Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРАЗНИЧНА ОФФРОУД СБИРКА - 2,3 ФЕВРУАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вярно ли ?

Вярно ли, че местата са свършили ??
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Да , заявките са от 130 (?!?) човека !!!

Коментар

zdravei-te offroad-pi4ove

Jorka mnogo trenirate i poleko v sabota da ne se preomori6 i da si legne6,6te ispusne6 kupona.

Коментар

Разбрах, че ресторанта в "Марица Изток" е в ремонт и вечерята ще е в "Латинка" - там няма ли места за спане?

Коментар

в колко часа трябва да сме пред хотела някой ако минава през Пловдив да чукнем една среща

Коментар

Суйка, купона е преди карането.
              Страх ме е да не стане обратното, празникът да ми попречи на карането.

Disem, сигурно ще се намерят други места за спане ?! Наоколо има много поч.станции и хотели.

Днес минах трасето на джиповете и поразнообразих малко една част от разходката, която минаваше по асфалт. Сега ще минем край красиви места, тракийски светилища и красиви изгледи. Нали все пак сме на разходка?!
              Тези, на които джипките нямат голям клиранс, ще видят зор по едни обли каменни прагове.
              А тези, които ги е страх да не ги надерат, няма смисъл въобще да карат с колоната, тъй като просеките са много тесни и ще трябва да се поразтварят клоните на места.

Ето и малко снимки с GSM от днешните места. И аз не бях ходил там и останах приятно изненадан !

Тук има стара римска крепост, но до нея се стига само с мотор и то не лесно
              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 01-02-07, 23:58.

Коментар

Специални благодарности на всички допринесли за хубави уикенд, и най-вече на Янчо и Тодор.

Коментар

И ние да благодарим на организаторите покарахме, хапнахме и се повеселихме, какво му трябва на човек.
                  Толкова хора заедно, скоро не се бяхме събирали.
                  Само искам да знам кой от организаторите има Габровска жилка, че забрави едно от агнетата при майстора и днес някой трябваше да се мъчат с него.
                  Браво на хората, които го направиха и на тези които доидоха.
                  Вече чакаме следващата сбирка.

Коментар

Туй с агнето стана мноооого гот, за което искренни благодарности на председателя на Crazy Job , Жоро Хаджиев ,той винаги ни е изненадвал приятно.Ние се гордеем с теб Жоро ,за теб клубните интереси са винаги над всичко.

Коментар

Благодаря за признанието Янчо!
                      Жасмин и той е за похвали и има немалко дял в днешното обедно парти.
                      Онази вечер ми се обади и ми напомни да взема агнето от кръчмата и аз го взех, ама от де да знам, че имал предвид друга кръчма ?!
                      Така се стигна до днешната извънаредна сбирка, която пък спомогна да убием скапаното следобедно време.
                      Иначе тия няколко дни добре покарахме и се повеселихме!
                      По-късно ще кача малко снимки и клипчета.

Коментар

Благодарности към организаторите и от мен!

Изкарахме си страхотно!
                        Ето и малко снимки :

Коментар

Събрахме се около 30 джипа и 30 мотора, че май бяха и повече ?!

Ето и три клипчета, но трябвало някой да ми каже как да държа сапуниректа като снимам клип.
                          Ако някой виде зор, да си обърне монитора на 90* по посока на часовниката стрелка.
                          https://htftp.offroad-bulgaria.com/J...22007(001).3gp

https://htftp.offroad-bulgaria.com/J...i/118_1856.AVI

https://htftp.offroad-bulgaria.com/J...i/118_1859.AVI

Коментар

Снимките са разкошни , а купона и разходката перфектни !Благодарности най-вече към Галя , за добрата организация на спане и хапване !
                            Вече обмисляме следващото агнешко жертвоприношение и ми идват едни идеи за Великден...

Коментар

Ето двете клипчета на Жоро завъртяни на 90 градуса! Готини са!

http://htftp.offroad-bulgaria.com/ko...joro-clips.rar

Коментар

Адаша вижте колко помощници има за да не одраска колата на жената. (А тя обърна неговата миналата година в Троян). Доста е трябвало да почерпиш вечерта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X