Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРАЗНИЧНА ОФФРОУД СБИРКА - 2,3 ФЕВРУАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да, екстриймчетата ще са по желание. Като стигнем на такова място някои ще се мъчат, пък други ще гледат сеир и ще снимат.
    Ще направим трасето по-скоро разнообразно, отколкото екстремно.
    Има само едно по-продължително изкачване, което ще трябва да се премине от всички, но ще си помагаме, ако се наложи.

Коментар

Колеги да не разваляме банкета !!!
      Жоро, към кал ли ще е работата или към сняг?
      Ще водя и един приятел -Джак
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

В събота уточнихме трасето за разходката. Щем-нещем ще е в малко скучната Срадна гора, тъй като снощи в Стара планина падна сняг.
        Трасето ще е около 60 км, от тях - 50 % мазна кал и листа и 50 % песъклива почва. Газят се няколко пъти рекички, от които най-голямата е Тунджа, но водата в нея е малко.
        Има два екстрийма - единият е качване, другият спускане, но те са по желание. Те всъщност и толкоз са екстриймни, ама мазната кал не позволява качването на единия. В събота нито Янчо Терзиев с джипа, нито ние с моторите успяхме да го качим.
        Ще се организира леко барбекю на 30-я километър.
        След като се помотаем из Средна гора ще слезем за малък рали-рейд покрай Тунджа и минавайки на север от Стара Загора ще се приберем на Баните като затворим кръга.
        Който мисли да кара обаче Off road, да си обуе джипа с подходящи гуми.
        Днес аз бях с едни шосейни за сняг и умрях от срам на едно леко баирче с мазна кал.

Ето малко снимки от двата дни:

АТV подвизите ги извърши новият ни колега в ендурото - ТОДОР ХРИСТОВ

Коментар

И на "ендуро" шампионата ще му се разгони м-------та......
          siko

Коментар

Киро , благодаря за доверието , не съм злопаметен , но си записвам !!! А и не забравяй кой и как те вкара в "оффроЙда" за да пишеш в тоя форум сега !!! Забележката ти е неуместна (меко казано), а и в off-road-а стана тясно от мераклии за изяви и мерак за публичност(явно другаде не са ги чували...) А и доколкото си спомням , за приноса ти към "оффроЙда" ти се заплащаше...
            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 29-01-07, 13:18.

Коментар

да бъдеш номер 1

нямам нищо лично против това
              да бъдеш номер 1

и при "ендуро"

мога, ще ти помагам,
              дори ако е само морално, знаеш че винаги съм го правил
              независимо какво ми е струвало.
              ДЕРЗАЙ!
              siko

Коментар

Киро , това вече е друго , съгласи ме от първия път !

Коментар

За трасето.
                  Преминава се навсякъде без лебедки и блокажи,но трябва да сте с М/Т гуми.По пътя има наведени клони, които могат да наранят лака на автомобила.Не препоръчвам участие на "паркетници"/както им казвате/ освен ако нямате самоотвержено и безкористно другарче ,което да се занимава с Вас, докато ние ядем барбекюто.В петък вечерта, ако се разберем може да сглобим и по хард група за разходката.Лично аз ви благодаря ако не желаете, но ако ме прецакате и искате ще ви дам да се разберете.

Коментар

За по- хард разходката:
                    Вземете си GPS-и,за да знаем къде да ви търсим като се стъмни!!!

Коментар

Ако Терзиев ни води винаги ще го последваме (в разходките де).

Коментар

Специално към мотористите !!!

Който има GPS нека го вземе.
                        Ще му кача трака за да си направи генерална тренировка за шампионата
                        Които са с GPS-и различни от Garmin, да си носят CD-то със софтуера и USB кабела !!!
                        В група ще карат само тези, които нямат GPS-и. Другите ще тренират най-много по двойки.

Коментар

Уважаеми колеги , записването завърши , агнетата свършиха , места за спане вече няма ! Както се казва , на успелите , честито !

Коментар

Съжалявам ако въпроса е досаден ама някой ще обясни ли горе долу каде се намира хотел "Марица Исток"

И там ли ще е "сборният пункт" за веселбата
                            088455338две
                            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                            Джамбазов 2010г..

Коментар

Старозагорски Минерални Бани , на 13 км. от Стара Загора , а хотела е на 300 м. от входа на курорта на 3 часа вдясно !

Коментар

Ето GPS координатите на Марица Изток:

N 42*27.214'
                                E 025*30.043'

Виждате ли сега колко е полезно това устройство !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X