Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря на Upi, Димо, Стефан, Румбата и Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Благодаря на Upi, Димо, Стефан, Румбата и Дядо Владо

Единственото важно нещо е, че ти си добре. Останалото са просто сметки. Обикновено без кръчмар.

Коментар

Първоначално публикуван от deimiana Преглед на мнение
      Нивата я няма вече.. отиде на скрап...
      Долна инсинуация на определени наши партийни другари. Нивата си е тук ....не че не става за скрап
      т.1 Съфорумника Деян предложи друго парче скрап ъъъНива като за вас на цена 800 лв.
      т.2 Съфорумника Чоко прати половинката ти да гледа трето парчес ъъъънннНива исках да кажа.
      т.3 Съфорумника Зъбльо има известен опит с ремонта на глави пострадали от удари (само дето говори за "планови трупове"), а Емануилис си е направо неврохирург.....
      От практиката, частичната или пълна амнезия е нормална при удар по главата, приеми че я имаш, и ако си забравила една буква, не се бори да се сетиш точно коя е след и (примерно), започни да учиш цялата азбука...полека-лека ще си я припомниш.....
      После и снимки от "Скрап ярда"
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: Благодаря на Upi,Димо,Стефан,Румбата и Дядо Владо

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        ...
        ПТП всеки път е провокиране на късмета, включително и първия път. С каквото и да е МПС.

---
        За съжаление, концепцията ми за намаляване на травмите и щетите от ПТП чрез недопускане на ПТП много трудно намира привърженици. Всичките ми доводи за ползата от консервативното управление на МПС и песимистичния подход към пътната обстановка потъват в разкази за силно надценени персонални технически умения, крайно насилен собствен късмет или ABS, ASR, SRS, ESP и други трибуквени чудеса на автомобилния рекламен пазар. Които, ако ги има, са последният 1% защита от посещението в моргата. То е хубаво да го има този 1%, но да се влагат почти всички налични ресурси в него е крайно неефективно.

Коментар

Дима, желаем ти бързо възстановяване!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            ПТП всеки път е провокиране на късмета, включително и първия път. С каквото и да е МПС.

---
            За съжаление, концепцията ми за намаляване на травмите и щетите от ПТП чрез недопускане на ПТП много трудно намира привърженици. Всичките ми доводи за ползата от консервативното управление на МПС и песимистичния подход към пътната обстановка потъват в разкази за силно надценени персонални технически умения, крайно насилен собствен късмет или ABS, ASR, SRS, ESP и други трибуквени чудеса на автомобилния рекламен пазар. Които, ако ги има, са последният 1% защита от посещението в моргата. То е хубаво да го има този 1%, но да се влагат почти всички налични ресурси в него е крайно неефективно.
            Не си го слагай на сърце, майната й на тенекията, да не е ставала такава.
            Жена ти като е в кондиция, другото не е за обсъждане, щото против него застраховани няма, без значение возилото и екипировката му за зимни терени.

Коментар

Абе, лош шанс. Какво да кажеш. Нали финалът е благоприятен...
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Само аз така ли си мисля, или след комоцио си има строги правила, за да се избегнат усложнения.
                Например трябва да се избягва гледане на монитори, четене...

Поздрави и бързо оздравяване.
                Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                Drag Grand Canyon Daily
                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                LZ1JYM

Коментар

Бе, вие вижте там котарака да се оправи по-бързо. Котките и без това имат по седем живота, и не мрът от нищо.
                  Прочее, деформациите по Нивата са реално странни. Сгънатия тунел донякъде обяснява работата, но все едно си е интересно.
                  Майната му на другото, не си тровете душите. Мислете за теорията на събитието, случката все едно е маловажна.

Коментар

Да сте живи и здрави!
                    Ясене, пиши си една Нива от мене.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Забрави, не му трябва. Той отдавна е дорасъл до нормален УАЗ.

Коментар

Не си играйте с огъня.Купете на жената 1дка.нива да не тъгува толкова./поне така пише/.Ще има занимавка за почивните дни,та даже може и някой домат или краставица да има за Ясен.
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20-01-11_1640.jpg
Прегледи:1
Размер:46.7 КБ
ID:5245825Ето я гадината, седи и си те чака да и прочетеш присъдата.....
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дима, радвам се че вече си по-добре!
                            Не жена, а желязо!!!
                            За разлика от подопечното ти превозно средство.

Ясене, чети Стефан.

Дедо Владо, ако си измислил как се заварява Fe2O3·nH2O, FeO(OH) и Fe(OH)3 ще те предложа за Нобелова премия.

В заключение, хайде да поливаме Нивата, че да стане нормален УАЗ!

Коментар

Останах с впечатление, че е станало с ниска скорост. Колан ползван ли е? Или нивата с колан и без колан си е еднакво опасна. Спомням си ладата 1600 на бащата с какъв опасен цял кормилен прът беше, а полския фиат, с който се хакнах в Татра му се счупи пръта от карето и нямах травми, макар и волана да беше надве. Само счупено с глава предно стъкло. Бях без колан. Оттогава го слагам. Ама забравям - не само славянските.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

---
                                Напълно подкрепям този ред на мисли. Това от 38г. на пътя и над милион километри. За сега никой не се е възползвал от гражданската ми, или аз от каско, докато го правех. За АБС и други подобни - нямам, но си мисля, че в конкретния случай, една възглавница би била от полза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X