Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варшава 223 на М'глата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варшава 223 на М'глата

Ричи, специално за теб!!!!! Не съм я подминал

Коментар

Колега ако имаш и снимки на двигателя моля пусни и тях да разгледаме сърцето на звяра

Коментар

О благодаря че сте забелязали моята 223 утре ако ми остане време ще я наснимам и ще кача снимки и на двигателя . Там си поиграхме с момчетата направихме основен ремонт че пушеше малко и това ме дразнеше. Сложихме и по добро делко ,бобина и електронно запалване на Магнет Марели сега докато види ключа и пали .А преди имаше характер като позагрее и трудно палеше . Ричи

Коментар

Първоначално публикуван от Ричи Преглед на мнение
          О благодаря че сте забелязали моята 223 ...
          Колега, Варшавата е невероятна
          https://www.facebook.com/FsoWarszawa203

Коментар

Ето момчета не е нещо кой знае какво но се виждат промените които сме направили по сърцето на звяра. И една снимка на салона ви изпращам . Ричи
            Прикачени файлове

Коментар

Браво Ричи добра колица имаш Гледам ,че си с нови гуми от къде се здоби с този рядък размер и шарка на грайфера ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ричи Преглед на мнение
                Ето момчета не е нещо кой знае какво но се виждат промените които сме направили по сърцето на звяра. И една снимка на салона ви изпращам . Ричи
                Колега виждам на таблото стикер на Габровския ретро клуб,да не е от габровско дошла?

Коментар

Струва ми се че дръжката на вратата е от Москвич 2140! Така ли е?

Коментар

Здравейте колеги , не е от Габровския клуб просто с Ангел Колчевски сме приятели и стикера ми е подарък.А за дръжките сте прави мислех какво да сложа че оригиналните бяха се скапали а тези паснаха доста добре пък и цвета им е черен ходи си с тапицерията. Моята W 223 ми е подарък от един приятел и когато отидох да я взема от тях майка му ми вика изкарвайте я от гаража и бързо заминавайте че ако се прибере мъжа ми няма да я даде.Не че не беше съгласен ама много му е скъпа тази кола няма една нощ извън гараж да е стояла .Стария собственик ако отиде донякъде с нея като се прибере измива я подсушава я и пак в гаража затуй е много запазена .Сега от време на време когато я разхождам по улиците на Стара Загора се отбивам до тях да си я вижда условието при което ми беше подарена бе да не я предам за скраб и да я запазя в оригиналния и вид.Е изпълнявам го нали трябва да се запазят тези автомобили и след години по младите които не са виждали такива коли в движение да могат да си представят 20 ти век . Предполагам всички сте съгласни с мен че по велик за развитието на техниката за сега няма.Даже щурците имат песен посветена на 20 ти век. Ричи ps. ще ви изпратя една снимка от Розова Долина с" Полякинчето" .за малко да забравя весело изкарване на празниците на всички !!!
                    Прикачени файлове

Коментар

Това си е класика.
                      Супер си е колицата а изглежда все едно е от завода излиза.
                      Поздравления!
                      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

• От: До: Варшава 223 на М'глата

Да пойзтупам и аз малко темата от прахта В неделя извадих моята Варшава за леко раздвижване . Колата върви чудесно сглобена е изцяло и другата седмица ще отида да я регистрирам , но ми е изгнил номера на купето и ще минава на експертиза Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL376386.jpg
Прегледи:1
Размер:183.1 КБ
ID:5206136Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL376387.jpg
Размер:198.3 КБ
ID:5206137Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL376389.jpg
Размер:218.7 КБ
ID:5206138

Коментар

мислил ли си за бели джанти? или поне за бели рингове на гумите? така малко в повече идва черното, според мен...
                          инъче евала за вложения труд! черното си е класика.
                          ако не се лъжа от снимките, колата е в здравец, а преди доста време там имаше и една черна skoda 1000 mb - близо до поликлиниката...

Коментар

Варшавата е прекрасна.Поздравления за положения труд.
                            Мислил ли си,за бял волан?Мисля,че с него ще изглежда супер!
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

Да колата се намира в квартал Здравец . До колегите с Варшави имам проблем с клаксона ( по-точно копчето на волана ) разглобен е и немога да го сглобя , ако някой има схема ще помоля да ми я прати ако може Също така и самият клаксон някога е сменян и е оставен само един а мисля , че оригинално са два ( за висок и нисък тон) ако някои има и тяхна снимка ?

Коментар

Павка, ще ти обясня всичко подробно и с картинки. Само че сега имам едно излизане - до половин-един час съм тук.

Прибрах се . Значи, ето ти картинка с цялостната концепция:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:catalog_061.jpg
Размер:68.7 КБ
ID:5206381

Вляво се виждат двата клаксона - за нисък и за висок тон. И двете фунии са извити в такава форма - "@", само че на клаксона за нисък тон тази извивка е леко сплесната, докато на този за висок тон - не. По това се различават на външен вид.
                                Последно редактирано от м20_маниак; 08-09-10, 22:46.
                                С "Фармахим" - непобедим
                                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X