми е интересно кво ще бъде щото иначе требва да одиме да се тепаме с пуберите у МХ-а че май не остана друго.

п.п. Похвално че след толкова години идиотщини имате желание да правите нещо, сега поне вече имате доста натрупан опит който да Ви помогне да се справите чудесно.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Поздравления за инициаторите на този проект!
        Колкото повече състезания се организират,толкова е по-добре за състезателите,които искат да участват в такива!
        Много добро впечетление ми прави факта,че на АТВ-ата ще се обърне повече внимание,че трасетата ще бъдат съобразени с тях!

Тюркеджиев старши
        sigpic

Коментар

Аз искам само да кажа на колегата който е против идеята,че в Италия всеки по-голям и сериозен мотоклуб,организира свои състезания(частни) които се радват на еднакъв брой публика,както при републиканското.Така наречените регионални,са безброй.Не липсват големи спонсори,но 90% от организацията се извършва от фенове и членове на клуба,доброволци-колкото щеш.Изобщо не се наблюдава,преминаване на състезатели от един шампионат в друг или сърдити състезатели,организацията се прави винаги от хора,доказали се поне на европейско ниво.Да не говорим,че при всяко мероприятие присъства поне един, ако не световен,то поне европейски шампион,които на "ботуша" с лопата да ги ринеш.Бившите шампиони се занимават изцяло с консултации и техническа помощ,почти винаги безплатно.А за състезанията с благотворителна цел,които събират и най-известните от цял свят,няма да говоря,вижте колко ги организира само Джо Сала,който ако мислеше като българин,не знам дали щеше да бъде помнен днес.Исках само да кажа,че всяко едно мероприятие,което е добре организирано,ще има публика.Нали за това се надпреварват състезателите,за публиката.
          ИДЕЯТА е невероятна,хората които се заемат с нея,също.От мен УСПЕХ и ще присъствам на всички възможни състезания,организирани от вас.
          Beta 450 RR-Factory
          0039 3206052599

Коментар

Цял ден предъвквате 'Филчев', а аз сега чак виждам темата

Всички имат въпроси, аз също! Имам и мнение и идеи! Редно е да се съберем скоро някъде и да обсъдим положението С Хаджиев и с Христов сме обсъждали някои неща, но има дообмисляне!

Аз лично съм склонен да съдействам и за други кръгове, освен нашия!

Идеята на този нов формат е да се съберем да покараме, а не да си платим, пък да ни късат нервите!!!

Правилника ще е половин страница и ще се дава на всеки състезател при записването!

Има едни двама "ПИСАТЕЛИ" в тази тема(те си знаят кои са), които любезно ще помоля, да се оттеглят от тази тема и да си намерят друга!!!
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Време беше за тази тема...
              Кратки,елементарни правила,лесно записване,ниски такси,свобода за организаторите... = Еди Моторс Return to the game

Бъкан съм с идеи...

Коментар

Аз съм за идеята на Филчев. ЕВАЛА на тези които са се наели да прявят състезания.
                [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
                [LEFT][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                  Има едни двама "ПИСАТЕЛИ" в тази тема(те си знаят кои са), които любезно ще помоля, да се оттеглят от тази тема и да си намерят друга!!!
                  Къв ти е проблема???? Не ти допада идеята да карам и Ендурокрос ли???
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Бравос, крайно време беше да се направи алтернативен шампионат. Има толкова много хора, желаещи да се състезават и (по една или друга причина) не намиращи в РШЕ отговор на вижданията си. Не виждам защо една такава алтернатива трябва да навреди на РШЕ. Напротив само в условията на конкуренция има еволюция. Нов, интересен и по-малко консервативен формат би привлякъл и чуждестранни състезатели, което ще повдигне качеството на този спорт и ще създаде повече зрелище за публиката. Вижте само какво правят румънците...

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Я дай пак че ми стана интересно, нещо като GNCC демек общ старт и по-маркери нещо което направи Тодор със Х-кроса и ГПС-а е желателно да го има а не задължителен или яко навигация на дълги дистанции и поединично стартиране, не че давам зор ама наистина ми е интересно кво ще бъде щото иначе требва да одиме да се тепаме с пуберите у МХ-а че май не остана друго.

п.п. Похвално че след толкова години идиотщини имате желание да правите нещо, сега поне вече имате доста натрупан опит който да Ви помогне да се справите чудесно.
                      Топло, донякъде !!!Най-вероятно общ старт,маркери или гпс по преценка на локалния организатор
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                        Къв ти е проблема???? Не ти допада идеята да карам и Ендурокрос ли???
                        Опа единия се показа.Останало му е все пак чувството за усещане!

Коментар

Мисля, че е редно да запазите добрия тон и да не си отправяте нападки за лични мнения на които всеки човек си има право, освен това са недоказано грешни или недоказано прави.

По неписаните закони в които живеем щом има нужда от нещо то се появява, а дупката която се освободи се запълва или не, времето ще покаже.

Всеки човек си има собствен поглед над нещата и има право да избира това което му харесва на него, без значение дали то се харесва на други.

А и не мисля, че ще сме първите в света с такова "откритие". Във всички държави с добро ендуро, си имат официален шампионат, имат си и една камара други състезания, разбира се различни.

Мисля, че във времето в което живеем не става въпрос за разцепване. Във доста спортове си има различни стилове, така е и в ендурото. Нека всеки си кара стила и формата който най му пасва и удовлетворява, а с течение на времето нещата ще се избистрят и ще се разбере кое става и кое не.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси, никъде не съм писал, че съм против тази идея даже напротив! Искам и ще държа г-н Филчев да обясни на какво основание аз нямам право да карам в този формат и да коментирам или каквото и да било друго в тази тема!!!
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                              Искам и ще държа г-н Филчев да обясни на какво основание аз нямам право да карам в този формат и да коментирам или каквото и да било друго в тази тема!!!

Какво даде че взе пък и да искаш.

Коментар

Алтернативен шампионат ли ?!.....ние това вече го знаем и сме го виждали,знаете приказката за новия бардак и т.н. ..."лесни правила и времеизмерване" ли,по скоро може въобще няма да има такива......бъркате ако смятате ,че се отива към нещо ново....2010 е първата година в която Ендурото започна да прилича на спорт ,а не на нещо като оцеляване в екстремни условия и хоп "Алтернативен"....още не сме направили един свястен шампионат и вече "узряхме" да правим втори такъв,но типично по български всеки дърпа чергата към него си ,вместо усилията на цялата ендуро общност ,на клубовете да се обединят и насочат в една посока за да направиим един наистина сериозен и силен шампионат !
                                .....като цяло идеята не е лоша,но в условия на криза на състезатели,клубове и финанси ,да се прави друг шампионат,вместо да направим по-добър сегашния ,е нищо друго освен бойкот на РШЕ ,а пък вие го наричайте както си искате !

Да допълня само ,че мнението на Гълъбин е негово лично и не е официално становище на клуб "MG Racing" !
                                "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                                MG Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X