Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеСупер Маз?Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Кошът обаче е огромен... Не знам това дали е българско, по-скоро чешко и е спец за леки/обемни товари, въглища например... Щото пясък, леле мале.
П.п. Да де, имало подобни, даже Макси е това
Иначе стандарт
П.п.п. А това са мои стари снимки на супер МАЗ натоварен както трябва
Последно редактирано от jordanov sv; 03-05-19, 15:22.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗАЗ без уши!
Впрочем как са устроени джантите на това чудо? Това по периферията са болтове към главината или между две части на джантите?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Зазът без уши беше 968М. Имаше ги доста, но от много време не съм виждал жив.
На всички такива уроди, джантата се хваща към главината баш с тези гайки по периферията. Готиното беше, че гайките имаха навика да минават през джантата. Скоро го видях отново наживо. Едни деца си бяха направили бъги от заз и гумата им беше отлетяла по същата схема."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasko__2 Преглед на мнениеБолтове към главината са. Няма уши щото е фейслифт.
И си е фабрично без уши 968М.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнениеНе знам това дали е българско, по-скоро чешко и е спец за леки/обемни товари, въглища например... Щото пясък, леле мале.
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеМи туй е последния модел.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Не е Таврия а 968 М. Таврията е с предни двигател и предаване. Общото е само че и двете са антиавтомобили, дори по тогавашните представи е СССР."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар