Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варшава 223 на М'глата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Warszawa 223 нужда от части

Да колега самите зъбчета са се износили на малката и голямата зъбчатка
    на голямата зъбчатка са станли триъгални чак

Коментар

Колеги някои знае ли какво има в копчето за включване на парното и как работи то . Защото при мен няма нищо и работи само на една степен незнам дали има втора степеен . Бушонче ли има там или кондензаторче.

Коментар

Ключа за парното е трипозиционен - изключено, силно и слабо обдухване. Понижаването на оборотите става с резистор. Долната част на корпуса на ключа е керамична, за да не се стопи от греенето му.

Ако случайно не знаеш, вентилатора обдухва само челното стъкло. Основния дебит на въздуха през топлооменника на парното се осъществява от люка, който се намира зад предния капак.

Колата има силно парно, направо можеш да се опечеш. Горещия въздух духа особено приятно в краката на водача и пътника до него.

п.п. Какво ще кажеш да ти променя заглавието на темата от "Warszawa 223 нужда от части", на "Warszawa 223 на pavkone" (примерно)?
        Прикачени файлове
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Да ясно , а като махнеш копченцето вътре има резисторче и какво представлява то ?
          а за темата няма проблем кръстия както искаш
          Последно редактирано от pavkone; 27-10-09, 22:17. Причина: правопис

Коментар

Резистора е отвън и представлява навит проводник с високо съпротивление.

А името си е по твое усмотрение - просто предлагам.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от м20_маниак; 27-10-09, 22:22.
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Еми може да я кръстиш Варшава 223 на М'глата
              Купих си огледала от Ибеи - искаш ли да ти ги покажа ?

Коментар

Давай да ги видим. Поляците имат няколко варианта огледала.

Значи последно "Варшава 223 на М'глата"?
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Да това остава последно
                  ето огледалата , поляците какви вариянти предлагат ?
                  Прикачени файлове

Коментар

Парното на Варшавата е много силно.
                    Недостатъкът му е, че на практика никакво го няма при спрял автомобил (например в задръстване) поради липса на приток на въздух. Тогава в колата става кучи студ. Малко като се раздвижи - и вътре е сауна. Вентилаторчето е слабо и в общи линии служи само против замръзване на челното стъкло. Има степени, но само най-силната върши някаква работа - другите са само да се каже, че ги има.
                    Не зная как смяташ да бъде ел инсталацията на твоята кола. Ако е оригинал ("+" на маса и допотопно динамо с размерите на малко куче, което няма сила да захрани дори светлините), ще се наложи да се бориш с вечно изтощен акумулатор и колата няма да става за висене в задръстване, където е нормално да са едновременно включени фарове, чистачки, вентилатор, стоп и мигач...
                    Повечето Варшави отдавна са преправени с алтернатор и "-" на маса. Сега в неделя се събрахме с приятели - общо 4 Варшави 203/223 бяха там. Та се оказа, че от три движещи се, само моята е с динамо... Но аз си държа да е оригинал и няма да я пипам.
                    Ако твоята е преправена или ще се преправя - можеш да помислиш и за някакво друго моторче на вентилатора на парното. Аз веднага се сещам за Ладово - то е достатъчно мощно... За стартер при "-" на маса става от Волга и т.н.
                    На каква фаза е проекта? Ще ми бъде интересно да видя снимки!

ПП: Огледалото е идеално! Много ми харесва!

Коментар

До: Варшава 223 на М'глата

Момчиле дай малко снимки от тази среща, ако нямаш разкажи с кои хора се видя .

Коментар

Ами аз мисля като тебе да си я оставя оригинал без да и преправям ел. инсталацията и при мен плюса е вързан през купето . Ами с проекта напредвам бавничко но бърза работа нямам днес и сложихме предното стъкло остана задното и да си намеря машинка за смъкване на шофьорското стъкло Сега през зимата един кожен салон и съм готов .
                        Прикачени файлове

Коментар

Красавица е! Отива й черното! И един хубав салон с някакъв контрастен цвят, примерно бежов?! Ще стане супер!
                          Лайсните ще се слагат ли?

Живко, снимки няма - не носихме апарат... Като се видим, ще ти разправям.

Коментар

Да ще ги сложа то без тях и се губи красотата а пък някои хора запълват отворите за лаисните с кит .
                            само на праговете няма да слагам лаисните защото праговете са други . но това го забелязват само хората които разбират .

Коментар

Ето ги другите варианти огледала, които са се продавали през онези години като допълнителни атрибути. Кръглото е за "гърбава", трапецовидното е за седан. Последното го има в каталога за резеврни части за Варшава 223.
                              Прикачени файлове
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

А ти за твоята какви огледала си намерил ? оли още ги търсиш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Днес.

Зареждам...
                                X