Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.
Свий
X
-
До: Подигравка със зрителите на мача Сърби-България.
Ето и отговора на Гацо Бацов. http://vbox7.com/play:fe6a6d60
Коментар
-
Само не разбрах защо е подигравка?
Че оня е полудял - ами с право, Бербатов е получил разтежение и после отсъства цяла седмица от английските терени.
Наистина не мога да разбера защо да е подигравка. За мен по-голямата подигравка е са тея псевдо смешници...
И колега, защо да са смешници? Защо всички от националния които играят навън са звезди, а като ги съберат тука и нещо не се получава...ами ако проблема не е в тях, а закостенялото Управление на българския футбол като цяло? Просто неща в/у които да помислиш преди да заклеймяваш някой като смешник, след като той е дал толкова много на държавата ни... Не защитавам никой, но мисля че се изказвате малко неподготвени и афектирани от загубата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеСамо не разбрах защо е подигравка?
Че оня е полудял - ами с право, Бербатов е получил разтежение и после отсъства цяла седмица от английските терени.
Наистина не мога да разбера защо да е подигравка. За мен по-голямата подигравка е са тея псевдо смешници...
И колега, защо да са смешници? Защо всички от националния които играят навън са звезди, а като ги съберат тука и нещо не се получава...ами ако проблема не е в тях, а закостенялото Управление на българския футбол като цяло? Просто неща в/у които да помислиш преди да заклеймяваш някой като смешник, след като той е дал толкова много на държавата ни... Не защитавам никой, но мисля че се изказвате малко неподготвени и афектирани от загубата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
Коментар
-
До: Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеАбе, хора, нямате ли си джипки за каране тук там?
За какво Ви е този "футбол". По-добре си пуснете някое филмче от видеотеката. (може и XXL)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар