Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гетобластер.... какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гетобластер.... какъв?

Колега нещо се бъркаш,твоето е далеч от гето бластер

https://www.google.bg/search?q=ghett...FUvVLAodXigCig

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ghetto-blaster.jpeg
Прегледи:1
Размер:59.0 КБ
ID:5687941

Коментар

Ей такова беше наш'то:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25374532-retro-ghetto-blaster-isolated-on-white-with-clipping-path.jpg
Прегледи:1
Размер:39.6 КБ
ID:5687942

Още работи. Механизма скъса ремък и не съм го оправял. Вратичката се счупи рано-рано (другото Hitachi, което посочих си има омекотител и няма тоя проблем). Единствения му електрически кусур е че са му замърсени контактите на превключвателя радио-касетофон.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ясноооо, значи гетобластер е гоуем кастофон, но монолит (без откачащи се колони). Ся разбрах.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Може и с откачащи се, но по-важно е кой е носача, ако е бледолик си е проста свирка, ако е по-зелен - те тогаз става баш баш бластер от гето.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Ясноооо, значи гетобластер е гоуем кастофон, но монолит (без откачащи се колони). Ся разбрах.
            Може и да са откачащи се. Важното е цялото да може да се носи от една дръжка и да може да дъни музика докато го носиш.

И да, ако си цветнокож помага за картинката. Ако си бял трябва поне да са ти скъсани дънките.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Ако си бял трябва поне да са ти скъсани дънките.
              И висящи. Желателно да ти се виждат и гащите. Тогава ставаш wigga, демек white nigga.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А, зависи. Също може да си мЕтал или нещо трето. Металягите примерно се загащтват старателно и колани си слагат даже ама по кърпенето не се увличат.

Коментар

... и като пуснеш чалга, му изгаря централния бушон

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    ... и като пуснеш чалга, му изгаря централния бушон
                    Абе, на Сонито от #30 му изгоря на Блус Брадърс, ама сигурно щото е купувано от Сингапур, а там слушат други работи.
                    Начи, ако издуя Рахманинов до дупка в МОЛ-а ще е молобластер?
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Начи, ако издуя Рахманинов до дупка в МОЛ-а ще е молобластер?
                      Вероятността да го помислят (баш у мола) за педобластер е твърде голяма...
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от nigell Преглед на мнение
                        Едно време, още като бях ученик, имах малък двукасетъчен касетофон International. Това си беше истинска марка, виждал съм няколко модела. Точно такъв като на обявата в ибея не съм виждал, но подозирам че си е оригинален (доколкото това е била оригинална марка, по-вероятно е да са правили някакви копия).
                        Ей това беше популярен модел, моя беше подобен, но сив без шаренийки и лампички:
                        http://www.stereo80s.com/bbx.cfm?id=1912
                        Без да се засягаш, но това е китайски пластмасарник от средата/края на 90-те на миналия век. Тежи колкото кутия цигари и има звук на консервна кутия. Истинският касетофон тежи много, защото има здрава и неубиваема механика-така казваха батковците, когато се криехме по виетнамските общежития да купуваме тия щайги. Бъркаш марката National Panasonic с кучата International.
                        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Човека мисля отговаря на зададен въпрос някъде по-горе дали изобщо е имало/има такава марка International

Коментар

А, ясно... Не съм знаИл.
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                              Без да се засягаш, но това е китайски пластмасарник от средата/края на 90-те на миналия век. Тежи колкото кутия цигари и има звук на консервна кутия. Истинският касетофон тежи много, защото има здрава и неубиваема механика-така казваха батковците, когато се криехме по виетнамските общежития да купуваме тия щайги. Бъркаш марката National Panasonic с кучата International.
                              International може да е куча, но със сигурност съществува(ха) поне от средата на 70те. Предполагам са били марка на някой от каталозите, както Универсум (мачка п#шката да им яде) бяха марка на Квелле (и на тях мачка...).

Тия като нищо може да са били на Некерман, в България май освен от Квелле бяха единствените други от които можеше да се поръчва (не съм 100% сигурен, Квелле си имаха фирмен магазин към Кореком докато Некерман май нямаха).
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колеги не се караите маи вече и аз почнах да схващам истината, че е менте няма съмнение как иначе ще имитираш 1 към едно Филипс после ще го кръстиш интернационал че накрая и максис.... А и маистора каза че го е ползвал и свири като тенекия от сирене. Маи ще чакам да испадне някои истински и запазен... а и като се замисля от дете си мечтая за 777 може и да си направя някои подарък за коледа. Интересното е че пише че е произведен в япония а на нито една снимка на касетофона или кашона не пише такова нещо... А да и още нещо е тоя уж е от същия склад и е висял пак толкова и пише че има даже 6 месеца фабрична гаранция.... http://www.ebay.co.uk/itm/Retro-Boom...8AAOSw9r1WC~fi което пак не се връзва...
                                0-

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X