Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варшава 223 на М'глата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Варшава 223 на М'глата

Естествено от 1-вия тип. В Полша са скъпи и дефицитни, но тук един приятел по случайност ми го намери.

Лека по лека всичко се събира. Колкото повече бързаш, толкова по-скъп излиза масрафа.
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Е да прав си бавно и славно тъкмо докато сме готови с проектите си ще сме по актуални мен лично много ми се подиграват за моята Варшава
      Но не ми пука мен си кефе още от ранно детство

Коментар

Хе, ми да се подиграват бе. Ще видиш как ще секнат всякакви глупашки коментари когато подкараш колата и събереш погледите в околността.

Още повече, Варшавите в такова състояние са двуцифрено число. Пък те да си ръчкат голфчетата и да си мислят, че карат нещо - само пред блока има -найсе такива.

То и с мен се опитваха да се гъбаркат разни хора, ама аз освен че съм нагъл, съм и устат. Отдавна спряха ...
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Маниак даи да измислим един механизъм за стъклото къде да търся

Коментар

Абе, изчакай до събота/неделя и се надявай да не вали много сняг. Може и да има радост за тебе.

Имаш ли скайп?
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Pavlin Zahariev ми е скаипа и ще се моля да не вали много

Коментар

Здравей,не бях виждал черна Варшава но тазй определено ми харесва,поздравления.Някаде прочетох че си я боядисал с българска боя,но не разбрах на кой производител.Първата кола в която са ме качили като малък е била Варшава-М20,след това баща ми я е сменил с модел -223 и през 1975 година е взел Волгата от снимката по горе. Преди години я боядисах със русенска боя обаче някак не е толкова наситено черно и смятам тазй зима да я пръсна отново,но все още се чудя каква боя да използвам.А за машинката за стъклото ако не си намериш оригинлна,мисля че от шкода-ЕВРОПА с малко преработки ще стане.Можеш да пробваш и със такава от ГАЗ 53,аз лично преработих една такава за дясното стъкло на "европата" и работеше без проблем цели 10години.Ключа за парното е като на Волгата,но съм го срещал и на някой камиони ГАЗ-53,така че провери в някой магазин кадето продават резервни части за тези машини.В Русе преди винпрома в ляво (мисля че там беше и гараж на тролеите,а и товарният клон на ДАП) има магазин на SFK TRUK,те продават части за товарните шкоди, за ГАЗ и УАЗ,и е доста зареден провери дано имаш късмет.
                Последно редактирано от stanimir.k1973; 28-10-09, 21:30.

Коментар

Мерси Станчо сещам се за магазина даже съм ходил но не съм питал за механизъм за стъклото

Коментар

Търся резервоар !!!! някои да има случаино

Коментар

Какво му имаше на твоя? Изобщо ли го няма или е пробит?
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

пробит е лепен е с епоксидна смола а целия е раждясал отвътре абе зле си е незма дали ако се калаидиса отдоло и да се напръска раждопреобразовател отвътре дали ще се излекува

Коментар

Ето как се справих аз с проблема преди година-две:
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F0%E2%EE%E0%F0
                          След което да запоиш дупките.

Друг, доста разумен вариант, осигуряващ защита в дългосрочен план е да разделиш резевроара на две (по фланеца за закрепването му), като пресечеш заварките с тънък и остър секач, изработен от лист от машинна ножовка. След това изчистваш механично долната половина (при по-голям ентусиазъм може и горната) и я калайдисваш нацяло. Играчка си е малко, ама става един път, дет' се вика.

Интересното при моята Варшава е, че той е изцяло поцинкован горещо. При вашите коли явно вече заводът FSO, с цел оптимизиране и поевтиняване на производствения процес, е спестил тази операция. Та за това гният.
                          В ръководството за обслужване пише, че на 10 000 км е хубаво да се повдигне леко автомобила отляво, да се отвие пробката от дясната страна на резервоара и да се източи насъбралата се вода.
                          Последно редактирано от м20_маниак; 13-11-09, 22:55.
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

pavkone виждам, че си от Русе и даже се досещам къде е гаража ти. Просто исках да ти кажа, че магазин за части има и под авто гарата след Земеделския колеж по пътя към "Симовата мелница" зад градинката. В случай, че неможеш да се ориентираш ще те заведа. Бих се радвал ако мога да ти помогна и с други неща при нужда. Притежавам малка работилница, където се занимавам за кеф и удоволствие, но там имам електрожен, СО, бормашина, малък струг, малка фреза, машина за рязане на желязо и такава за алуминий, както и доста други инстументи.
                            [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Поне за голямата зъбчатка, като гледам проблема е никакъв да се резне на лазер от какъвто материал ти душа иска. Една неръждавейка ще заспи, че и понеже си е хлъзгава, дори и несмазана ще работи. Отделно че няма да я е страх от ръжди.

Не знам само малката зъбчатка що за чудо е.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При поляка Вакулински няма ли части?
                                Малко бавничко става, но успява да намери доста части за полските колици

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X