Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Състезанията ще са доста сериозни за участниците от клас "Експерт", никак не ги подценявайте !
    Навигацията ще е с общ старт, за да се освободи организаторът от разходи за времеизмерване. Ще се подсигури достатъчно място, така че състезателите до тесните места вече да са се отсяли и разпокъсали един от друг, но за всичко си има разрешение, погледнете каква навалица е на Ерзберг и ... най-добрият винаги побеждава.
    Предполагам на много места трасетата ще са маркирани и GPS-и няма да са необходими !
    Предполагам на някои места такса участие няма да има !
    Употребявам думата "предполагам", защото това ще зависи единствено от регламента, който организаторът ще представи. Казахме вече, че в този шампионат ОРГАНИЗАТОРЪТ определя правилата ! Всички вече са с много опит при организацията на състезания, така че недоразумения няма да има.
    Там, където има неясни пунктове, можем само да дадем съвети и това е.
    Няма инспекция (координация) на трасетата !
    ---------------------------
    В Стара Загора кръгът ще е на 31 юли и 1 август, т.е. ще съвпадне с първите два дни на "Six days crazy job".
    31.07. - Пролог (ендуро-крос) на мегданя на града
    01.08. - Навигация (170км на един дъх, без трасето да се повтаря)
    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 28-01-11, 21:43.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Значи да разбирам, че медицинско, застраховка, и лценз отпадат и няма да се изискват задължитело?
      Да се надвавам че Адвенчар класа ще е по-нормален щом за Експерта ще е толкова хард, че на мен ми мина времето май на тежкото каране.

Това с една обиколка /максимум две/ ми се струва по-добре от колкот да се правят 3, 4 или повече. Някак се обезмисля ориентирането и навигацията, малко заприличва на крос. Просто изразявам мнение, не ангажирам никой с него.
      Последно редактирано от Десислав; 29-01-11, 14:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
        Значи да разбирам, че медицинско, застраховка, и лценз отпадат и няма да се изискват задължитело?
        Да се надвавам че Адвенчар класа ще е по-нормален щом за Експерта ще е толкова хард, че на мен ми мина времето май на тежкото каране.
        С Жоро пишем за моторите, Десо.!!!
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
          С Жоро пишем за моторите, Десо.!!!
          В Стара Загора се отнася и за мотори и за ATV !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

31.07. - Пролог (ендуро-крос) на мегданя на града
            01.08. - Навигация (170км на един дъх, без трасето да се повтаря)

E те това е Браво Жоро

Коментар

Казанлъшкото ще бъде или първата седмица на април, или последната, зависи от времето! Специално за АТВ-тата, трасето ще е една обиколка(около 100км. без повторение) и ще бъде разнообразно- пътища, поляни, пътечки! Камънака почти ще липсва, не че ще го чистя просто ще се кара в по-меката част на балкана, по почти чисто нов маршрут!!! Класовете ще бъдат три; Експерт, Хоби и Разходка ! За Екперта се сещате, за Хобито ще е по-леко от обикновено, а Разходката ще си е точно разходка! Навигацията ще бъде по GPS и тук-там маркери. Наказания за трак няма да има, за превишена скорост също, тоест караш от където си искаш и както си искаш, номера е да се съберат всички контроли!!! Такса участие смятам да е 30лв и да се разпределя между първите три места, като касата на АТВ-тата, ще се разпределя между АТВ-истите-призьори, тоест колкото повече АТВ-та вземат участие, толкова по-големи награди, същото се отнася и за моторите!!!

За втория ден, ако не можем да направим затворено трасе което да е подходящо и за АТВ-та(достатъчно широко),АТВ-тата ще карат по трак около 40км.

Който няма GPS а му се кара, трябва да се присъедини към някой който има!

В клас Разходка, освен АТВ-исти могат да се включат и мотористи, че при моторите май няма да има "СОФТ" вариант!!!

Като цяло този път ралито ще е повече от хард-пътеките !
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение

В клас Разходка, освен АТВ-исти могат да се включат и мотористи, че при моторите май няма да има "СОФТ" вариант!!!
                Браво, бе Филчев! Това означава ли, че могат да участват и мотори с помощни колела
                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                  Браво, бе Филчев! Това означава ли, че могат да участват и мотори с помощни колела
                  Точно така!!!
                  Eвгени Филчев

Коментар

стига си се стискал Филчев пусни малко километри поне 150

Коментар

По хард вместо километри!!!
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                        По хард вместо километри!!!
                        Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
                        стига си се стискал Филчев пусни малко километри поне 150
                        Коч, на тея им дай 4х150км. ама само хард стартиране април а финала май месец, а па мене ме запиши във "Софта" да им гледам сеира Това сериозно го казвам.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          Коч, на тея им дай 4х150км. ама само хард стартиране април а финала май месец, а па мене ме запиши във "Софта" да им гледам сеира Това сериозно го казвам.
                          Ти пък каде се делиш кои ще те остави да гледаш ти само ела

Коментар

Aко трасето е повече от 80км. задължително ще има бензин на някоя от контролите!!!

За експерта ми се иска, да е поне 120км., но се съобразявам с това, да не минава трака през населени места и да не пресича асфалт !!!

Чух, че някой се притеснявал, че се карало вече по трака,,,няма начин да е истина защото и аз още не го знам!!! Има едни интересни деренца, но бях сам и ме дошубя да се пробвам, но ако взема да поканя Tpunep-чето, да помогне, със сигурност за някои километрите ще са малко, а трака хард

Лично аз не харесвам търкали и носене, и ще съобразя трасето с това
                            Eвгени Филчев

Коментар

Един въпрос, дежурния мой. Някой ще ми каже ли точните дати и имена на състезанията, че да ги сложа в Календара. засега със сигурност знам датите на 2 от веригата, но не им знам имената. Да пиша ли Опън Ендуро Стара Загора например или искате нещо друго?
                              Последно редактирано от Ясен; 04-02-11, 22:08. Причина: грешчица
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

[QUOTE=kocha;1426772]

Има едни интересни деренца, но бях сам и ме дошубя да се пробвам, но ако взема да поканя Tpunep-чето, да помогне, със сигурност за някои километрите ще са малко, а трака хард

По добре за всички ще бъде,да не го каниш!
                                Той трака,че ще бъде хард,ще бъде,ами ако и Пацо дойде да ти помага,"Търкалака"
                                ще бъде невероятен!

ТюркеДжиев старши
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X