Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.

http://vbox7.com/play:6a3d1d1a

Без коментар от моя страна.

До: Подигравка със зрителите на мача Сърби-България.

Тия са егати СМЕШНИЦИ Направо пародия за футболисти.Все тренера им е виновен,преди Стойчков не бил добър,на Левски пък Вили Вуцов им бил крив.А маи те са си криви Само за пари,жени и кръчми мислят ПОМИЯРИТЕ

Коментар

Ето и отговора на Гацо Бацов. http://vbox7.com/play:fe6a6d60

Коментар

Само не разбрах защо е подигравка?

Че оня е полудял - ами с право, Бербатов е получил разтежение и после отсъства цяла седмица от английските терени.

Наистина не мога да разбера защо да е подигравка. За мен по-голямата подигравка е са тея псевдо смешници...

И колега, защо да са смешници? Защо всички от националния които играят навън са звезди, а като ги съберат тука и нещо не се получава...ами ако проблема не е в тях, а закостенялото Управление на българския футбол като цяло? Просто неща в/у които да помислиш преди да заклеймяваш някой като смешник, след като той е дал толкова много на държавата ни... Не защитавам никой, но мисля че се изказвате малко неподготвени и афектирани от загубата.
        Последно редактирано от jkolarov; 27-11-08, 16:13. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
          Само не разбрах защо е подигравка?

Че оня е полудял - ами с право, Бербатов е получил разтежение и после отсъства цяла седмица от английските терени.

Наистина не мога да разбера защо да е подигравка. За мен по-голямата подигравка е са тея псевдо смешници...

И колега, защо да са смешници? Защо всички от националния които играят навън са звезди, а като ги съберат тука и нещо не се получава...ами ако проблема не е в тях, а закостенялото Управление на българския футбол като цяло? Просто неща в/у които да помислиш преди да заклеймяваш някой като смешник, след като той е дал толкова много на държавата ни... Не защитавам никой, но мисля че се изказвате малко неподготвени и афектирани от загубата.
          Само да ми кажеш какво толкова направиха за България,дали направиха нещо в футбола като националите от 1994година или поне нещо горе-долу такова ?Тогава данеби управата да беше по добра от сегашната?Не че сегашната става за нещо,то в България няма никакви управници.А още нещо да те попитам дали управлението на БФС играе на терена или тези смешници?Аз незнам дали играят за Бълария или за парите и?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Ето и отговора на Гацо Бацов. http://vbox7.com/play:fe6a6d60
            Отговорът е страхотен

Коментар

До: Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.

Абе, хора, нямате ли си джипки за каране тук там?
              За какво Ви е този "футбол". По-добре си пуснете някое филмче от видеотеката. (може и XXL)

Коментар

До: Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Абе, хора, нямате ли си джипки за каране тук там?
                За какво Ви е този "футбол". По-добре си пуснете някое филмче от видеотеката. (може и XXL)
                Аз футбол не гледам,ама слушам хората покрай мен какво говорят и как се присмиват на националите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X