Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варшава 223 на М'глата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варшава 223 на М'глата

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
    При положение, че колата е черна мисля, че с червен салон много ще се "спуши". Мисли за светъл салон ( бежаво, бяло, карамел ).
    Карамел, с черни или тъмно кафяви кантове и конци. Ще изтрепеш всичката риба, да знаеш.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес най-сетне успях да снимам моя салон отново. Снимките от днес са най-долу:
      http://jiguli.snimka.bg/automobiles/...ata.456859.all

Варшавата не я бях палил от два месеца. Днес Стоян М20 ме измъкна от къщи и най-накрая се заех с тази задача. Сложих акумулатора, кратък оглед, подкачване на бензин и звяра изрева. Чакам топлото време!

Коментар

Eто новата маска. Кажете дали ви харесва? Остава да и сложа само едно П-образно оплатнение по ръбът и ще я слагам ?
        Прикачени файлове

Коментар

Aми, аз мисля, че с примерно двайсетина не много широки вертикални хормирани лайстни ще изглежда много добре.
          Могат даже да се сложат шахматно - ще има още по-озъбен вид. Но в този случай границата между желания ефект и циганския тунинг ще е много, много тънка...
          Ще помагам с каквото мога.
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

ето и още един вариант на предна маска
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pavkone Преглед на мнение
              Eто новата маска. Кажете дали ви харесва?...
              щом питаш - на мен лично не ми харесва... не е като на bentley, не е като на warszawa... винаги съм го мразил този лаф - клише, но наистина асоциацията е с мрежа за зайчарник. стои доста семпло, няма обем. просто една мрежа...

Коментар

Това с мрежата за зайчарник е временно колкото да мине през кат и да се регистрира . Всичко с времето си , все пак мрежата струва 8 лева нормално е да стои семпло и празно .

Коментар

ето и още един вариант на предна маска
                  Аз гласувам за този вариант
                  Прикачени файлове
                  https://www.facebook.com/FsoWarszawa203

Коментар

На мен също този вариант най ми харесва от гореизброените (даже описах нещо подобно още преди да бъде публикувана тази снимка). Стои много хармонично на колата. Хем е "тунинг", хем не е мангалски или натрапчив.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Здравей колега, аз също имам една прекрасна 223 на оригинална боя.Редовно я изкарвам на ретро събора в нашия град Стара Загора но хората не могат да оценят този автомобил достойно подминават го .А Варшавата е много добъра като кола е по точно била за времето си. Ще ти изпратя снимка на една полска 223 но е хот род само като идея да я погледнеш.Зная че и в България има опити за тунинг на този модел но поляците са успели да го пипнат виж го .Ричи
                      Прикачени файлове

Коментар

Здравей Ричи разглеждал съм подробно изпратената от теб кола много ми харесват гривните за фаровете и търся подобен вариянт . Пусни някоя снимка на твоята машина

Коментар

На черна голяма кола мойто мнение е че светъл салон би и отивал повече тука имам някой снимки

0887284106-Митко
                          http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                          http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

ОК няма проблем но моята е оригинал отвсякаде сега ще ти изпратя някои снимки. Ричи
                            Прикачени файлове

Коментар

Колега изпращам ти и една снимка на салона на моята Варшава .Не зная дали си завършил твоя но вишнавия цвят стои много добре .Има коли с тази тапицерия са излезли от завода.Ще ти изпратя и още една снимка на М 20 на полуразпад за сажаление. Ричи
                              Прикачени файлове

Коментар

Здравей Ричи разглеждал съм подробно изпратената от теб кола много ми харесват гривните за фаровете и търся подобен вариянт . Пусни някоя снимка на твоята машина

Павка, гривните на фаровете са оригиналните, с разликата че на тези са им втъкнати хромирани "козирки", които навярно не е никак трудно да се изработят и хромират.
                                С "Фармахим" - непобедим
                                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X