Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРАЗНИЧНА ОФФРОУД СБИРКА - 2,3 ФЕВРУАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Trudna rabota

Ako ne mi se razpadne SAMURAQ po putq 6te doida. Tukmo da si probvam novata GEAR BOX ot LADA 2101.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

А бе то ясно , че с жените ще идваме , ама -късмет !Жоро , благодаря за поканата!
      записвам се и аз и Pursie - две двойни стаи ! за агнето можем ли да си резервираме две полуоски
      пускам потвърждение и на е-майла!
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

TРЪГВАНЕ ?

Кога ще тръгваме и заедо ли ще патуваме ?
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Павка , ако питаш мен някъде около 16 часа.Ще се опитам и по-рано.
          0899187766

Коментар

ДОБРЕ ! може да патуваме заедно !
            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Искам да запазя една двойна стая за 2 и 3 вечерта ... или по добре на мейла да пиша ?
              [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Да попитам за маршрута. Нещо да подскажете.Имам в пред вид с какви гуменки да обуя Патрулчето.
                0899187766

Коментар

Обуйте се, че може да вали скоро сняг

Коментар

Една двойна стая и за мен! Кал ще има ли за всички, или закъснелите да си носим от в къщи?
                    NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Не питайте до понеделник за маршрута защото една банда хайлази и безотговорници в събота и неделя ще го правим.Само агнетата са 4 със сигурност.Не давайте също и съвети за маршрута защото с тях и без тях пак ще направим каквото стане.

Коментар

Днес със Кокера направихме част от трасето. Мисля, че не става за паркетни джипки въобще
                        Ако има много такива, казвайте, че в събота да го поизменим !

Коментар

барабар с сички

тъй като гледам ще идват всякакви офроудари, значи и аз съм там .поканен съм от янчо .заедно с мен идва Оф клуба(Вн) .ама идваме на каране и банкет .изяждаме пиенето и изпиваме кльопачката... и ,и си ходим на морето.
                          Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 26-01-07, 01:17.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                            Поканата е за всички приятели на off-road-а и ендурото , без значение на клубна , отборна , партийна принадлежност и без оглед на сексуалната ориентация !
                            !!
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                              Днес със Кокера направихме част от трасето. Мисля, че не става за паркетни джипки въобще
                              Ако има много такива, казвайте, че в събота да го поизменим !
                              мисля да идвам с новата си придобивка TLC HJ61 - хем да я потествам хем ако са там Митко фулдата и някои други почитатели на марката да си кажат мнението.
                              Та немисля тази кола за "паркетник" обаче в момента е напълно сериина с не моного добри гуми, без лебедка и т.н.
                              Искам да попитам - дали ще могат да се заобикалят препятствията , и дали ще има чисто "лебедкови" терени
                              Или да качвам Самурая на мостовете и да идвам
                              088455338две
                              "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                              Джамбазов 2010г..

Коментар

Трасето ще се знае утре вечер,но Янчо каза,че ако има екстремчета те ще могат да се заобикалят.Който иска през тях,който иска покрай тях.
                                На тези сбирки обикновено се кара в колона,така че никой няма да оставим в трасето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X