До: Варшава 223 - няколко въпроса.

Гърбавата ми харесва повече, сигурно се води Fastback  

Първоначално публикуван от Стефан

Преглед на мнение

) Тогава така са казвали на жалките паркетници. Макар че по днешните мерки това е поне трактор.
) Тогава така са казвали на жалките паркетници. Макар че по днешните мерки това е поне трактор.

Ами сте се захванали с продукта на съветско-полската дружба у 5 часа.Стефане, Победа-седан серийно е нямало
Ами сте се захванали с продукта на съветско-полската дружба у 5 часа.Стефане, Победа-седан серийно е нямало .Доста безшумно се носи, при все, че не се знае какви флуиди изпълват моста и скоростната кутия.Хората гледат много учудено Варшавата и нашите ухилени физиономии вътре по спирки и светофари.Даже един случаен минувач ни спря, да си побъбрим, имали "гърбава" и я околхозвали, пардон, тунинговали...Дупки, легнали полицаи и паваж не се усещат, дори и при сегашното положение с гумите и амортисьорите.Уф, не се бях возил на такова камионче от лятото, почти бях забравил какво е.Благодарности на Момчил за разходката.Има и снимки от днес, но ще ги кача по-нататък в денонощието, сега не мога да си намеря четеца за картата на апарата, пък и не ми се търси.
.Доста безшумно се носи, при все, че не се знае какви флуиди изпълват моста и скоростната кутия.Хората гледат много учудено Варшавата и нашите ухилени физиономии вътре по спирки и светофари.Даже един случаен минувач ни спря, да си побъбрим, имали "гърбава" и я околхозвали, пардон, тунинговали...Дупки, легнали полицаи и паваж не се усещат, дори и при сегашното положение с гумите и амортисьорите.Уф, не се бях возил на такова камионче от лятото, почти бях забравил какво е.Благодарности на Момчил за разходката.Има и снимки от днес, но ще ги кача по-нататък в денонощието, сега не мога да си намеря четеца за картата на апарата, пък и не ми се търси.

Тук в едно село има една така запазена като твоята кола и ще ходя да питам дали ще я продадът, но едва ли. С удоволствие гледам старите български филми от седемдесетте години когато по улиците се движеха Варшави, Волги, ГАЗ 69, Москвичи 403,407и 408. Тук е мястото да кажа че в скоро време и колегата Misho5kov ще покаже още един уникално запазен автомобил
 Тук в едно село има една така запазена като твоята кола и ще ходя да питам дали ще я продадът, но едва ли. С удоволствие гледам старите български филми от седемдесетте години когато по улиците се движеха Варшави, Волги, ГАЗ 69, Москвичи 403,407и 408. Тук е мястото да кажа че в скоро време и колегата Misho5kov ще покаже още един уникално запазен автомобил 

Коментар