Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гетобластер.... какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гетобластер.... какъв?

Здравейте колеги, преди 2 години жената при слушане на музика бутна айвата от перваза на прозореца и се счупи вътре платката на радиото. Оставих го да се опитвам да го оправя някак или да намеря донор. Оказа се , че модела е малко странен Aiwa cs210h и разглеждах продавалника и ибея и не излизаха на подходящата цена. Така преди месец трябваше да отида служебно до една фирма за електрони компоненти и продават разни стари машинки и там една айва, която ме гледаше от стелажа за 35 лв. Тая машинка за мен и семейството ми има сантиментална стойност и затова се изкефих максимално . Ако искате мога да дам адреса на магазина

Коментар

Тук в "базара" един продава Шарп 7 серия(по-точно 767) ама нещо много пара му търси за 30+ годишен касетофон
      http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...0%B3%D1%84-767

Коментар

Sharp GF800 беше моя през 80те, Sharp GF810 пък има също доста продадени в България по онова време, те се продаваха дълги години в Кореком, нищо чудно да са останали доста по къщите. Като звук и качество съм запазил само добри спомени. В дизайна му бях абсолютно влюбен, а еквилайзера наистина вършеше работа.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          Подобно е на един модел на сони, ако намериш сонито, взимай без да се чудиш .
          Да нямаш предвид долното Хитачи?
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06227.jpg
Прегледи:1
Размер:103.6 КБ
ID:5687501
          Е, те по едно време, сичките си приличаха, де!
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

За долното не знам, ама горното е доволно добро, поне до колкото го помня.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              За долното не знам, ама горното е доволно добро, поне до колкото го помня.
              От модела имам само две,изключително здрави машини са.
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

То май в България ще излязат по добри оферти... но не ми се занимава да му уреждам транспорт до тук ще продължавам търсенето и все нещо ще излезе. Колкото до неизвестния нов забравен уж в склада модел и мен ме съмнява в Англия да оставят заключен склад със стока за милиони в него 30 години на произвола.... ако беше в някоя соц република може и да е възможно но тук не ми се връзва.
                Така че е възможно и да се окаже измама, макар и да си го взимаш от Argos.
                0-

Коментар

Не, сони подобно на вид с елекрическо управление на механиката. Преди време намерих едно в един оказион, още ме е яд, че купих само колоните и в момента ги слушам . В едната съм вкарал тда1555 и едно импулсно захранване на 13.7в 5А .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                    изключително здрави машини са.
                    Именно.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Моя последния беше такова Хитачи . Преди 15 години на село го видя един братовчед тогава прохождаш тинейджър и му го подарих . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hitachi-3d-woofer-jelenia-gora-75440437.jpg
Размер:20.1 КБ
ID:5687518
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И аз така, HITACHI TRK-3D2

Име:Screen Shot 2015-10-21 at 08.11.11.png
Размер:471.8 КБ
ID:5687545

Последно се подвизаваше в къщата на тъщата, надявам се все още да е там
                        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Пък аз започнах с това:

Име:Sony_2R_21_0.jpg
Размер:241.6 КБ
ID:5687728

Я се стегнете малко! Говорим за Гето бластери, все пак!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Едно време, още като бях ученик, имах малък двукасетъчен касетофон International. Това си беше истинска марка, виждал съм няколко модела. Точно такъв като на обявата в ибея не съм виждал, но подозирам че си е оригинален (доколкото това е била оригинална марка, по-вероятно е да са правили някакви копия).
                            Ей това беше популярен модел, моя беше подобен, но сив без шаренийки и лампички:
                            http://www.stereo80s.com/bbx.cfm?id=1912

Коментар

Ние имама такъв - 777, че даже и кашона може би му стои. Едно време беше нещо уникално, помня че превърташе касетките до следваща или по-следваща песен. Сега стои при баща ми в апартамента и сигурно не е пускан от поне 5 години, а може и 10. Ако имах такъв кът като теб сигурно щеше да е чудесно допълнение. Сега като видях темата и се сетих за него, ще ходя да го пусна и послушам малко с носталгия. Успех с търсенето колега.
                              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                              http://www.facebook.com/JeepBG
                              LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                ...
                                Я се стегнете малко! Говорим за Гето бластери, все пак!
                                Брех, да му се не знае! Аз през цялото време съм си мислел, че имам кас'тофон, пък то било ГЕТОБЛАСТЕР.

Име:IMAG0947.jpg
Размер:105.0 КБ
ID:5687935
                                ...кви времена, кво нещо!
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X