Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде са OFF-ROAD клубовете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Супер Терзиев така ще си решиш от части проблемите, но не знам как ще го оформиш. Но това може и да е трън в гащите, защото като не карам доста повече нередности ще видя. И познай дали ще си мълча.
    Ако си забелязал Терзиев аз си мрънкам преди нещата да се случат за да не правим циркове на самото състезание, когато като организатор хич няма да ти е до това.
    Иначе сме Ви много благодарни за това, че се нагърбвате с организацията, но не бива да има и други цели зад това.
    По добре щеше да бъде ако прословутия правилник и нашите мнения не бяха апокрифна литература или обсъждани на групички по интереси. Тогава нямаше да има такива безмислени спорове и настройване на хората срещу организаторите.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
      По добре щеше да бъде ако прословутия правилник и нашите мнения не бяха апокрифна литература или обсъждани на групички по интереси. Тогава нямаше да има такива безмислени спорове и настройване на хората срещу организаторите.
      Правилника е апокрифен само в главата ти , имаш номерата на всички,които могат да ти дадат информацията която искаш.Сашо правилно каза ,че питаш по 18 пъти едно и също нещо и като ти отговарят си готов и 19ти път да попиташ.Няма смисъл да ми отговаряш,няма да пиша повече в тази тема . Тя се изчерпа.Като се видим в София ще ти обясня как точно няма да караш на състезанията в които имам някакъв глас.
      Последно редактирано от VE LA; 13-02-07, 12:04.

Коментар

Терзиев ти май се изнерви нещо.
        Аз по принцип съм готов и 20-ти път да питам когато не ми отговорят на въпроса.
        Но след като си намерил начин няма да карам на твоите състезания (явно станаха повече от едно).

Коментар

Нещо се наистина се изнервихте.
          Аз тази година за първи път ще се състезавам и според мен не е нормално два месеца преди състезанието да няма още правилник с който да се запозная и да науча за да съм изряден към БОС!!!
          Не знам как да си подготвя колата според изискванията,а правя това което съм чул от някъде и от някой.Телефони на никой не знам за да ги попитам защото не мисля,че е удобно всеки да се развъни на който отговаря защото ще стане една!Кажете какво да правя? Ако дойда в Пловдив в края на април и не съм готов за състезанието каквото и да означава това,аз ли тогава ще съм отговорен?Не подкрепяте ли масовостта на този спорт!Нали от там идват и спонсорите.
          Никой не обвинявам!!!Споделям мнение което ми се струва,че не е само мое!Признавам труда на цялото ръководство,но нека да се вземе решението и да се обяви официално за да го видим всички.

П.С.Вземете пример от ендурото.

Коментар

Яворе,ти си поне си активен участник във форума.Вземи правилника от миналата година и виж задължителното обурудване за джиповете.Освен изправни светлини и стопове,спирачки,лебедка,колани и ролбари ще ти трябва и платен лиценз, и това е всичко за да участваш в Пловдив.Няма опасност да си неподготвен,ако имаш всичко това.
            Колкото до правилника-важи този от миналата година и промените ще бъдат само в начина на точкуване на отделните етапи и точкуването за шампионата.Ще се уточни и при кои случаи състезателя е "незавършил" и не му се дават точки,какви точно да са наказанията за пропусната контрола,излизане от трасето и т.н.
            Но всичко това не пречи да си подготвяш джипа и най-важното-навигатора.Ако имаш нужда от стари роудбуци,обади се.
            Никой няма да ти откаже информация-пиши и лични съобщения.

Коментар

Най-официлно искам да благодаря на VE LA за отговора.Без излишен драматизъм и заяждания.Така помагате и на други освен мен!

Коментар

Първоначално публикуван от terziev Преглед на мнение
                Ей заради такъв, мрънкалник като тебе няма да си жертвам кефа да правя състезание а ти да плюеш. ВПРОЧЕМ АЗ ИМАМ РЕШЕНИЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ИВАН МАРИНОВ И МИТКО ФУЛДА ДО СТАРТА, тогава всичко ще е гладко и всички доволни.
                .....

Коментар

Май и аз съм от тези които питат по няколко пъти, и не мога да разбера,(всъщност и за това отворих темата) какво ново ще трябва да направиме за новият сезон за да сме изрядни участници.Нека Вера, Тодор или който може да напише в няколко точки какво е необходимо и евентуално към кого да се отнасяме с въпросите.
                  Ето и един конкретен въпрос: Кой ще издава лицензите(сертификат) за автомобилите? А за състезателите?

Коментар

Въпроса ти е много добър ! До сега лицензите ги издаваше Доктора , защото ЕДИНСТВЕНИЯ лицензиран клуб в БФАС и ДАМС бе "Трофи Клуб България". Идеята беше БОС да се лицензира и издава лицензи , но засега няма движение по въпроса. Аз лично съм предприел лицензиране на "Клуб 4х4 АДВЕНЧЪР"( с помоща на Доктора) за да не се разтягат нещата и да се лутаме. Така са решили въпроса в Ендурото и е много лесно. Ако не успеят клубовете към които сте да се лицензират , лицензите ще се дават пак от Доктора !

Коментар

ако съм разбрал правилно ако клуба от който карам е лицензиран /регистриран/ или както там се казва в БФАС мога да си извадя лиценз ... ?

какъв трябва да е лиценза защото те май са няколко вида и цените им се различават чувствително ?
                      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
                        ако съм разбрал правилно ако клуба от който карам е лицензиран /регистриран/ или както там се казва в БФАС мога да си извадя лиценз ... ?
                        какъв трябва да е лиценза защото те май са няколко вида и цените им се различават чувствително ?
                        Да , клуба ще ти издава лиценза , а БФАС и ДАМС ще издадат лиценз на клуба.Сава , звънни на Доктора и ще ти обясни , аз ще знам със сигурност другата седмица !Разгледай това - http://www.youthsport.bg/docs/n2.pdf

Коментар

питам защото клуба, от който ще карам се занимава с рали, ако ще им трябва някакво допълнително лицензиране трябва да им кажа да се организират
                          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                            ...Аз тази година за първи път ще се състезавам ....
                            Яворе , как мислиш да се състезаваш ? Ако ще е в отворения клас , как ще се лицензираш? Ако ще е ,,АДВЕНЧЪР" то това не е състезание , а разходка по интересен маршрут (кое му е състезаването без времезасичане - даже може да си направи човек и пикник по средата на маршрута) . Не разбирам защо хобито да е ,,безмислено'',но от това губят всички.
                            Попитах по-нагоре , какъв е проблема в използването на електронни ЦП-та с цел облекчавне и ускоряване на резултатите , но ...
                            Сава , абсолютно си прав за предложението -след х броя участие в ,,хоби'' да имаш право да преминеш в отворения клас. В крайна сметка , не лиценза те прави опитен пилот, а натрупания опит.
                            Разочарован съм много!
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Лицензирането ще е през клуб.Нямам клуб,но ще се запиша в някой.
                              Ще се състезавам в отворения клас!Не искам в Адвенчъра защото няма тръпка.Знам,че нямам опит,но нямам и избор .
                              Ти не се ослушвай ами скачай в играта да ходим заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
                                питам защото клуба, от който ще карам се занимава с рали, ако ще им трябва някакво допълнително лицензиране трябва да им кажа да се организират
                                Сава в клуба, за който смяташ да караш са много по наясно за лицензирането от всички нас, като изключвам Доктора и може би Сашо Ковачев, така че не се притеснявай те ще направят всичко необходимо за да ти се издаде лиценз от БФАС.
                                Ако още се забавят нещата с организирането и лицензирането на БОС и другите клубове ще сме принудени да направим същото за да не се окаже, че нямаме лицензи за първото състезание.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X