Първоначално публикуван от plrussev

Преглед на мнение

Ако си забелязал все още няма правилник и се работи само със слухове.
Аз лично на никой не съм отказал да помогна стига да е поискал помоща ми, но това което е в момента ми прилича на ЗАВЕРА.
Ще мине времето ще се напише нещо, както стана миналата година (да благодарим на Сашо Ковачев) и съответно понеже няма време ще остане това. Състезателите ще го научат на първото състезание и ще ревнат срещу неговия организатор.
Когато има проблем, а такива определено има, най-нормалното е да се дискутира за да се намери добро решение (недоволни винаги ще има).
Но заради това да не си създават проблеми организаторите, да се зарежат всички желаещи да започнат, не е далновидно най-малкото.

Не може ли да се помисли за електронни ЦП-та(подобни на тези в Шумен) , тогава резултатите излизат  бързо. Ако погледнем назад , не всички състезания са се просрочвали само заради хоби клас. Мисля , че не трябва да се елиминира състезателния момент в този клас.
  Не може ли да се помисли за електронни ЦП-та(подобни на тези в Шумен) , тогава резултатите излизат  бързо. Ако погледнем назад , не всички състезания са се просрочвали само заради хоби клас. Мисля , че не трябва да се елиминира състезателния момент в този клас.

Коментар